Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
The Next Xbox Will Require an Internet Connection To Start Games
"Unless something has changed recently," one of the sources told us over email, "Durango consumer units must have an active internet connection to be used."
The Next Xbox Has Mandatory Kinect, Game-Swapping and New Controllers, According To Leaked Info
The next-generation Xbox—the one that will follow the still-popular Xbox 360—will run multiple… Read…
Durango is the codename for the next-gen Xbox.
"If there isn't a connection, no games or apps can be started," the source continued. "If the connection is interrupted then after a period of time--currently three minutes, if I remember correctly--the game/app is suspended and the network troubleshooter started."
Comment
-
Ουτε στην Ε3 δε φτασαμε. Το θεωρω πολυ τραγικο για να ισχυει, μπορει να κρυβεται καποια αληθεια πισω απ'αυτ0 - δε ξερω με ποιο τροπο - παντως το θεωρω απιθανο να απαιτειται μονιμα online συνδεση.
Comment
-
-
Always online μου φαινεται υπερβολη και δεν νομιζω να γινει ειδικα μετα το κραξιμο που εφαγαν και τα προβληματα που ειχαν τα sim city/diablo 3, λογο οτι επαιζες στον server βεβαια αλλα και παλι.. Απο την αλλη θεωρω πιθανο να πρεπει να εισαι online για να ξεκινησει το παιχνιδι και μετα να μην παιζει προβλημα αν θα πεσει η συνδεση η οχι, ετσι ειναι αυτη τη στιγμη και με XBLA τιτλους που δεν εχεις αγορασει απο το ιδιο μηχανημα και απλα μετεφερες το profile σε αλλη κονσολα.
Comment
-
Τι μαλάκας. Λυπάμαι για την Μ$ για τους αξιωματούχους της.
Ας του εξηγήσει κάποιος πως η ηλεκτρική σκούπα λειτουργεί με ρεύμα εξ ορισμού ενώ οι κονσόλες ΔΕΝ λειτουργούν "με ίντερνετ" εξ ορισμού. Η σωστή παραβολή είναι "δεν αγοράζω σκούπα γιατί εκτός από ρεύμα ζητάει για να σκουπίσω κάθε φορά να μιλάω στο τηλέφωνο με την μάνα μου για να μου δίνει οδηγίες σκουπίσματος"
Έλεος, το παίζει και ξύπνιος...Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Εγω παντως οπως ειπα και στο neogaf, δεχομαι το παραδειγμα του αλλα θα προτιμουσα μια σκουπα που δε θελει ρευμα αν υπηρχε (PS4).
Comment
-
Καλά στο neogaf θα πέσει γέλιο πάλι πιστέυω με gifs etc... Δείτε απάντηση του Οrthy σε σχόλιο χρήστη
Έλα Microsoft αφιερωμένο
Comment
Comment