Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Της Microsoft και της Nintendo βλέπονται, της Sony δύσκολα τέτοια ώρα.
    sigpic

Comment

Η Konami έχει αύριο στις 20:00 Pre-E3 παρουσίαση, λογικά για Metal Gear 5, Castlevania Lords of Shadow 2 και τα συναφή. Μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Θα προσπαθήσω να τη δω. Θα είναι κανείς στο IRC;

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Λογικά θα την δω και εγώ, οπότε θα μπω και IRC να δω αν υπάρχει κίνηση.

Comment

Eλπιζω να ανταποκριθει στα υψηλα στανταρντς που εχει θεσει η Κοναμι σε παλιοτερες Ε3.

Comment

isws mpw kai egw gia vania an den exw douleia
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Xeno View Post
              Eλπιζω να ανταποκριθει στα υψηλα στανταρντς που εχει θεσει η Κοναμι σε παλιοτερες Ε3.
              Συγγνώμη, αυτά τα πράγματα έχουν συμβεί στ'αλήθεια?
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ουαν μιλιον τγοοοοουυυυυπςςςςς. Οοοουυυαααααοοοουυυυυυ.
                (κλαπ κλαπ κλαπ)
                Do a barrel roll!

Comment

Καλά άλλο επίπεδο... "εξ, εξ, εξ εντ ουαι,ουαι,ουαι εντ εξ,εξ,εξ εντ ουαι,ουαι,ουαι αγκεεεννν...γιουλ μπι σακντ" Θεός ο τύπος...
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                    Ωραίος ρε Xeno :cunao:
                    sigpic

Comment

New game @ E3 from Sony Santa Monica:

Comment

UPDATE: VentureBeat has updated its listing to reveal that the Santa Monica title is "TBA new content for GoW: Ascension".
                        DLC για το God of War δηλαδή, κρίμας.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Το οποίο DLC πιθανότατα θα πάρω δωρεάν λόγω της συμμετοχής μου.

Παίδες, επειδή εγώ θα την κάνω για δουλειά και δεν παίζει να προλάβω να την δω, ρίξτε τις αποκαλύψεις εδώ σε χαρτί για να καταλάβω τι έχουν να πουν οι της Konami. Μ' ενδιαφέρει και το Castlevania: LoS 1 που φέρνουν στο PC.

@Phantom Duck, θα χαρείς να μάθεις ότι φέρνουν την remastered σειρά Ducktales στο PC.
                          sigpic

Comment

KH 1.5 HD Remix E3 Trailer:

Στο youtube τα χει κατεβασει ολα η SE γιατι ειναι early leak, οποτε βολευτειτε με το παραπανω link.

Comment

Στην Ε3 θα δουμε και το 1ο trailer του νεου Smash Bros, ετσι να παρουμε μια ιδεα του τι ετοιμαζει ο Sakurai mαζι με τη Namco.

Comment

To KONAMI Pre-E3 SHOW ήταν pre-recorded. Και ανέβηκε ήδη στο youtube :xp:. Λολ σε όσους την είδαμε "live".

Skip στο 10:37 για Kojima-MGSV Time και 19:35 για Castlevania: Lords of Shadow 2.

To LoS 2 τα έσπασε, badass voice overs, μουσική, art και gameplay (μου θύμισε DMC4).

Comment

Working...
                                X