Αναρωτιέσαι γιατί κόψανε το 5πλο της προηγούμενης έκδοσης;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox Live Arcade
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ένα είναι το Pac-Man τέλος! Και μιλάω για το original Pac-Man! Απο κει και πέρα δε μου πάει να ασχοληθώ με παραλλαγές!
Δεν έχω παίξει αυτές τις καινούργιες μοντερνιές αλλά εννοείται ότι εκφέρω άποψη γιατί μπορώ!
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα κύριοι! (Βγαίνω και από πάνω, δεν ξέρω αν το καταλάβατε).The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Αφου δε σε ενδιαφερει και αφου δε ξερεις πως βγαινεις και μιλας για μαδημα;; Αν εγω ελεγα οτι το Assasin's Creed 2 ειναι μια απο τα ιδια και δεν αλλαξε κατι απο το πρωτο και μετα ελεγα οτι δε μ' ενδιαφερει το game και τι βελτιωσεις ειχε σε σχεση με το προκατοχο του πως θα σου φαινοταν;
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΑφου δε σε ενδιαφερει και αφου δε ξερεις πως βγαινεις και μιλας για μαδημα;; Αν εγω ελεγα οτι το Assasin's Creed 2 ειναι μια απο τα ιδια και δεν αλλαξε κατι απο το πρωτο και μετα ελεγα οτι δε μ' ενδιαφερει το game και τι βελτιωσεις ειχε σε σχεση με το προκατοχο του πως θα σου φαινοταν;Carpe diem
Comment
-
Πήρα 2100 πόντους για Arcade(πρώτη φορά θα αγοράσω). Τι προτείνετε; Προσανατολίζομαι σε RezHD, Braid, ΤΜΝΤ1989 και κάποιο Pac-Man αν και μπερδεύτηκα με τα flameακια από πάνω. Βγήκε κάποιο καινούριο Pacman τώρα και γενικά ποιο είναι το καλύτερο και το πιο συμφέρον στην τιμή;
edit: Trials και Shadow Complex τα έχω παίξει σε xbox αδελφού, ωραία είναι, αλλά πολύ full, θέλω κάτι χαλαρό για in-between games ή για όταν δεν έχω πολύ χρόνο
Comment
-
Αν με τον όρο «χαλαρό» εννοείς Pick n Play, το Pac-Man είναι must. Στο Pac-Man βέβαια θα είσαι συνεχώς σε ένταση οπότε αν το «χαλαρό» το λες κυριολεκτικά...άσε καλύτερα.
Μόλις κυκλοφόρησε το Pac-Man Championship Edition DX, sequel του καταπληκτικού Pac-Man CE. Το CE ήταν ένα από τα καλύτερα reimaginings κλασικών τίτλων που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Λέγεται ότι το DX είναι ακόμα καλύτερο, οπότε από τη στιγμή που είναι να πάρεις ένα, πάρε το DX (αμφότερα στα 800 MSP είναι).
Το ΤΜΝΤ1989 αγόρασέ το μόνο αν είναι μεγάλος fan του είδους ή του κλασικού τίτλου, υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο XBLA και καινούργια πράγματα να δεις.
Η ποιότητα υπάρχει, από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα γούστου και του τι θες να παίξεις. Braid, Rez και Pac-Man CE που ανέφερες είναι όλα καταπληκτικές επιλογές. Shadow Complex, Trials, Geometry Wars και The Misadventures of P.B. Winterbottom είναι, μεταξύ άλλων, μερικοί από τους Top τίτλους στο XBLA.
Από κει και πέρα υπάρχουν και πολλοί κλασικοί τίτλοι όπως Banjo Kazooie (must αν δε το έχεις παίξει και είσαι fan των 3D Platformers), Bionic Commando, Ikaruga, τα Monkey Island games κλπ. Μπορείς πάντα να κατεβάσεις τα demos και να δεις τι σου κάνει περισσότερο.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Για μενα η πιο καλη αγορα που εχω κανει ειναι το Rez HD, δε μπορω να του προσαψω τιποτα αρνητικο - αντε το οτι εχει μολις 5 πιστες.
Ακομα και τωρα παντως οποτε θελω να ξεσκασω το βαζω και παιζω εστω και 1-2 πιστες και παντα με ταξιδευει. Οπτικοακουστικα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω δει, αν οχι το καλυτερο. Replay value εχει σιγουρα και σου επιτρεπει να παιζεις ειτε για high scores, ειτε στο χαλαρο χωρις να σε νοιαζει τιποτα.
Το Braid ειναι οντως φοβερο, παρολαυτα δεν πιστευω πως ειναι αυτο που ψαχνεις αυτη τη στιγμη μιας και δεν εχει στο ελαχιστο καποια arcade φιλοσοφια.
Το νεο Pac Man τσεκαρε το. Το παλιο ηταν ο ορισμος του ποιοτικου makeover και το νεο λενε πως εχει βελτιωθει σε καθε τομεα, οποτε για 800 ποντους δε μπορεις να πεσεις εξω.
Το Pac Man χαλαρο δεν ειναι σιγουρα, αλλα ειναι ιδανικο για μικρα sessions και αρκετα εθιστικο.
Για TMNT ουτε λογος, αστο στην ακρη καλυτερα.
Comment
-
Ναι Λόγγε, κάτι τέτοιο είχα καταλάβει κι εγώ για το Πακμαν και θα πάρω το νέο, είμαι περίεργος τι το τόσο το διαφορετικό είχε το CE σε σχέση με το ορίτζιναλ. Το Banjo το είχα τερματίσει στο N64 όποτε είμαι καλυμμένος. Είμαι μέγας φαν χελωνονιντζακίων και έπαιξα και το ντέμο του συγκεκριμένου που ήταν συμπαθητικό, θα προτιμούσα βέβαια επανέκδοση του ΝES game που ηταν επικών διαστάσεων παιχνίδι(και επικού πρηξίματος). Το 1ο Monkey island παραείναι ρετρο για τα γούστα μου, το 2ο το σκεφτόμουν, τα 3 κ 4 τα είχα λατρέψει στο πισι. Τα Tales όσο είδα δεν έχουν βγει Live, έτσι, περίεργο γιατί θα ταιριάζανε. Το Winterbottom που ανέφερες τσέκαρα και μου κίνησε το ενδιαφέρον και μάλλον καταλήγω σε Rez, Pacman και κάποιο από Braid ή Winterbottom. Και για το μέλλον Outrun και Toy Soldiers.
edit: Xeno, ούτε εσύ αγαπάς έφηβες μεταλλαγμένες νίντζα χελώνες, γιατί όχι; Εγώ είμαι ο Λεονάρντο. Αλήθεια, είμαι χελώνος και δέρνω βρωμοπατουσάδες. Ποιος είναι βρωμοπατουσάς εδώ μέσα να τον περιλάβω;
Comment
-
Κατανοώ ότι το άκουσμα ενός reimagining στο Pac-Man δεν φαντάζει και ότι πιο δελεαστικό, «πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει πια;» είναι η λογική αντίδραση. Είναι απλά μέχρι να παίξεις, μετά ο κόσμος θα είναι διαφορετικός...για πάντα.
Όσοι από δω μέσα τιμήσαμε το Pac-Man CE κολλήσαμε άσχημα μαζί του, όλοι έχουμε να πούμε τα καλύτερα και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, θα δεις...
Originally posted by Imrahil View PostΤο Winterbottom που ανέφερες τσέκαρα και μου κίνησε το ενδιαφέρον και μάλλον καταλήγω σε Rez, Pacman και κάποιο από Braid ή Winterbottom. Και για το μέλλον Outrun και Toy Soldiers.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Winterbottom θα πρότεινα κι εγώ (γιατί όχι Limbo, είσαι μια πόρνη της καλλιτεχνίας και θα σου αρέσει σίγουρα, ή το Journey αν έχει βγει και σε XBLA) αλλά έχει ένα εκνευριστικό "λάθος" στο σχεδιασμό - το καπέλο του Winterbottom είναι πολύ στενό, οπότε όποτε πρέπει να ανέβεις πάνω του δυσκολεύεσαι πάρα πολύ στο σημάδι. Εμένα με εκνεύρισε πολύ και το θεωρώ σχεδιαστική αστοχία, αλλά παραμένει πολύ καλό παιχνίδι κατά τα άλλα.
Τα Monkey Island επίσης δεν είναι χαλαρωτικά, παραμένουν το ίδιο δύσκολα adventures με τότε ενώ τα remake τους είναι πιστά στο σχεδιαστικό πνεύμα των παλιών.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment