Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Και εδώ http://www.gamers-odyssey.com/forum/index....wtopic=10&st=45
Ποστ 56 απο τον songoku!
Πάντως η ολοί κατάσταση μου θυμίζει την μείωση τιμής του ps3! Ποστάραμε οτι θα γίνει μείωση τιμής και πέντε λεπτά μετά ποστάραμε οτι δεν θα γίνει και πάει λέγοντας
Εγώ πάντως πιστευω οτι θα ανακοινωθεί σύντομα η συνέχεια του gears.
Ιδωμεν
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Today we received the go-ahead to tell the world about the new PGR4 DLC, titled the Challenge Pack. It comes in both freebie and premium incarnations (400 points for the latter), and includes a bunch of new stuff like new vehicles, game modes, cheats, and achievements.[/b]
Μακάρι ρε γαμώτο να βγει καλό, το χρειαζόμαστε ένα γαμάτο Banjo όλοι μας, ειδικά ο Ραμπίδης έχει παίξει τόσες φορές το πρώτο που μπορεί πλέον να μεταφράζει τους διάλογους του παιχνιδιού ΧΩΡΙΣ να κοιτά τους υπότιτλους.
Επίσης η Pocahontas wannabe Humba sucked, μόνο Mumbo Jumbo θέλουμε.
Αν είχα εμπιστοσύνη στη σημερινή Rare όπως παλιά, αυτή τη στιγμή θα ήταν ο πιο αναμενόμενος τίτλος μου για το 360, αλλά για ευνόητους λόγους it got owned by Alan Wake.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Eνδιαφερουσα η αυτογνωσια της Rare.. Δεν προσδοκω κατι groundbreaking, τουλαχιστον να κανουν κατι αρτιο, ευχαριστο και με λειτουργικο gameplay μακρια απο πειραματα τυπου Kameo και τα ρεστα...
Εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στο studio, αλλα αν προσεξουν καποια βασικα πραγματα πιστευω πως θα δουμε κατι εστω ικανοποιητικο.
Εχουν μια πολυ καλη βαση απο τα 2 πρωτα, μου φαινεται απιστευτο να την καταστρεψουν.
Τωρα αν το καταφερουν και αυτο... Achievement unlocked - 1000g με τη μια.
Τωρα που εχει κριθει η μαχη δεν ειναι καθολου απιθανο. Αν συμβει θα με βγαλει απο ενα μεγαλο διλλημα καθως με το Banjo Threeie απ'τη μια και το Blu Ray απ'την αλλη η επιλογη 360 - PS3 εμοιαζε πολυ δυσκολη.
Να πω απλά ότι το Fable 2 είναι από τους πιο αναμενόμενους τίτλους για μένα.
Τέσπα,να δούμε αν χτυπήσει διάνα αυτήν την φορά καθώς την πρώτη φορά δεν είχαμε και τις αναμενόμενες στιγμές άσχετα αν το Fable είχε παρουσιάσει αρκετά νέα στοιχεία στο είδος.
Comment