Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλυτερο design σε κονσολα!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγω παλι (παλι;;;; ) δεν μπορω να καταλαβω δυο πραγματα:

Δεν μπορουσε να ειναι λιιιιγο μεγαλυτερη η κονσολα και να εχει δευτερο αναλογικο;

Και δεν μπορουσαν να βαλουν αναλογικους οι οποιοι ειναι σαν τους μοχλους των Nokia, μονο καλυτεροι;;;;; Να ξεχωριζουν;;;;
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

ναι αλλά δεν είναι καθόλου λειτουργική.αν είχε δεύτερο αναλογικό...το συζητούσαμε
      [/b]
      Στο Chains of Olympus που έπαιξα πρόσφατα έχουν βρει τρόπο να κάνουν τον Κρέητος () να κινείται καλύτερα απ'ότι στο PS2 χωρίς 2ο αναλογικό. Εξάλλου, το ποστ είναι για καλύτερο design μόνο !

Comment

Ναι αλλά επειδή μου τη σπάει όταν παίζω μου τη δίνει που είναι έτσι.μάλλον έπρεπε να το βάλω στο θέμα με το καλύτερο χειριστήριο
        Carpe diem

Comment

[/b]
          Quoted for Awesomeness!

Και σε ασημι

Do a barrel roll!

Comment

Quoted for Awesomeness!

Και σε ασημι

[/b]

Και σε Pokemon Diamond/Pearl Edition.

Και σε Phantom Hourglass Edition:

Ομορφη, κομψή κονσόλα. (:

Comment

Οταν βλεπω αυτες τις σπεσιαλ εκδοσεις αρρωσταινω γαμωτο γιατι ειμαι και συλλεκτης, ευτηχως που το 360 αλλαζει προσοψεις και ετσι θα του φορεσω την limited gears of war 2 εκδοση...

Comment

PlayStation 2 Slim, με διαφορά..

Comment

Πιο πολυ μ'αρέσει το design του Wii, είδηκά το Neon Glow xD
                  μετά μάλλον psp
                  "The fate of destruction is also the joy of rebirth"

Final Fantasy XI: Wings of the Goddess: Sylph World: Ixador: Paladin 75

Comment

Να προσθέσω

Luv!

και ναι ηρθε η ωρα να φανω κακος :icon_twisted: !
                    =να τι μου θυμιζει το Wii
                    https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Ε; Τι ειναι αυτο;
                      Do a barrel roll!

Comment

http://www.nintendowiifanboy.com/2007/09/2...om-an-ice-beam/

κρατηθηκα μην βαλω και κανα pc case mod γιατι θα εβγαινα τελειως OT

Comment

j/k ρε, το Wii απο μονο του μου θυμιζει κανα ξεμπαρκο drive για pc, νταξ, ουτε κρυο ουτε ζεστη, οι mod cases στην πλειοψηφια τους τα σπανε, εκτος απο την ασημενια (σα τοστιερα ειναι!)
                          https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Κατα τη γνωμη μου το Wii ειναι ανετα μια απο τις πιο ομορφες και διακριτικες κονσολες που σχεδιαστηκαν ποτε,δενει με τον χωρο και δινει την αισθηση του gadget.Το DC ειναι σιγουρα all times favourite,μια κονσολα λυτη κι απαιρητη απο το main case μεχρι το χειριστηριο.Το Saturn ηταν υπεροχο,σιγουρα καμια σχεση με την σχεδιαστικη λογικη του τοτε ανταγωνισμου και το 360 εχει καταπληκτικο design αν και σιγουρα δινει την αισθηση κονσολας (ποιο το κακο αλλωστε;).Υπαρχουν κι αλλα καλα παραδειγματα ομως αυτα IMHO ειναι τα πιο τρανταχτα.

ΥΓ.Να σαι καλα ρε BigBoss,με κανεις παντα και γελαω με λυγμους - κατι σα να κανω zapping και να πετυχαινω συνεντευξη της Αντζελας στο Star.
                            <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Προσωπικά λατρεύω το Saturn μου.Έχοντας μια σχέση αγάπης-μίσους με το μαύρο χρώμα το θεωρούσα επι εποχές mid 90s ωραιότερο από το PlayStation.Το οποίο PlayStation πάλι έχω μέσα στην καρδιά μου για πολλούς λόγους.Και σαν σχέδιο προσέθεταν αρκετά και τα αυτοκόλλητα skins που κυκλοφορούσαν τότε.Βέβαια και το Ν64 μου άρεσε πάρα πολύ.
                              Δεν ξέρω ίσως τελικά να τα έχω εξιδανικεύσει κάπως τα πράγματα(ωραίες εποχές κτλ)αλλά μάλλον κι εγώ θα κατέληγα σε Saturn>N64>PlayStation.Χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποια ήταν άσχημη.Με τα τότε κριτήρια και οι τρεις,από άποψης design,ήταν Super για μένα. (αααχ το λευκό jp Saturn :wub: )
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

<div class='quotetop'>(FiOth &#064; Mar 30 2008, 07&#58;14 PM) [snapback]16370[/snapback]</div>
                                Κατα τη γνωμη μου το Wii ειναι ανετα μια απο τις πιο ομορφες και διακριτικες κονσολες που σχεδιαστηκαν ποτε,δενει με τον χωρο και δινει την αισθηση του gadget.
                                [/b]

Το πως μπορει να παρουσιαστει ενα απλο ορθωγωνιο παραλληλεπιπεδο μερικες φορες με αφηνει αυνανα...

το wii ειναι τοσο αδιαφορο οσο το gamecube μηδεν εμπνευση...

απο την αλλη τι θυμηθηκα ρα παιδια ειναι φοβερο... το πουλαγανε στο ΤΡΟΦΟ τοτε 6,500 δρχ

Comment

Working...
                                X