Γιατί έχει τόσα dislikes?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2013
Collapse
X
-
Originally posted by sOLiD SNAKETo LoS 2 τα έσπασε, badass voice overs, μουσική, art και gameplay (μου θύμισε DMC4).
Don't worry, σε πειράζω.Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, με κούρασε όμως το trailer.
Τραγικό πάντως το conference.Και πέρσι έτσι ακριβώς ήταν.Που είναι το Yu-gi-oh μου, Konami;
Comment
-
Den xreiazesai yugioh apo Konami otan yparxei to Ygopro."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Ναι, μη χάσουν το αριστούργημα.
Μετά τα όσα ανακοίνωσε η Microsoft και τον αναμενόμενο χαμό, είμαι περίεργος να δω τη στάση μίας και μόνο εταιρίας. Της Valve. Αν το SteamBox, παρά τα όσα περίεργα είχαν ακουστεί για price range από 100 μέχρι 1000 δολλάρια, καταφέρει να πείσει πως είναι ένα high end PC με παροχές και τιμές Steam που απλά το βάζεις στην πρίζα και δουλεύει, θα κλάψουν μανούλες.
Αλλά το βλέπω δύσκολο. Λέτε ο Newell να βγάλει κανένα λαγό στην Ε3?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ετσι, ανταμειβουν τη Microsoft οι μεγαλοι publishers γιατι ειναι καλο σκυλακι.
ΥΓ: Τιτε η Valve δε θα παρευρεθει Ε3, αναμενουμε βεβαια καποια ανακοινωση λογικα κι απ αυτους.
Comment
-
Δε νομίζω να παρευρεθούν οι της Valve, γιατί είναι ανεξάρτητη publisher και δημιουργός της σειράς Half Life και Portal. Κι εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι ο Gabe Newell ήταν πρώην υπάλληλος της Μ$ και ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους οι της Μ$ και αντιτίθεται στα σχέδια τους. Το είχε αποδείξει και στο φιάσκο με τα Win 8.
Το σίγουρο είναι ότι θα το μάθουμε αργότερα κάποιο άρθρο ή κάποια επίσημη δικιά της Ε3 στα γραφεία τηςsigpic
Comment
-
Παντως εκει στην microsoft την φαινεται οτι δεν την πολυπαλευουν. Ειλικρινα τωρα, οι τελευταιες ανακοινωσεις ειναι περα για περα εκτος τοπου και χρονου, εχει δικιο ο evans, ας κρατουσαν μια σταθερη γραμμη... Πηγαν να το αμβλυνουν και τα εκαναν πολυ πολυ χειροτερα. Ποιος θελει να αγορασει ενα τετοιο μηχανημα...
Πολυ καλη η κριτικη απο τον angry joe, συμφωνω σε ολα καθως και μετα οτι εχει γραφει εδω στην πλειονοτητα.
Microsoft kills game ownership and expects us to smile
Comment
-
Δεν ειναι αμεσα Ε3 αλλα νομιζω καλυτερα εδω να μη κανουμε derail τα ps4, xbone...
Comment
Comment