Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Yea αυτο εννοώ. Το μεινονέκτημα είναι αυτό που είπες. Είναι λίγο σπάσιμο να μην έχεις πρόσβαση στα αρχεία αν δεν έχεις συνδεθεί για τον Α ή Β λόγο (πρόβλημα στο internet, λήξη σύνδεσης κτλ). Ενώ στο πρώτο κατέβασμα έχεις και offline πρόσβαση.
    The illusion of free will is an illusion.

    Comment


    • Αν δεν έχει προβλήματα με την σύνδεσή του πάντως είναι κρίμα να χάσει την προσφορά :/


      Comment


      • Αγοραστηκε το The Writer στα 200. Τωρα περιμενουμε μεχρι τις 30-31 για το sonic 4 και το limbo.

        Σχετικα με το sonic θα μπω να διαβασω λιγο τις αποψεις των παιδιων στο αντιστοιχο topic...εχω παιξει τα περισσοτερα βασικα sonic παιχνιδια αλλα η μετα megadrive εποχη με εχει κανει να κραταω μια αποσταση απο τη σειρα. Για να ειμαι ειλικρινης τα sonic 3D, sonic R και sonic adventure 1,2 μου αρεσαν επισης παρα πολυ (τουλαχιστον την εποχη που ειχα ασχοληθει). Απο το Heroes και μετα ωστοσο το πραγμα ξεφυγε (προς τα κατω) για μενα.

        Για το limbo διαβασα στο neogaf οτι κατα πασα πιθανοτητα ολα τα summer hits του arcade θα εχουν 50% εκπτωση, οποτε δεν ειναι αδυνατο να το δουμε στους 600 ποντους.

        Comment


        • Μιας και λετε για αγορες κτλ παιχνιδιων και για recovery gamertags κτλ κτλ, ελπιζω να ξερετε πως μπορειτε να κανετε αγορες και points redemption μεσω του xbox.com ... Οποτε ουτε κονσολα χρειαζεται να εχει κανεις διαθεσιμη ουτε τιποτα, αν απλα θελει να προλαβει ενα deal...

          Comment


          • Καλά αυτό εννοείτε απλά από την στιγμή που θα είναι σε ένα στρατόπεδο δεν νομίζω να έχει internet...Ένας άλλος πρέπει απλά να το κάνει μέσω net,είτε από το xbox.com είτε από ένα 360


            Comment


            • Ωχ ναι ρε αυτό το είχα ξεχάσει! Αυτή είναι η καλύτερη λύση! Και προλαβαίνει το deal και εξασφαλίζει και offline προσβαση, εφόσον μπει με το δικό του xbox αργότερα.
              Ωραίος ο Xeno!
              The illusion of free will is an illusion.

              Comment


              • Originally posted by Xeno View Post
                Μιας και λετε για αγορες κτλ παιχνιδιων και για recovery gamertags κτλ κτλ, ελπιζω να ξερετε πως μπορειτε να κανετε αγορες και points redemption μεσω του xbox.com ... Οποτε ουτε κονσολα χρειαζεται να εχει κανεις διαθεσιμη ουτε τιποτα, αν απλα θελει να προλαβει ενα deal...
                Νομίζω ότι πρέπει να έχεις gold αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Πήγα μία φορά να το κάνω (τότε με τα Monkey Islands) και μου έβγαζε μήνυμα για gold members κτλ.

                Comment


                • Το μενου σημερα εχει Perfect Dark στους 400. Κριμα που το μονο πραγμα που μου αρεσει σε αυτο το παιχνιδι πλεον ειναι η μουσικη του.

                  Btw αυτες τις μερες παιζω τις πιο ακυρες ωρες (μετα απο ξενυχτια μου χει τυχει καμποσες φορες να ανοιξω την κονσολα μετα τις 5 ξερω γω). Σε τετοιες συνθηκες το XBLA ειναι μονοδρομος.
                  Συνηθως παιζω Trials το οποιο αφενος ειναι φανταστικο, αφετερου παρα πολυ δυσκολο και challenging για οποιον κυνηγαει καλους χρονους κτλ.

                  Οπως και να χει εχει τελεια controls, φοβερες φυσικες και παρα πολυ καλο level design. Το παιχνιδι ειναι τελειως platform παντως, το λεω γιατι ισως καποιοι να νομιζουν πως ειναι πιο κοντα σε racing ή δεν ξερω κι εγω τι.

                  Επισης χθες εβαλα SMBoy μετα τις 5 παλι κλασικα και εβγαλα ολο τον 4ο κοσμο μονοκοπανια.
                  Δεν ξερω πως μου τη βαρεσε, αλλα οκ πλακα ειχε. Ο 5ος φαινεται αρκετα ενδιαφερων αλλα θα περιμενει μαλλον μεχρι το επομενο ξενυχτι των ημερων .

                  Comment


                  • Toν Light World του SMB τον έχω στο 97%, μόνο 4 πίστες του cotton alley μου μένουν. Κατά τα άλλα από bandage ξεμπέρδεψα με worlds 1,2,4, 3 και 5 έμειναν και πάει 100% το light κομμάτι. Για dark ούτε λόγος .

                    Comment


                    • Hydro Thunder σημερα μολις 400msp (απο 1200).
                      Φοβερη τιμη για ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι, ασχετως αν η πλειοψηφια εδω περα δεν παιζει καν να ενδιαφερεται για το ειδος .

                      Comment


                      • Σημερα εχουμε Mass Effect 2 DLC's

                        Mass Effect 2 add-ons:

                        Το θετικο ειναι οτι οι εκπτωσεις ειναι αρκετα γενναιες...

                        Comment


                        • Ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο γενναίοι εκεί στην MS στις 30 και 31 του Δεκέμβρη


                          Comment


                          • Τελικά δεν ήταν το ίδιο γενναίοι στις 30

                            Το Sonic 4 νομίζω μπορούσαν να το βάλουν στους 600 πόντους όπως όλα τα άλλα arcade games που είχαν 1 day deal.Αλλά τσιγκουνεύτηκαν και το βάλαν στους 800.Πάλι το πήρα βέβαια


                            Comment


                            • Στο Myxbox.gr ένας χρηστής βρήκε ένα glitch που σ' επιτρέπει να κατεβάσεις οτιδήποτε από τον Αγγλικό server με τον Ελληνικό λογαριασμό σου. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πως το έκανε για να πάρουμε κι εμείς τίποτα από Αγγλικό.

                              Ή είναι καμία μούφα και παραλλαγή ?
                              sigpic

                              Comment


                              • Οπως ειπε και ο Laharl τις τελευταιες 2 μερες τελικα οι προσφορες δεν ηταν τοσο γενναιες . Limbo σημερα στους 800 ποντους. Οπως και να εχει τοσο το sonic οσο και το Limbo αγοραστιηκαν!! ;);)

                                Comment

                                Working...
                                X