Της Microsoft και της Nintendo βλέπονται, της Sony δύσκολα τέτοια ώρα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2013
Collapse
X
-
isws mpw kai egw gia vania an den exw douleia"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Συγγνώμη, αυτά τα πράγματα έχουν συμβεί στ'αλήθεια?Originally posted by Xeno View PostEλπιζω να ανταποκριθει στα υψηλα στανταρντς που εχει θεσει η Κοναμι σε παλιοτερες Ε3.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Comment
-
Καλά άλλο επίπεδο... "εξ, εξ, εξ εντ ουαι,ουαι,ουαι εντ εξ,εξ,εξ εντ ουαι,ουαι,ουαι αγκεεεννν...γιουλ μπι σακντ" Θεός ο τύπος...
Comment
-
New game @ E3 from Sony Santa Monica:
Comment
-
Το οποίο DLC πιθανότατα θα πάρω δωρεάν λόγω της συμμετοχής μου.
Παίδες, επειδή εγώ θα την κάνω για δουλειά και δεν παίζει να προλάβω να την δω, ρίξτε τις αποκαλύψεις εδώ σε χαρτί για να καταλάβω τι έχουν να πουν οι της Konami. Μ' ενδιαφέρει και το Castlevania: LoS 1 που φέρνουν στο PC.
@Phantom Duck, θα χαρείς να μάθεις ότι φέρνουν την remastered σειρά Ducktales στο PC.sigpic
Comment
-
KH 1.5 HD Remix E3 Trailer:
Στο youtube τα χει κατεβασει ολα η SE γιατι ειναι early leak, οποτε βολευτειτε με το παραπανω link.
Comment
-
Στην Ε3 θα δουμε και το 1ο trailer του νεου Smash Bros, ετσι να παρουμε μια ιδεα του τι ετοιμαζει ο Sakurai mαζι με τη Namco.
Comment

Comment