Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Αν και πολλά στοιχεία έχουν παρουσιαστεί και παλιότερα παραθέτω από ofiicial link συγκεντρωμένες πληροφορίες ενός τρομακτικά απίστευτου (εφόσον οι υποσχέσεις πραγματοποιηθούν) και εθιστικού τίτλου
Για μένα πάντως ακόμα και το πρώτο Fable, παρά τις αδυναμίες του, αποτελούσε επίσης πολύ δυνατή εμπειρία την οποία και προσωπικά καταευχαριστήθηκα, ένα από τα αγαπημένα μου, αν όχι το αγαπημένο μου Xbox game.
Περιμένω έτσι κι αλλιώς το Fable 2, αλλά το link είναι hype overload, δε ξέρω πόσα από αυτά θα καταφέρουν να υλοποιήσουν, αλλά όπως και να χει είμαι αρκετά αισιόδοξος για τον τίτλο.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Αυτό τους έλειπε...
Άντε ρε Rare δείξε την αρκούδα στο λαό.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Η Epic ανακοίνωσε πως πέρα από το γεγονός πως το Unreal Tournament 3 ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Xbox 360, θα συνοδευτεί από νέο υλικό που δεν ήταν αρχικά διαθέσιμο στην έκδοση του PlayStation3, αλλά προσφέρθηκε ως downloadable μέσω του PlayStation Network. Έτσι, πέρα από το βασικό περιεχόμενο, στο ίδιο DVD το ?παρών? θα δώσουν 5 ολοκαίνουργιοι χάρτες, δυνατότητα για split-screen αναμετρήσεις σε offline επίπεδο, καθώς και δύο νέοι επιλέξιμοι χαρακτήρες.
Η Microsoft λαμβάνοντας υπόψιν και την τελευταία καταμέτρηση της NPD, επεσήμανε για άλλη μια φορά πως το Xbox 360 είναι η ιδανική πλατφόρμα για το GTA IV. Ο λόγος φυσικά είναι το αποκλειστικό downloadable υλικό που θα διατεθεί αργότερα και θα κάνει την συγκεκριμένη έκδοση να ξεχωρίσει, ενώ η εταιρία στάθηκε και πάλι στην αυξημένη δημοτικότητα της κονσόλας της που κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον μεγάλο της ανταγωνιστή (έστω και οριακά).
Comment