Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Switch - Η νέα κονσόλα της Nintendo
Collapse
X
-
Ωραια φαινεται αλλα το classic pad του wii ηταν αβολο κι αυτο εδω του μοιαζει πολυ. Μαλλον θα προτιμουσα snes replica κι ας μην εχει τα sticks.
-
Το χει το amazon.uk για εσενα με free delivery https://www.amazon.co.uk/8Bitdo-NES3...itdo+NES30+Pro
Εδω το χε ενα σκρουτζομαγαζο στα 35ε νομιζω διαθεσιμο, δεν το πηρα και δεν υπαρχει τωρα πουθενα..
Leave a comment:
-
Same here pal. XD
Έχεις βρει κανέναν αξιόπιστο seller για Ευρώπη, ή ό,τι κάτσει από ebay;
Leave a comment:
-
Το χω βαλει καιρο στο ματι αυτο το controller, απο τοτε που φόρτωσα το steam emulators, μαλλον ερχεται η ωρα να το τσιμπήσω.
Leave a comment:
-
fixedΑγαπητέ πελάτη,
Go fuck yourself.
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Nortec A.E.
Με εκτίμηση
Τμήμα Service Nintendo
Leave a comment:
-
Αγαπητέ πελάτη,
Σας ευχαριστούμε που στείλατε τo εξάρτημα της Nintendo για επισκευή.
Η ικανοποίηση σας είναι πολύ σημαντική για εμάς.
Σας ενημερώνουμε ότι η επισκευή της συσκευής σας ολοκληρώθηκε και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποστολή της προς τα εσάς.
Η συσκευή είχε πρόβλημα με τον ήχο και έγινε αντικατάσταση της.
Εγινε backup των δεδομένων σας και restore στην καινούργια συσκευή.
Τέλος, το firmware αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση.
Ευχαριστούμε που υποστηρίζετε την Nintendo
Ευχόμαστε να συνεχίσετε να διασκεδάζετε με τα προϊόντα της Nintendo.
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη CD Media S.E
Με εκτίμηση
Τμήμα Service Nintendo
Leave a comment:
-
Ήμουν κομμάτια από το ταξίδι και καταφέραμε να παίξουμε μόνο 5-10 λεπτά, όμως ήταν πολύ ωραίο σαν μηχάνημα. Το στήσαμε στο τραπέζι, και παίζαμε διπλό με τα Joycons. Αυτό που μου έκανε όμως την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν πως μέσα σε αυτό το διάστημα, ήρθαν 3 (αν δεν κάνω λάθος) τύποι που μας ρώτησαν τι είναι αυτό το μαραφέτι που παίζουμε, all according to Nintendo's plan
Leave a comment:
-
Έκανα αυτά ακριβώς που έκανες και διαπίστωσα ότι έχεις απόλυτο δίκιο, έπαιζα πάνω από μιάμιση ώρα με την ένδειξη της μπαταρίας να είναι στο 1% και το μηχάνημα δεν έκλεισε!Originally posted by Sinclair View PostΔυστυχώς πρόκειται για glitch στο firmware. Δεν εχει προβλημα η μπαταρία σου μην αγχωνεσαι. Ας λεει πως αποφορτίζεται πιο γρηγορα. Μπορείς όταν φτάνει στο 1% να παίξεις κανονικα για άλλης 1μιση ωρα. Αν θέλεις να το ξανακάνεις να λειτουργεί σωστά παίξε μεχρι να σβήσει τελείως απο μπαταρία κ φόρτισε το μετα. Εχει να κανει με το sleep mode στο dock charging που προκαλεί απορρύθμιση του battery indicator και θα το φτιάξουν λογικα με firmware update οποτε no worries για το hardware
Αυτο που διορθώνει το προβλημα ειναι το να κανεις charge ενω προηγουμένως εχεις
κανει power off.
Σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση, πραγματικά με βοήθησες, το έψαξα στο ιντερνετ και όλοι έλεγαν πως η κονσόλα έχει πρόβλημα και είχα ξενερώσει απίστευτα. Πίστευα πως έπρεπε να στέλνω την κονσόλα στην αντιπροσωπεία- κάτι που δεν έχω καμιά όρεξη να κάνω.
Όπως και να έχει το μηχάνημα είναι μια χαρά, δοκίμασα να παίξω coop σε table mode το blaster master με τον φίλτατο phantom duck και διαπίστωσα πως είναι πολύ καλή φάση. Σε κάποια φάση θα αγοραστεί σίγουρα και το μαριο καρτ με σκοπό να αξιοποιηθεί το μουλτι. Γενικά πολύ ωραίο μηχάνημα, ανυπομονώ να έρθει η ε3 για να μάθουμε τι έχει στα σκαριά η νιντεντο!
Leave a comment:
-
δεν θελω να βγω πολυ off topic - διαφορα οταν αλλαζεις RCA σιγουρα υπαρχει, οπως και οταν αλλαξα καλωδιο 3.5mm στα Q40 υπηρχε ΚΡΑΧΤΗ διαφορα στο λεγομενο bass impact
εκει που πεφτει πολυ snake oil ειναι στα καλωδια ρευματος ( ειχα δωσει 400 ευρω για κατι vovox + ξυλινο πολυμπριζο και ευτυχως καταφερα να τα ξαναπουλησω :p )
in other news - περασε ο μεταφορεας απο fedex πριν λιγο και του εδωσα το "ελλατωματικο" προιον, γαμωτο και μολις το ειχα στησει πανω στο γραφειο για το μεσημεριανο zelda session :/
Leave a comment:
-
[MENTION=78]crpl_shepherd[/MENTION] δυνατός παίκτης back then, πες μας γέροντα αν άξιζε η επένδυση στον ήχο.
Leave a comment:
-
+
Originally posted by crpl_shepherd5ft blue dragon V3 headphone cable για Ultrasone και Q40 - 135 euro ( moon-audio.com )
+
+Originally posted by crpl_shepherdpuretrak talent 20 euro ( thanks christop για την ομαδικη
)
3x καλωδια ρευματος Ölflex απ'την σειρα absolute-high end - 120 euro (ebay.pl)
battlefield bad company 2 - PC BETA key - 5 euro ( global.ebay.com )
RCA interconnects artisan ultimate silver dream - 200 euro
been there done that - κορπο με πασοκ VS κορπο με συριζα κλπ κλπOriginally posted by crpl_shepherdhiface MK3 usb spdif transport - 320euro - https://sites.google.com/site/hiface...ome/mk3-hiface
on topic
περιμενω να ερθει αυριο-μεθαριο μεταφορεας απο την cd media για να παραλαβει το αριστερο joy con και την ταμπλετα.
την ταμπλετα την θελουνε γιατι δηλωσα πως κανει βουητο η εξοδος ακουστικων παρολο που εχω δοκιμασει 4 διαφορετικα ζευγαρια επανω της ( ολα τυπου earphones ΟΧΙ full size )
προφανως η microsd και η κασετουλα του BOTW θα λειπουνε απο μεσα πριν το δωσω - επισης μου ειπανε οτι μπορουν να μου κανουν back up τα save αμα χρειαστει να μου δωσουνε αλλη ταμπλετα πισω ...Last edited by Cpl_Shephard; 07-05-2017, 09:56 PM.
Leave a comment:
-
Μα ουτε εγω διαφωνω σε κατι απο αυτά που έγραψες, απλως συμπληρωματικά το έγραψα, τα έχουμε πει και κατ'ιδιαν εξάλλου για hifidelity.
Leave a comment:

Leave a comment: