Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γενική συζήτηση περί Zelda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Πέρνα έξω σε παρακαλώ.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τελειωσα μεσα στο ΣΚ το Wind Waker HD. Το παιχνιδι το χα παιξει αλλη μια φορα 10 χρονια πριν περιπου και παροτι δε με ειχε κερδισει ιδιαιτερα σαν Zelda μου ειχε φανει συμπαθητικο.

Τοτε βεβαια δε νομιζω να χα απαιτησεις, τωρα τα προβληματα του κανουν μπαμ απο χιλιομετρα. Για μενα ειναι μακραν το χειροτερο 3d Zelda και νομιζω πως τα θετικα του σταματανε καπου στην πολυ ωραια αισθητικη και στα μερικα πολυ δυνατα κομματια του OST του.

Το ο,τι η εξερευνηση στη θαλασσα ειναι κουραστικη το προσπερνω τελειως.. Το παιχνιδι ειναι ο,τι πιο μισοτελειωμενο εχει φτιαξει η Nintendo σε μεγαλο franchise της. Το 1ο μισο αν και πολυ αργο ειναι τουλαχιστον καλο. Ο αρκετα αδειος κοσμος και καποια κουραστικα quests μεταξυ dungeons δε βοηθανε ιδιαιτερα αλλα οκ τελοσπαντων. Μετα το 2ο περασμα απο το Forsaken fortress και ως το τελος η ποιοτητα πεφτει κατακορυφα.

Το triforce quest οντως ειναι για γελια, περαν του οτι ειναι κουραστικο αρκετες φορες τρως αρκετη ωρα ψαχνοντας για αρκετα χαζα quests χωρις να εχεις hints του τι περιπου θα πρεπε να κανεις, βλ. ghost ship. Καποιος θα πει ναι οκ ειναι εξυπνο δε γινεται να στα δινουν ολα στο πιατο, αλλα ο τροπος που το κανουν για μενα ειναι κακος. Μερικα quests σε αυτη τη φαση επαναλαμβανονται, πχ λογω τεμπελιας σε 2 απο τα 8 triforce shards επισκεπτεσαι αλλα μερη, αλλα ο χωρος που πας ειναι ακριβως ο ιδιος. Γενικα στα μισα shards πεταξαν κατι δωματια/λαβυρινθους/mini-dungeons της πλακας, ο,τι τους περισσευε απο καναν τυπο που θα κανε πρακτικη στο Kyoto ισως .

Οντως αυτο το κομματι ειναι τραγικο, δεν το θυμομουν τοσο χαλια ισως γιατι οταν το πρωτοπαιξα θα χα περισσοτερη υπομονη και λιγοτερες απαιτησεις απο ενα Zelda. Το τελικο dungeon επισης πολυ κακο, παρε σου λεει 4 δωματια που κρατανε 2' το καθενα ετσι για να ξαναπερασεις απο κατι που θυμιζει τα παλια dungeons και ξαναπολεμησε τα ιδια bosses γιατι βαριομασταν να βαλουμε κατι πιο ενδιαφερον.

Τα ιδια τα dungeons χωρις να ναι ασχημα δε μπορουν να συγκριθουν στο ελαχιστο με αυτα του TP ή του SS ας πουμε.

Για μενα το παιχνιδι ειναι ενα υποδειγματικο HD remaster και κατι που καμια αλλη εταιρεια δεν εχει κανει ως τωρα, αλλα δυστυχως η Nintendo διαλεξε το λαθος παιχνιδι για να δαπανησει τοσους πορους. Αντε και με το Mario Sunshine HD για να συνεχισει το σερι τωρα..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Όπως είπα και πριν Aion θα σου πρότεινα στην περίπτωση του WW να κάνεις κάθε δραστηρίοτητα με δόσεις. Πχ. λίγο να ακολουθείς την ιστορία, μετά να πιάνεις τα sidequests, μετά να εξερευνείς νησιά, μετά λίγο mini games, μετά λίγο συλλογή φωτό και πάλι από την αρχή. Έχω την εντύπωση ότι σπατάλησες πολύ χρόνο στο Windfall Island προσπαθώντας να κάνεις όλα τα quests, ενω αυτά μπορείς να τα κάνεις όποτε θες.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Κατι κανεις λαθος, εγω σε 8 ωρες ημουν στο τριτο dungeon...
    aka 75% ολοκλήρωση!!!!

Όσοι έχουν παίξει και το original, έχει κάποια ουσιαστική διαφορά ή μόνο τα γραφικά?

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Τώρα που μπήκα στο πρώτο dungeon άμεσος ήρθε αυτό το ωραίο feeling που είχα στο Ocarina of Time. Δεν θέλω να το σταματήσω. Θα προσπαθήσω να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, να αμελήσω λίγο την εξερεύνηση και τα side quests, να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    ήταν το mini game όπου πρέπει να ταιριάξεις τους φακέλους με τις σωστές στάμπες όσο πιο γρήγορα μπορείς. The irony.
    Αυτο δε θυμαμαι καν αν υπηρχε, μπορει να χω ξεχασει, μπορει να ναι νεα προσθηκη.

Στο Wind Waker μπορεις να χασεις χρονο εξερευνωντας αλλα στην αρχη που σαι τωρα δεν εχεις και πολλες επιλογες - δε θελω να σποιλαρω.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Το λάθος μου είναι αυτό που έχω την μανία να κάνω σε όλα τα παιχνίδια, να εξερευνώ τους μηχανισμούς (που στην περίπτωση του Wind Waker είναι κάπως αδύναμοι) και σχεδόν κάθε τι βρεθεί στον δρόμο μου, όσα side quests και συνομιλίες υπάρξουν.

Τώρα είμαι στο νησί με τον δράκο on top. Να φανταστείτε μέχρι πριν να μπω στο dungeon η πιο διασκεδαστική φάση που βρήκα με actual gameplay... ήταν το mini game όπου πρέπει να ταιριάξεις τους φακέλους με τις σωστές στάμπες όσο πιο γρήγορα μπορείς. The irony.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ναι αλλά εκεί θα έχασε πολύ χρόνο.Δεν εξηγείται αλλιώς η τόση αργοπορία!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το χει περασει αυτο Paixtis, το Forsaken Fortress, το πε πιο πανω.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Βασικά πριν πας στο πρώτο έχει το dungeon με τους πειρατές.Είχε αρκετό πράγμα εκεί πριν πας στο πραγματικά πρώτο dungeon αλλά όχι και 8 ώρες!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κατι κανεις λαθος, εγω σε 8 ωρες ημουν στο τριτο dungeon...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Δεν... Δεν το πιστεύω. ΒΡΗΚΑ DUNGEON ΣΤΟ WIND WAKER!!! Μετά από 8 ώρες gameplay και σχολαστικότατο διάβασμα που ισούται με μικρό βιβλίο είδα την λέξη Dungeon να γράφετε στην οθόνη! Νιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και με παρότρυναν να δείξω δύναμη και να συνεχίσω, να μην τα βάλω κάτω. Κάθε 30 λεπτά έμπαινα και διάβαζα τα ενθαρρυντικά σας σχόλια και κρατιόμουν να μην το παρατήσω. You guys are the best.

Αποφάσισα να παίζω 3μισι λεπτά την ημερα για να μην τελειώσει γρήγορα, ποιος ξέρει ποτε θα ξαναπετύχω άλλο.

P.S: Όσοι τυγχάνει αυτή την περίοδο να βρίσκεστε Κύπρο κερνάω ένα γύρο μπύρες για να γιορτάσω το ευχάριστο γεγονός.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Πλάκα πλάκα Aion μακριά από mass effect

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Aion μην παίξεις ποτέ RPG ή adventure. Αν το Zelda έχει μπλα μπλα...
    Μα το zelda είναι και rpg και adventure

:troll::troll::troll:

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Εδώ που τα λέμε, τα Zelda είναι παιχνίδια που χωράνε έντονο πειραματισμό, τόσο σε επίπεδο μηχανισμών, όσο κι εξιστόρησης. Κρίμα που δεν παίρνει το ρίσκο η Nintendo να κάνει κάτι τέτοιο.
    Το SS πειραματίστηκε πολύ σε επίπεδο μηχανισμών. Άσχετα που δεν πολυάρεσε.

Leave a comment:

Working...
X