Από το indy RPG που τερμάτισα πριν λίγο καιρό:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
Δε προβλέπεται να λείπει η συγκεκριμένη μελωδία απ' το Cannon Fodder.
Έψαχνα για την έκδοση Mega Drive, αλλά βρήκα της Amiga που είναι σκέτο epic.
Και ένα πολύ ωραίο remix:
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Το άκουσα μέχρι να τελειώσει. Με βλέπω να το παίρνω τα Χριστούγεννα.
Δυο ατμοσφαιρικά remixes από Chrono Trigger. Το πρώτο είναι διασκευή του αγαπημένου μου κομματιού από το CT και δυστυχώς δε βρήκα βίντεο με μόνο το τραγούδι αλλά το έχει όλο (σταματήστε στο 5.30). Το δεύτερο έχει και στοιχεία από το Chrono Cross (και μου θυμίζει το One Who is torn apart από το Xenogears).
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Nice, nice. Κορυφαιες μελωδιες σιγουρα - πολυ καλα τα remixes. Ξυπνανε πολυ ευχαριστες αναμνησεις αυτα τα κομματια, ιδιως η αρχη του 2ου ειναι φανταστικη.
Για το Epic Yarn παλι απ οσο ειδα κυκλοφορησε ηδη Ιαπωνια και λιαν συντομως βγαινει και προς ΗΠΑ μερια. Λογικα θα το τσεκαρω αμεσα μιας και ειμαι στο τελος του SMG2 οποτε μου ρχεται κουτι.
Comment
-
Originally posted by Loggo View PostΔε προβλέπεται να λείπει η συγκεκριμένη μελωδία απ' το Cannon Fodder.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
-
-
Απ'το Legend of Mana οι περισσότεροι θυμούνται το βασικό theme. Ωστόσο, συνολικά έχει μερικές απ'τις πιο όμορφες μελωδίες :
Άτυχοι όσοι δεν έχουν ακούσει ποτέ το soundtrak του." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Αυτό το thread είναι συνώνυμο με το soundtrack του φοβερού και τρομερού παιχνιδιού VVVVVV, το λεγόμενο και PPPPPP.
Ιδού δύο δείγματα
Υπενθύμιση / ενημέρωση. Πλέον το VVVVVV είναι διαθέσιμο και στο Steam.
Το Legend of Mana δεν το έχω παίξει αλλά τα παραπάνω τραγούδια είναι αριστουργήματα, ειδικά το 2ο. Θα ήταν ωραίο να τα άκουγα και in-game αλλά τον τελευταίο καιρό μου έχει χαθεί εντελώς η διάθεση για RPGs.
Comment
-
Επειδή έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στο Accordion :
1.) Super Mario Bros. - Main Theme
2.) LoZ - Main Theme
3.) LoZ: OoT - Song of Storms
4.) LoZ: LA - Mabe Village
5.) DK64 - Main Theme
6.) DKC - Gangplank Galleon
7.) Metroid - Main Theme
Ιδιαίτερα τα DK είναι φανταστικά (υπόψιν το DK 64 έχει τέλειο soundtrack)" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
Comment