The Matrix has us
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Βιβλία, CD, Ταινίες κλπ. μορφές τέχνης δηλαδή θα έπρεπε επίσης να χρησιμοποιούντε μόνο απο το άτομο το οποίο τα έχει αγοράσει για να τιμήσει τον δημιουργό δηλαδή; Εγώ νόμιζα οτι όταν κάποιος δημιουργεί τέχνη όνειρο του και τιμή του είναι να την διαβάσουνε, ακούσουνε, δούνε όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται και όχι να βγάλει λεφτά απο αυτό. Τι κρίμα, επίσης, για όλους όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν όλα αυτά, θα πρέπει να μαζέψουν λεφτά για να τα απολαύσουν κάποτε.
Το να πηγαίνεις στο σινεμά, είναι σαν να δανείζεσαι παιχνίδι απο το βίντεο κλαμπ, το να αγοράζεις DVD είναι σαν να αγοράζεις το παιχνίδι.
Comment
-
Originally posted by EnpstyΚαι όμως ο Spahar έχει δίκιο. Όταν αγοράζεις ένα παιχνίδι δεν αγοράζεις το ίδιο το παιχνίδι. Αγοράζεις την δυνατότητα να το παίξεις. Αν αγόραζες το προϊόν θα μπορούσες να το κυκλοφορήσεις με άλλο τίτλο, να πάρεις όλα τα λεφτά εσύ και να μην σου πει κανένας τίποτα. Αν δεις τους όρους ενός game, ταινίας, album λέει συγκεκριμένα ότι δεν είσαι κάτοχος του προϊόντος αλλά κάτοχος της δυνατότητας να το χρησιμοποιήσεις και είναι λογικό μιας και μιλάμε για άυλα προϊόντα.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΟΚ αλλα αντε τωρα να το εξηγησεις αυτο στο παιδακι που αγορασε το παιχνιδι του και παει να το παιξει μετα στο φιλο του. Εννοειται οτι ολα ειναι θεμα συμφωνιας και ορων, δεν ειπε κανεις οτι αυτο που πανε να κανουν οι εταιριες ειναι κακο. Απλα κατ'εμε θα τους γυρισει μπουμερανγκ και πολυ καλως θα συμβει αυτο.
Και σίγουρα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και ελπίζω η MS να μην κάνει την βλακεία.
Γενικά το όλο θέμα με τα μεταχειρισμένα μου φαίνεται τρελή υπερβολή. Εδώ η μουσική βιομηχανία και το σινεμά που μαστίζονται από πολύ περισσότερη πειρατεία δεν κάνουν τέτοια. Βέβαια θα μου πεις άλλο η κονσόλα, άλλο το dvd player.
Εμένα πιο πολύ με πείραξε ότι θα θέλει (αν ισχύει) μόνιμο online. Εσάς σας βλέπω πολύ ήρεμους.
Καλά η MS δε σκέφτεται ότι πολλές χώρες δεν έχουν υποδομές για κάτι τέτοιο; Άλλες χώρες είναι ακόμα στο dial up και αυτή θέλει μόνιμα online;
Τον προηγούμενο μήνα χαλάσαν τα καλώδια του ΟΤΕ και δεν είχα internet για 8 μέρες. Ξέρετε τι έκανα; Επαiζα videogames!
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostΒιβλία, CD, Ταινίες κλπ. μορφές τέχνης δηλαδή θα έπρεπε επίσης να χρησιμοποιούντε μόνο απο το άτομο το οποίο τα έχει αγοράσει για να τιμήσει τον δημιουργό δηλαδή; Εγώ νόμιζα οτι όταν κάποιος δημιουργεί τέχνη όνειρο του και τιμή του είναι να την διαβάσουνε, ακούσουνε, δούνε όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται και όχι να βγάλει λεφτά απο αυτό. Τι κρίμα, επίσης, για όλους όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν όλα αυτά, θα πρέπει να μαζέψουν λεφτά για να τα απολαύσουν κάποτε..
Comment
-
Καλά οι μεγάλοι στις εταιρείες δεν πρέπει να νιώθουν καθόλου...Δεν έχουν ιδέα για το πως σκέφτεται ο καταναλωτής μου φαίνεται...Σε περίπτωση που γίνουν όλα αυτά που λέει το άρθρο θα εξοργιστούν οι gamers,συν το ότι δίνεται ένα τεράστιο προβάδισμα στην νιντεντο η οποία θα έχει την μοναδική από ότι φαίνεται παραδοσιακή κονσόλα.Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω ότι θα γίνουν όλα αυτά,αν είναι τέτοια μορφής η επόμενη κονσόλα εγώ προσωπικά δεν θα πάρω.
Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα...Οκ,δεκτό το ότι οι εταιρείες χάνουν τεράστια ποσά από τις μεταπωλήσεις αλλά η κατάσταση που θα επικρατήσει αν εφαρμοστούν αυτά που λέει το λινκ του xeno θα επικρατήσει κατάσταση απολύτως ΕΧΘΡΙΚΗ για τους gamers και αυτό δεν θα βγει σε καλό για τις εταιρείες μακροπρόθεσμα.Δηλαδή όταν πχ θέλω εγώ και ο αδερφός μου να παίξουμε το ίδιο παιχνίδι θα πρέπει να το αγοράσουμε 2 φορές;Ή δεν θα μπορώ να δανείσω ένα παιχνίδι σε έναν φίλο μου για να το παίξει;Απεχθάνομαι αυτού του είδους τον έλεγχο και νομίζω δεν είμαι ο μόνος.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Σόρρυ κιόλας,αλλά δεν τους φτάνουν τα dlc,drm κλπ θέλουν και μόνιμη σύνδεση και ζελατινάτο;
Ρίξτε τις τιμές,δώστε και ολοκληρωμένα παιχνίδια και το συζητάμε.Άλλιως,άντε και γαμηθείτε.PC με STEAM (ναι ρε το είπα),WiiU και φορητά και κάποια στιγμή αν άρετε τους περιορισμούς το συζητάμε.Ηλίθιοι.Ζώα.Αιματορουφήχτρες.Στα διάλα,συγχύστηκα βραδιάτικα.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΣόρρυ κιόλας,αλλά δεν τους φτάνουν τα dlc,drm κλπ θέλουν και μόνιμη σύνδεση και ζελατινάτο;
Ρίξτε τις τιμές,δώστε και ολοκληρωμένα παιχνίδια και το συζητάμε.Άλλιως,άντε και γαμηθείτε.PC με STEAM (ναι ρε το είπα),WiiU και φορητά και κάποια στιγμή αν άρετε τους περιορισμούς το συζητάμε.Ηλίθιοι.Ζώα.Αιματορουφήχτρες.Στα διάλα,συγχύστηκα βραδιάτικα.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
The latest video game news, reviews and features from the team at Edge Magazine. Subscribe here today.
Πτώση της μετοχής του Gamestop μόνο από την δημοσίευση της ανεπιβεβαίωτης είδησης για τα μεταχειρισμένα στο Xbox. Το 3μήνο Αύγουστος-Οκτώβριος οι πωλήσεις των μεταχειρισμένων στο Gamestop αποτελούσαν το 28% των συνολικών πωλήσεων και το 48% των κερδών της αλυσίδας. Τα μισά του κέρδη είναι από τα μεταχειρισμένα, μας αρέσει δεν μας αρέσει η αγορά των μεταχειρισμένων είναι μεγαλύτερη πληγή από την πειρατεία για τις εταιρείες. Γιατί στα μεταχειρισμένα μιλάμε για λεφτά που ο gamer είναι διατεθειμένος να δώσει. Στην πειρατεία κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ο πειρατής θα αγόραζε το παιχνίδι αν δεν το κατέβαζε.
Comment
-
Originally posted by Spahar View PostΓιατί στα μεταχειρισμένα μιλάμε για λεφτά που ο gamer είναι διατεθειμένος να δώσει. Στην πειρατεία κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ο πειρατής θα αγόραζε το παιχνίδι αν δεν το κατέβαζε.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΟχι. Κανεις δε θα σου εγγυηθει οτι ο αλλος θα δωσει 70$ αν δε μπορει μετα να μεταπουλησει το game του. Δε μιλαμε για περιπτωσεις πωλησεις τιτλων που δε χρειαζομαστε ή δε μας αρεσαν ή δε θελουμε πια μετα απο καιρο. Η αγορα των μεταχειρισμενων ειναι τοσο μεγαλη στην Αμερικη γιατι παρα μα παρα πολλοι αγοραζουν day one, τερματιζουν day three και το δινουν πισω.
Τώρα για τον 'πωλητή' gamer έχεις ένα δίκιο ότι μπορεί να πράττει όπως πράττει γιατί ξέρει ότι μπορεί να πουλήσει μετά το παιχνίδι. Οπότε με μια απαγόρευση των μεταχειρισμένων από κάπου χάνουν (από την 'πωλητή' gamer που δεν θα πάρει το παιχνίδι day one, αλλά κακά τα ψέματα κάποια στιγμή θα το πάρει ή θα πάρει λιγότερα day one κοκ) και από κάπου κερδίζουν (από τον 'αγοραστή' gamer που θα το αγοράσει καινούργιο αντί για μεταχειρισμένο). Το θέμα είναι αν από την εξίσωση των δύο βγαίνει κέρδος ή ζημιά.
Comment
-
Αποκλειεται να κανει τετοια κινηση η MS χωρις πρωτα να εχει μιλησει με devs και δευτερον xωρις να ακολουθει και η sony.
Αν λοιπον το ''πακετο'' devs,MS,sony δεν θελει μεταχειρισμενα, τοτε δεν θελει η βιομηχανια μεταχειρισμενα.
Δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
Comment
-
Originally posted by hideo View PostΑποκλειεται να κανει τετοια κινηση η MS χωρις πρωτα να εχει μιλησει με devs και δευτερον xωρις να ακολουθει και η sony.
Αν λοιπον το ''πακετο'' devs,MS,sony δεν θελει μεταχειρισμενα, τοτε δεν θελει η βιομηχανια μεταχειρισμενα.
Comment
-
Originally posted by hideo View PostΑποκλειεται να κανει τετοια κινηση η MS χωρις πρωτα να εχει μιλησει με devs και δευτερον xωρις να ακολουθει και η sony.
Comment
Comment