Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τι αγχωνεστε ρε παιδια.
    αφου το Χ1 δε θα βγει φετος ελλαδα (βασικα δε ξερουμε ποτε θα ερθει απο δω).
    και αν κανει οσο εκανε το live ναρθει επισημα ελλαδα αστε το.
    δε ξερω απο την αλλη τι θα παιξει αν το κανει καποιος (πλουσιος και μαζοχιστης) import απο εξω.
    θα μπορει να το λειτουργησει με ολους αυτους τους online ελεγχους?
    τα χριστουγεννα και για αρκετο καιρο ακομα στην ελλαδα θα παιζει μπαλα μονο το ps4 απο next gen.
    τωρα αν καταφερει και το σπασει κανενας αλλαζει το θεμα
    sigpic

Comment

• Να βαλετε vdsl ρε που μου θελετε 1mbps το 2013, τσιγγουνηδες.
      Do a barrel roll!

Comment

• Μερικές λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του X1

Xbox One Launch Supported Countries Revealed. Arriving to Select Asian Markets in Late 2014

Microsoft has posted product information for its next-generation console, due to release this November. Xbox One will launch in 21 countries worldwide as previously stated during Microsoft's E3 conference. Those countries have now been revealed and are listed below.

• Australia
        • Austria
        • Belgium
        • Brazil
        • Canada
        • Denmark
        • Finland
        • France
        • Germany
        • Ireland
        • Italy
        • Mexico
        • Netherlands
        • New Zealand
        • Norway
        • Russia
        • Spain
        • Sweden
        • Switzerland
        • United Kingdom
        • United States

According to WSJ, the Xbox One won't be coming to Asian regions until late 2014. Even then, the console will only be available in select markets — Hong Kong, Taiwan, Singapore, South Korea, and India. Although Japan appears absent from an Xbox One release, Microsoft has said that it will hold an event to announce more information for Japan's launch.

[...]
        Στην Ασία θα κυκλοφορήσει τέλη του 2014, και περιμένουμε νεότερα για την Ιαπωνία που λογικά θα προσπαθήσουν να το τρέξουν περισσότερο. Βλέπουμε τώρα για την Ελλάδα. Πλην των προαναφερθέντων 21 χωρών, το PS4 θα παίζει μπάλα μόνο του από μερικούς μήνες, μέχρι κάνα χρόνο, τη στιγμή που οι δύο κονσόλες θα έχουν σχεδόν ταυτόχρονη κυκλοφορία. Πολύ καλή η Microsoft.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Δε βλεπω το λογο να κυκλοφορησει Ιαπωνια και δε το λεω ειρωνικα ουτε με διαθεση trolling.

ΥΓ:
          Do a barrel roll!

Comment

• evans θα μου στειλεις ενα x1 τον νοεμβριο απο uk? θα τα βρουμε μεσω paypal,θα σου κανω και μια λιστα με exclusives που θελω....

Comment

• Evans καντα 2 τα X1, εχω και uk account οποτε δεν παιζει να εχω και πρόβλημα με το authentication..

Comment

• Πλάκα πλάκα ξέρουμε για τα μεταχειρισμένα παιχνίδια κλπ, κλπ. Γνωρίζουμε όμως αν θα υπάρχει κάποια παρόμοια τακτική για την καθ' εαυτήν κονσόλα; Δηλαδή αν κάποιος αγοράσει Χ1 και θέλει να το πουλήσει, θα μπορεί να το κάνει;

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Γιατι να μη μπορει; Σε καθε κονσολα θα μπορεις ουτως ή αλλως να χρησιμοποιησεις πολλα accounts, δεν ειπε κανεις πως θα γινεται tie με το αρχικο acc. που θα δημιουργηθει.

Comment

• Μπορεί να κάνει bind με το dna
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Το ps2 μπορει να μην θελει Plus για να παιξει, αλλα λιγο να ασχοληθει καποιος αμα κολλησει μετα γινεται το ιδιο το παιχνιδι "φαγανα", εγω στις 100hrs του steam εχω χαλασει 32 ευρω και δεν εχω μετανοιωσει ταυτοχρονα για ουτε ενα cent γιατι ειναι ισως το καλυτερο online FPS με στοιχεια MMO που υπαρχει.

Originally posted by i Have no Equal View Post

Κατι αλλο, το πολυ καλυτερο hardware του PS4 που βλεπω απο που προκυπτει? Απο τη διαφορα GDDR5 με DDR3 η απο τις random δηλωσεις developers που παιζουν παντα..?

Originally posted by i Have no Equal

Το APU ειναι jaguar και θα εχει παραπλησιες επιδοσεις οτι fine tweak και κολπα να κανει ο καθενας.. Προσωπικα πιστευω οτι η AMD δεν μπορει να δωσει κατι ισχυρο στον ενα απο τους 2 ακομα και να ηθελε..
                      Εχεις ιδεα ποσο ανεβαινουν οι επιδοσεις σε μια APU οταν την "ταισεις" με υψηλο memory bandwidth ? Εχεις ιδεα τι θα γινει του χρονου στο PC με τους Kavieri ? Τελος ισα και ομοια νομιζεις πως ειναι η 7790 με την 7870 ? Η πρωτη κοντραρει το ψοφιμι 650ti στην κατηγορια των 100 ευρω ενω η δευτερη ξεπερναει σε επιδοσεις(και gflops/watt ) την gtx580 που εκανε προπερσι τα μαλλιοκεφαλα της.

Comment

• Lol απλά, εσύ δεν εβγαζες την AMD πεθαμενη?? Τώρα μου λες τι θα γίνει με τα APU της στα PC?? :p Ελα στο chat να σε κραξω να μη σπαμαρουμε και το topic.. :p

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                          Lol απλά, εσύ δεν εβγαζες την AMD πεθαμενη?? Τώρα μου λες τι θα γίνει με τα APU της στα PC?? :p Ελα στο chat να σε κραξω να μη σπαμαρουμε και το topic.. :p
                          Γνωστός κωλοτούμπας ο crpl

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Μιλαμε για τεχνολογια τωρα ρε νουμπς, την μια χρονια εισαι στην κορυφη και την επομενη μπορει να βρισκεσαι στον πατο, τα richland APU που βγηκανε πριν λιγες μερες δινουν ΤΡΕΛΟ value στον casual gamer ή/και σε αυτον που θελει να κανει λιγο overclock για τον χαβαλε, αν του χρονου μπορει καποιος με εναν kaveri να εχει πολυ δυνατο cpu (στις Multithreaded εφαρμογες εστω ) και επιδοσεις στα γραφικα ανταξιες με αυτες μιας 7850 τοτε θα αλλαξουν ριζικα τα πραγματα στην μικρη και μεσαια κατηγορια.

Επισης αν οντως βελτιωθει το core usage στο ps2 τωρα με το PS4 port (https://twitter.com/j_smedley/status/342359277706547200) τοτε η Intel ειναι απο τωρα πεθαμενη για τις δικες μου αναγκες, λιγο τα πανακριβα mobo λιγο η απογοητευση του haswell που περιμανανε ολοι 5ghz overclock με αερα, τι να το κανω το (κορυφαιο) single threaded performance ? να παιζω arma 3 ? καλυτερα να παω ΕΠΟΠ

Στα on-board γραφικα η amd παραμενει μπροστα και ξαναλεω οτι απο του χρονου ολα δειχνουν πως θα φυγει χιλιομετρα μακρια απο τον ανταγωνισμο !

Comment

• μιας και δε πετυχα κανενα thread για το call of duty ghosts το αφηνω εδω.

sigpic

Comment

• Ρε Crpl μην τους τα αλλάζεις τώρα, τους μπερδεύεις και δεν θα ξέρουν τι να λένε μετά

EDIT: BREAKING NEWS

Sony: PS4 Games Cost $49.99, Have No Copy-Protection

Sony Drops Price of PS4—Will Now Pay YOU $399 to Get One

PS Plus Now Offers Two Free Consoles Per Month

Sony: Third-Party Publishers Will Apologize to You If Their Games Are Bad

PS4 Confirms Both Backwards and Forwards Compatibility

Preorder Gran Turismo 6, Get Six Exclusive Cars. Real Ones.

PlayStation 4 will Have 4D Support

PlayStation 4 will Play Used Xbox One Games

Comment

Working...
                                X