Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ποιος από εδώ μέσα θα καταπιεί ακριβώς τι; Ίσα ίσα που εμείς εδώ είμαστε "υποχρεωμένοι" να κράζουμε όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε τακτικές σαν την παραπάνω για να τα βλέπουν τα 15χρονα και να συμμορφώνονται αναλόγως. Εκτός κι αν μας είναι αδιάφορο το όλο σκηνικό και απλά περιμένουμε να επιλέξουμε πως θα μας σφάξουν τα πορτοφόλια πιο όμορφα.

Έξυπνα παιδιά είμαστε, χρόνια τα λέμε σε τούτο το φόρουμ, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ένας εδώ να δηλώσει ότι "Ναι, θέλω τα παιχνίδια μου να είναι free-to-play από τη στιγμή που σου πληρώνω συνδρομή, θέλω να με χρεώνεις microtransactions για να ανοίξω την επόμενη πίστα ή για οποιαδήποτε άλλη χαζομάρα σκεφτείς αφού ευλαβικά κατάπια ότι DLC μου πέταξες στο πιάτο, θέλω να αγοράσω μια κονσόλα και να αγοράζω παιχνίδια που δεν μου ανήκουν, θέλω να μην μπορώ να πάρω την κονσόλα μου να πάω στο φίλο μου να παίξω επειδή δεν έχει Internet".

Ε στάκα μια μωρή βιομηχανία. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε ότι μας δίνουν και εκ των υστέρων να τους ασκούμε και κριτική επειδή δεν μας άρεσε. Αφού το βλέπεις από τώρα που πάει το πράγμα. Δηλαδή η ΕΑ που μας έχει σπάσει το νευρικό σύστημα δηλώνοντας ότι το μέλλον είναι free to play, always-on και με μικροσυναλλαγές σε κάθε μα κάθε τίτλο δεν τα πιστεύει και ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα; Πλάκα κάνουμε; Κι αν από τη στιγμή που η Sony έχει δηλώσει, τουλάχιστον μέχρι - και αν - "συμμορφωθεί με τους εκδότες", ότι το συγκεκριμένο μέλλον που οραματίζονται οι συναπτοί της ΕΑ δεν την εκφράζει, που θα υλοποιήσει αυτό το τερατούργημα, σε δική της κονσόλα;

Το Diablo III δεν αποτελεί κανένα παράδειγμα για καμία εκολαπτόμενη κατάσταση. Είναι απλά ένας γνωστός τίτλος που παίζει always-on κόντρα στα δεδομένα. Δηλαδή να φτάσουμε στο σημείο να είναι όλα τα παιχνίδια έτσι για να καταλάβουμε τι μαλακία παίχτηκε; Τρέχα γύρευε τότε.

Η καταπολέμηση των μεταχειρισμένων είναι αισχρή και μόνο ως ορολογία. Για τη δε πειρατία, ήμουνα νιός και γέρασα. Ποια πειρατία; Αυτή που ως ένα τεράστιο βαθμό οφείλεται για την επιτυχία του 360; Εδώ σου λέει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται ότι εμάς σαν Microsoft δεν μας ενδιαφέρει το κοινό που δεν έχει σύνδεση στο internet, η πειρατία τους μάρανε;

Δηλαδή εγώ σαν gamer πρέπει ντε και καλά να κρατήσω ουδέτερη στάση επειδή η Microsoft, η EA και η κάθε EA θέλουν να μεταλλάξουν το gaming προς χάρην μεγιστοποίησης των κερδών τους; Να μου αφαιρέσουν την αυτονόητη κίνηση του να πάρω την κονσόλα μου να πάω σε φίλο να παίξω επειδή δεν έχει ίντερνετ; Να μου αφαιρέσουν το αυτονόητο να καθήσω ένα απόγευμα ήσυχος να παίξω ένα παιχνίδι και αυτό να μην παίζει επειδή κάπου χάλασε ένα καλώδιο του ΟΤΕ; Να μου αφαιρέσουν το αυτονόητο του να κλειστώ ένα βράδυ σπίτι και να παίξω ένα παιχνίδι όπου για να προχωρήσω παρακάτω θα πρέπει να τσεκάρω κάθε τρεις και λίγο το Cart μου για νέες αγορές;

Αlways-on, Netflix, social entertainment κι από 'δω πάνε κι άλλοι. Να φαληρίσουν αύριο κιόλας άμα περιμένουν κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να υποβαθμιστεί έτσι το gaming, δεν γίνεται να γίνουμε ένα τεράστιο Facebook όπου θα παίζουμε εκφυλισμένα social παιχνίδια που θα πληρώνουμε χρυσάφι.

Εντάξει, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να αναλύουμε τις τακτικές της κάθε εταιρίας ώστε να δούμε τι μας συμφέρει από αυτά που προσφέρει. Δεν υπάρχει καμία λογική στην επιλογή τσεκούρι ή καρμανιόλα για να σου πάρει το κεφάλι. Ή στο παίρνει ή το βγάζεις και το γλυτώνεις. Κι από τη στιγμή που ο καθένας από εμάς είναι πλέον έμπειρος στο gaming, ξέρει τι του γίνεται, είναι παράλογο να σκάβει το λάκκο του για να τον έχει έτοιμο σε περίπτωση που θέλει να πέσει μέσα. Δεν τον σκάβει καθόλου.
    sigpic

Comment

• Για το φακέλωμα γίνονται όλα, ρεεε.

Comment

• Wraia ta leei o Dope, symfwnw mazi tou.

Epishs exw kserathei me to gif pou evgale o Ramparter
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Προφανως την μεγιστοποιηση των κερδων τους κοιτανε, εχει καμια υποχρεωση η ms να βγαλει μια κονσολα που αρεσει σε εσενα και οσους δεν εχουν internet?? Δικο της ειναι το brand εχει ενα οραμα για αυτο και οτι θελει το κανει απο κει και περα δεν σου χρωσταει τιποτα για να βγαλει την κονσολα που εσυ θελεις, αν δεν σου αρεσει απλα δεν την αγοραζεις επιλογες υπαρχουν οπως εχουμε ξαναπει. Απο το αποτελεσμα θα κριθει το τι ειχαν στο μυαλο τους και αν πετυχε, προς το παρoν ειναι τουλαχιστον ανουσιο να ζωγραφιζεις το ζοφερο μελλον του gaming πριν ακομα δεις το παραμικρο.. Εγω ειμαι ανοικτος και σε always online και σε f2p με microtransactions και σε οτιδηποτε σκεφτουν αρκει να γινει σωστα και να με ωφελησει καπου, στο τελος θα κρινω και δεν το καταδικαζω πριν το δω καν..

Comment

• Να'ναι καλά το Skidrow ε;
            Carpe diem

Comment

• Ναι οκ αλλα το να κραζουμε(χαμος εχει γινει) για μια φημη ή την μιση πιθανοτατα αληθεια,παλι ειναι υπερβολικο.

Comment

• Θεωρώ ότι ο λόγος που "διαρρέουν" τέτοιες φήμες είναι για να βολιδοσκοπήσουν οι εταιρείες τον παλμό της αγοράς.Αν δεν κράξουμε,σίγουρα θα το κάνουν.Αν κράξουμε,που ξέρεις,μπορεί και κάτι να πετύχουμε και να γλυτώσουμε,γι'αυτό κράξτε δυνατά,ρίξτε μπινελίκια κλπ μπας και πάρουν το μήνυμα.Άντε να πούμε.Μπήκε ο κάθε χαρτογιακάς σε μια εταιρεία και προκειμένου να μεγιστοποιήσει το κέρδος,τα έχει γαμήσει όλα.Παιχνίδια,υπαλλήλους,κοινό,όλα.
                Carpe diem

Comment

• Εγώ πιστεύω απ' την άλλη πως είναι θέμα χρόνου, αν δε συμβεί σε αυτή τη γενιά θα συμβεί στην επόμενη και τότε ο κόσμος θα το δεχτεί με ευχαρίστηση κιόλας.

Comment

• Όσο πιο αργά τόσο πιο καλά.
                    Carpe diem

Comment

• Μπορεί να μη γίνει ποτέ; Μίλησα για φακέλωμα πριν επειδή η βιομηχανία πηγαίνει γκαζωτή προς τη τέλεια συνδεσιμότητα τελευταία.. ή αυτό ή είμαι Οργουελοφοβικός.

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                        Προφανως την μεγιστοποιηση των κερδων τους κοιτανε, εχει καμια υποχρεωση η ms να βγαλει μια κονσολα που αρεσει σε εσενα και οσους δεν εχουν internet?? Δικο της ειναι το brand εχει ενα οραμα για αυτο και οτι θελει το κανει απο κει και περα δεν σου χρωσταει τιποτα για να βγαλει την κονσολα που εσυ θελεις, αν δεν σου αρεσει απλα δεν την αγοραζεις επιλογες υπαρχουν οπως εχουμε ξαναπει. Απο το αποτελεσμα θα κριθει το τι ειχαν στο μυαλο τους και αν πετυχε, προς το παρoν ειναι τουλαχιστον ανουσιο να ζωγραφιζεις το ζοφερο μελλον του gaming πριν ακομα δεις το παραμικρο.. Εγω ειμαι ανοικτος και σε always online και σε f2p με microtransactions και σε οτιδηποτε σκεφτουν αρκει να γινει σωστα και να με ωφελησει καπου, στο τελος θα κρινω και δεν το καταδικαζω πριν το δω καν..
                        Κάτσε λίγο γιατί πρέπει να συντονίσουμε τις κεραίες μας, δεν εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα.

Δεν μιλάω για μένα σε αυτό το τόνο. Έχω ήδη κατασταλάξει στο τι και ποιος από τη πρώτη στιγμή που άρχισε η συζήτηση για το που θα κατευθυνθεί η βιομηχανία από next gen και βλέπουμε. Για σένα φωνάζω. Για κάθε εσένα που η διασκέδαση μέσω gaming δεν έχει σημασία σε τι μορφή δίνεται αρκεί να δίνεται. Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι είναι λάθος αυτή η προοπτική, δεν θα οφελήσει κανέναν, ούτε εκείνον που θα την υποστηρίξει, ούτε εκεινον που θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ότι ήθελε προκύψει και πολύ περισσότερο, ούτε εκείνον που δεν θα την επιλέξει αλλά θα τη φάει θέλει δε θέλει στη μάπα.

Δεν έχει καμία υποχρέωση η Microsoft; Καμία; Ούτε τόσο δα; Ούτε απέναντι στη πελατεία της; Ποιοι αγοράζουν κονσόλες της, κάποιοι αθέατοι τύποι που ζούνε κάτω απ'τη γη; Κανείς από αυτούς που βλέπουν το συγκεκριμένο μοντέλο και αηδιάζουν δεν έχουν κονσόλα της Microsoft; Και καλά, η μάζα, το καταναλωτικό κοινό, οι gamers, είναι ζώα όρθια και λένε όλο ναι. Εκείνοι που φτιάχνουν τα παιχνίδια και διαμαρτύρονται γιατί διαμαρτύρονται; Έτσι στα χαμένα ή από καπρίτσιο;

Η μόνη υποχρεώση που έχει η Microsoft είναι να ρίξει στο καλάθι των αχρήστων μια άχρηστη ιδέα σαν κι αυτή. Για το καλό όλων μας.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                          Θεωρώ ότι ο λόγος που "διαρρέουν" τέτοιες φήμες είναι για να βολιδοσκοπήσουν οι εταιρείες τον παλμό της αγοράς.Αν δεν κράξουμε,σίγουρα θα το κάνουν.Αν κράξουμε,που ξέρεις,μπορεί και κάτι να πετύχουμε και να γλυτώσουμε,γι'αυτό κράξτε δυνατά,ρίξτε μπινελίκια κλπ μπας και πάρουν το μήνυμα.Άντε να πούμε.Μπήκε ο κάθε χαρτογιακάς σε μια εταιρεία και προκειμένου να μεγιστοποιήσει το κέρδος,τα έχει γαμήσει όλα.Παιχνίδια,υπαλλήλους,κοινό,όλα.
                          Εχμ οχι, εταιριες που απευθυνονται σε εκατομμυρια καταναλωτες και επενδυουν εκατομμυρια $ σε projects δε παιρνουν αποφασεις αναλογα με το κραξιμο μιας μειοψηφιας.

Νομιζω οτι εκει στη microsoft ξερουν εκ των προτερων τις αντιδρασεις των gamers. Απο κει και περα τα ζυγιζουν κι επιλεγουν παντα μεσα απο εκτιμησεις. x πελατες θα χασουμε απο τετοια κινηση, θα κερδισουμε ομως αλλους y απ'τα ταδε features/exclusives/services κ.ο.κ. Αν οντως πανε για always online ξερουν πολυ καλα οτι θα χασουν πελατες, δεν ειναι τοσο ασχετοι - αν και ειναι πολυ ασχετοι, το αποδεικνυει η gold συνδρομη - απλα προφανως σε κατι αλλο πονταρουν.

Αυτο που εκτιμω εγω ειναι οτι λεφτα στη καταπολεμηση της πειρατιας ειναι και θα ειναι πεταμενα λεφτα, κινηση κατα των μεταχειρισμενων θα τους γυρισει boomerang και γενικα ολα αυτα τα always online, συνδρομητικα μοντελα, υπηρεσιες κλπ ειναι καλες παπαριες για να πιασουν τον μεσο ηλιθιο αμερικανο που εχει συνηθησει να πληρωνει λογαριασμους για τα παντα αλλα παρεξω δε περνανε αλλα ουτε και στους πιο ψαγμενους gamers στην Αμερικη.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Ναι,δεν έχεις άδικο,αλλά και τι θες να κάνουμε,να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια;Που ξέρεις,μπορεί και να έχει αποτέλεσμα,έστω σε βάθος χρόνου.Να κυκλοφορήσει δηλαδή με το always online κλπ και μετά μέσω firmware update λόγω του ότι θα πηγαίνει,ελπίζω,άπατο το μηχάνημα,να το διορθώσει.
                            Carpe diem

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                              Κάτσε λίγο γιατί πρέπει να συντονίσουμε τις κεραίες μας, δεν εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα.

Δεν μιλάω για μένα σε αυτό το τόνο. Έχω ήδη κατασταλάξει στο τι και ποιος από τη πρώτη στιγμή που άρχισε η συζήτηση για το που θα κατευθυνθεί η βιομηχανία από next gen και βλέπουμε. Για σένα φωνάζω. Για κάθε εσένα που η διασκέδαση μέσω gaming δεν έχει σημασία σε τι μορφή δίνεται αρκεί να δίνεται. Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι είναι λάθος αυτή η προοπτική, δεν θα οφελήσει κανέναν, ούτε εκείνον που θα την υποστηρίξει, ούτε εκεινον που θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ότι ήθελε προκύψει και πολύ περισσότερο, ούτε εκείνον που δεν θα την επιλέξει αλλά θα τη φάει θέλει δε θέλει στη μάπα.

Δεν έχει καμία υποχρέωση η Microsoft; Καμία; Ούτε τόσο δα; Ούτε απέναντι στη πελατεία της; Ποιοι αγοράζουν κονσόλες της, κάποιοι αθέατοι τύποι που ζούνε κάτω απ'τη γη; Κανείς από αυτούς που βλέπουν το συγκεκριμένο μοντέλο και αηδιάζουν δεν έχουν κονσόλα της Microsoft; Και καλά, η μάζα, το καταναλωτικό κοινό, οι gamers, είναι ζώα όρθια και λένε όλο ναι. Εκείνοι που φτιάχνουν τα παιχνίδια και διαμαρτύρονται γιατί διαμαρτύρονται; Έτσι στα χαμένα ή από καπρίτσιο;

Η μόνη υποχρεώση που έχει η Microsoft είναι να ρίξει στο καλάθι των αχρήστων μια άχρηστη ιδέα σαν κι αυτή. Για το καλό όλων μας.
                              Καταλαβαινω πως το λες εσυ, απλα δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι θα ειναι τοσο κακο αυτο και για τους υπολοιπους?? Ελευθερη αγορα ειναι ΔΕΝ εχει το μονοπωλιο η ms οπως στα OS για να σου επιβαλει τιποτα, η αγορα θα δειξει αν θα προχωρησει ενα τετοιο μοντελο η οχι. Βλεπεις οτι η Sony δεν το κανει, αρα δεν μαζευτηκαν σε ενα δωματιο οι χαρτογιακαδες και αποφασισαν την τυχη του gaming. Οποτε δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο θεμα απο τη στιγμη που ΑΝ γινει τελικα ειναι αποφαση μιας εταιρειας και μονο, αν το εκαναν ολοι θα λεγαμε οτι οκ μας το επιβαλουν σε αυτη τη γενια etc..

Ειναι καθαρα αποφαση της ms η οποια αποφασισε συμφωνα με τις ερευνες που εκανε οτι ετσι θα βγαλει μεγαλυτερο κερδος, η μονη υποχρεωση που εχει ειναι απεναντι στους μετοχους της και απεναντι στους πελατες να προσφερει τις προδιαγραφες που υποσχεθηκε και καλη υποστηριξη στα προϊοντα της τιποτα παραπανω. Επειδη πηρες εσυ μια φορα κονσολα της ms δεν σημαινει οτι δεσμευτηκε τα επομενα χρονια να βγαζει κονσολα στις προτιμησεις σου, μιλαμε για διαφορετικο προιον με διαφορετικες προδιαγραφες.

Εγω προσωπικα PC gamer ειμαι περισσοτερο πλεον και δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα το τι θα κανουν στις κονσολες, θα παρω αυτη με τα καλυτερα exclusives καποια στιγμη και δεν με νοιαζει και τοσο αν θα κανω log in για να παιξω αρκει να εχω καποιο καλο feature για compensation..

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                                Ναι,δεν έχεις άδικο,αλλά και τι θες να κάνουμε,να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια;Που ξέρεις,μπορεί και να έχει αποτέλεσμα,έστω σε βάθος χρόνου.Να κυκλοφορήσει δηλαδή με το always online κλπ και μετά μέσω firmware update λόγω του ότι θα πηγαίνει,ελπίζω,άπατο το μηχάνημα,να το διορθώσει.
                                Οχι ρε δεν ειπα αυτο, απλα δε νομιζω οτι το κραξιμο θα επηρεασει την αποφαση της MS αυτη τη στιγμη (που δε ξερουμε και ποια ειναι κιολας). Το καλυτερο που μπορει να κανει ο καταναλωτης ειναι να μη το αγορασει.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X