Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Originally posted by Ramparter View Post
    Καλυτερα να συζητησετε τα Daemon αλλου, δεν ειναι ο σημαντικοτερος τιτλος του PS5. Εδω θα λεμε για Ratchet και Horizon που με ενδιαφερουν.


    το παίζεις καθυστερημένος η είσαι ?

    Comment


    • #92
      Τα μισα να μου ελεγε... Ramparter

      Comment


      • #93
        Κάτι που αναπαλαιώθηκε με εξαιρετικό τρόπο στο remake, και που γεννάει μοιραία το εξής ερώτημα : Υπάρχει πράγματι διαφορά σε επίπεδο feeling, ή είναι κάτι που αναπαράγεται βάση των αναμνήσεων και μιας νοσταλγικότητας? (Ίσως το ένα να μην αναιρεί το άλλο τώρα που το σκέφτομαι)Τείνω προς το 2ο, μιας και πρόσφατα μου συνέβη ακριβώς αυτό με το remake του Resi 2.
        Νομιζω μπορει να συμβουν και τα 2, χμμ δεν ξερω πιστευω οτι το πρωτο δεν συμβαινει σε ολες τις περιπτωσεις. Πχ στο REmake2 που αναφερεις συμφωνω οτι δεν βγαζει το ιδιο feeling που εβγαζε το original, ομως η αληθεια ειναι οτι μου εδωσε κατι αντιστοιχο και ας ηταν διαφορετικο (το οποιο το κανει και επιτυχια imo). Ενα αλλο παραδειμγα ειναι και το πρωτο REmake, το οποιο βεβαια ειναι απλα ανωτερο απο το original και δεν νομιζω οτι μπορει να πει καποιος κατι διαφορετικο ακομα και αν το original ηταν το πρωτο horror game που επαιξε στη ζωη του. Τελος πολυ καλο παραδειγμα ειναι και το DOOM, δεν ειναι ακριβως remake αλλα νομιζω καταφερνει και δινει ενα feeling στο σημερα που ειναι το πρακτικο αναλογο αυτου που εβγαζε τοτε το original παιχνιδι.

        μιας και μιλάμε για έναν τίτλο που δεν έχει διαλόγους (να πεις ότι αλλάζαν το voice casting όπως στο remastered των Silent Hills πριν επαναφέρουν στο 2 το original) και χαρακτηρίζεται απο λιτότητα - πλην συναισθηματικό πλούτο - σε ότι αφορά το περιεχόμενο και σχετικά απλά mechanics σε ότι αφορά το gameplay.
        Το παιχνιδι το επαιξα προσφατα σε εναν φιλο και βαζαμε καπακι τις σκηνες απο το original. Κατ'αρχην εχουν αλλαξει σε ενα βαθμο καποια voice overs, πχ η φωνη του Dormin δεν ειναι ακριβως η ιδια . Η ολη αποδοση στο remake ειναι εξαιρετικα πιστη συμφωνοι, αλλα δυστυχως παραειναι clean σε σχεση με το original και o κοσμος δεν εχει την ιδια μαγεια. Επισης μετα ειναι και το art, τα προσωπα και η ολη αισθητικη ειναι αρκετα πιο generic στο remake.

        Τελος παντων θελω να πω οτι παιχνιδια οπως αυτο ή το πρωτο Silent Hill ή το FFVI χρησιμοποιουν καλλιτεχνικα την τεχνολογια της εποχης υπερ τους. Σε ενα remake αυτων των παιχνιδιων πρεπει να προσπαθησεις πιθανον να κανεις κατι αντιστοιχο, δεν αρκει απλα να προλλαπλασιασεις το polygon count.. Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι η δουλεια της Bluepoint δεν ηταν καλη, καθε αλλο, απλα αυτο που θελω να πω ειναι το remake δεν ειχε την ''ψυχη'' του αρχικου παιχνιδιου και για καποιο λογο δεν με αγγιξε το ιδιο.

        Για οσους δεν ξερουν για τι πραγμα μιλαμε, βλεπε Ramp , παρακατω και οι 2 εκδοσεις μιας απο τις καλυτερες εισαγωγες στην ιστορια των video games (btw απο το 2.20 και μετα... ).

        Last edited by nooto; 17-06-2020, 04:29 AM.

        Comment


        • #94
          Originally posted by majorfox View Post



          το παίζεις καθυστερημένος η είσαι ?
          Ακόμα πικραμενος για το Last of Social Justice;
          Do a barrel roll!

          Comment


          • #95
            Originally posted by Ramparter View Post

            Ακόμα πικραμενος για το Last of Social Justice;
            Δε θα το περιέγραφα έτσι. ...

            Last edited by thunderjohn; 17-06-2020, 09:58 AM.

            Comment


            • #96
              Δεν ξερω αν ηταν ευκολοτερο το Demons συνολικα παντως ακομα εχω εφιαλτες απο flamelurker.

              Νομίζω πως η εμπειρία που έχεις εξαρτάται αρκετά από το πότε πολεμάς το κάθε boss και το build σου. Ως μάγος ήταν από τα bosses που ελάχιστα θυμάμαι αν και μου φάινεται λογικό να σε δυσκόλεψε δεδομένου ότι ο περισσότερος κόσμος ξεκινάει με το δεύτερο κόσμο. Εγώ, αντίθετα, ξεκίνησα με το Tower of Latria και έπρεπε να πολεμήσω τον Maneater με έναν πολύ underleveled χαρακτήρα οπότε οι εφιάλτες μου αφορούν αυτόν.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

              Comment


              • #97
                Originally posted by straier View Post
                Νομίζω πως η εμπειρία που έχεις εξαρτάται αρκετά από το πότε πολεμάς το κάθε boss και το build σου. Ως μάγος ήταν από τα bosses που ελάχιστα θυμάμαι αν και μου φάινεται λογικό να σε δυσκόλεψε δεδομένου ότι ο περισσότερος κόσμος ξεκινάει με το δεύτερο κόσμο. Εγώ, αντίθετα, ξεκίνησα με το Tower of Latria και έπρεπε να πολεμήσω τον Maneater με έναν πολύ underleveled χαρακτήρα οπότε οι εφιάλτες μου αφορούν αυτόν.
                Εχεις δικιο σε αυτο, ο flamelurker ειναι weak to magic και επισης δεν εχει ranged attacks οποτε ειναι αρκετά ευκολότερος για mages, εγω επαιζα STR build και ηταν ο δεύτερος κοσμος που πηγα οποτε με δυσκολεψε αρκετα. Αντιστοιχα τον Maneater παιζει να τον εβγαλα και με την πρωτη δεν τον θυμαμαι καν.

                Comment


                • #98
                  Η παρουσιαση δε μου ειπε πολλα γιατι δεν ειδα τιποτα μη αναμενομενο (DeS / RE8 ειχε βουηξει ο τοπος), επειτα ειδα safe iterative sequels (ratchet / horizon κτλ) και μετα ειδαμε καποια νεα μαλλον mid budget franchises για τα οποια δε μπορω να συγκινηθω εφοσον δεν εχω και αρκετες πληροφοριες.
                  Τελος δεν εγινε καμια αναφορα περι services μιας και αυτο για μενα ειναι ο,τι σημαντικοτερο θα περιμενω απο το PS5 (BC, αλλαγες στο μοντελο plus κτλ).

                  Ισως για την "πικρα" να φταιει πως δεν ειδα και κατι αλλο για το οποιο εχει βουηξει ο τοπος και περιμενω οσο τιποτα: Silent Hill reboot με Ito, Yamaoka, Toyama στο τιμονι. Μακαρι να το δουμε σχετικα συντομα και μακαρι να ειναι πιο κοντα στα χναρια του 2.

                  Comment


                  • #99
                    Υπάρχουν πολλά υπονοούμενα από Ito και Kojima pro για Silent Hill . Αν δεν είναι αυτό δεν βάζω άλλο στο μυαλό μου από κανα σοβαρό ριμεικ του Siren από το PS2 εκτός αν είναι νέος τίτλος τύπου Silent Hill όπως το the Medium
                    Last edited by majorfox; 24-06-2020, 03:02 PM.

                    Comment


                    • Ο Kojima ανέβασε το πρώτο concept art που έφτιαξε ο Yoji Shinkawa για τον νέο τίτλο που ετοιμαζει . Μερικοί λένε ότι είναι η συνέχεια του Death Stranding.
                      Κάποιοι για το outer heaven του Big Boss...



                      https://mobile.twitter.com/HIDEO_KOJ...27147793485824
                      Last edited by majorfox; 03-07-2020, 11:11 PM.

                      Comment


                      • Καλό μήνα . Υπάρχει έντονη φήμη ότι το νέο silent hill θα ανακοινωθεί μέσα στο Σεπτέμβριο ! Αν ναι θα αγοράσω το ps5 πρώτη μερα κυκλοφορίας του και θα το περιμένω παίζοντας μόνο με demon souls .

                        Comment


                        • Ανακοινώθηκε επίσημα το the Witcher 3 για next gen με καλύτερα γραφικά και ελπίζω με λίγο καλύτερο animation ! για το ps5 (και το νέο xbox )

                          ζουμε επικές στιγμές !

                          Comment


                          • Ποιος θα δει το live του ps5 απόψε στης 11 το βράδυ ;;;

                            Comment


                            • Θα το δουμε μερικοι, θα ειμαστε και στο discord για live chatting!

                              Discord is the easiest way to communicate over voice, video, and text. Chat, hang out, and stay close with your friends and communities.


                              Last edited by Roronoa; 16-09-2020, 05:07 PM.

                              Comment


                              • Επικ Demon Souls gameplay που κυκλοφορεί μαζί με το ps5 τον Νοέμβριο !

                                Last edited by majorfox; 17-09-2020, 01:30 AM.

                                Comment

                                Working...
                                X