Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Sinclair View Post
    Αν κυκλοφορήσουν στο ίδιο πακέτο και όχι ως ανεξάρτητα games πχ Super Mario 3D World remix, Μario 64+ Sunshine και τέλος Galaxy 1+2 για 50€ το κάθε cart τότε μιλάμε για καλό value for money... Αλλά το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσουν ξεχωριστά κρίνοντας από τα reissues από το Wii U Εκτός κι αν κυκλοφορήσουν digital.
    Και ψηφιακά να βγουν, σιγά τα ωά. Η τιμή τους δεν θα είναι χαμηλότερη, και θα πάνε στα σκουπίδια όταν βγει η επόμενη κονσόλα της Ν και θα πρέπει να τα ξαναγοράσεις για νιοστή φορά στο μέλλον. Για εμένα θα άξιζε μόνο εάν τα βγάλουν όλα μαζί σαν πακέτο. Βέβαια εγώ δεν έχω Switch και θα έκανα την πάπια ούτως ή άλλως, όμως να είχαμε να λέγαμε.

    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

    Comment


    • Προφανώς απλώς εννοούσα πψς ίσως αν κυκλοφορήσουν digital only να ειναι πιο φθηνά απο το κλασικό 50αρι. Πχ τα δυο Galaxy στο Wii U βγήκανε στα 20€ το καθένα ( δεν θυμαμαι αν υπήρχε περίοδος π μπορούσες να τα πάρεις πο φθηνά)

      Το 3D world δεν υπαρχει περίπτωση θα κοστίζει κανονικα 50€ καθώς θα ειναι deluxe εκδοση- και καλα. Απορώ πως ξέφυγε το Captain Toad και βγήκε στα 30-35€. 😋

      EDIT:
      Πιστευω πως χαλαρά θα δουμε και Metroid Trilogy και Xenoblade X κάποια στιγμη.
      Ευελπιστώ παντως να “περνάνε” οι αγορές και στην νεα κονσολα της Ν η οποία κατα πασα
      πιθανοτητα θα βασίζεται στην αρχιτέκτονικη του Switch πιστευω( εικασία δίκη μου αυτη) απλώς με updated hardware. Δεν υπαρχει λόγος πλεον να παει σε καινουριο format.
      Last edited by Sinclair; 03-04-2020, 11:14 AM.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

      Comment


      • Το 3D World θα ναι ανεξαρτητο, τα Sunshine, 64 & Galaxy ακουγεται οτι θα ναι πακετο.

        40€ εχει το captain toad, και το 3d world θα παιξει 60€. Τα 30-3 και 50 ειναι retail τιμες που παιζουν απ τα μαγαζια.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Μακάρι να ισχύει αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι συλλογή. Μάλλον το καθένα θα πωλείται ξεχωριστά και θα κοστίζει κανένα 30αρι. Όπως και να έχει θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναπαίξω τα Super Mario Galaxy αν και αναρωτιέμαι πως θα γίνει το port αφού το Switch δεν έχει motion controls.


          Tidy!

          Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

          Comment


          • Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πακέτο SM64, SMS και SMG, σαν Super Mario All-Stars 2, χωρίς να αναφέρεται το SMG2 δυστυχώς. Το 3D World ξεχωριστά. Επίσης, έγινε αναφορά για νέο Paper Mario στα χνάρια του A Thousand Year Door. Όλα αυτά φέτος.

            Comment


            • Originally posted by Deus View Post
              Όπως και να έχει θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναπαίξω τα Super Mario Galaxy αν και αναρωτιέμαι πως θα γίνει το port αφού το Switch δεν έχει motion controls.
              Σε emulators βάζεις τον έλεγχο του motion control στους δύο αναλογικούς, το ίδιο γίνεται και σε άλλα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει, στυλ Epic Mickey.

              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

              Comment


              • Μια χαρα motion controls εχει το Switch. IR Pointer δεν εχει
                Do a barrel roll!

                Comment


                • τις τελευταιες μερες εχει γινει ενα τεραστιο leak σχετικα με nintendo, νομιζω ακομα βγαινουν πραγματα στην φορα. Μιλαμε για τεραστιο leak αλλα ευτηχως για την nintendo αφορα την περιοδο μεχρι το wii.

                  https://www.extremetech.com/gaming/3...n64-demo-games

                  Lets discuss the Massive Nintendo Leak that occurred on May 3rd 2020. What does it mean for Emulation? Will there be an FPGA Wii or N64? How will Nintendo re...

                  Comment


                  • Comment


                    • Πολύ καλό νέο η ανακοίνωση του καινούριου Paper Mario. Ελπίζω μόνο να είναι στο στιλ του Paper Mario 2, Athousand year door το οποίο ήταν rpg αν και είχε το δικό του στιλ και να μην μοιάζει με τα 2 τελευταία τα οποία είχαν πιο gimmicky μάχες.

                      Πάντως σκεφτόμουν ότι στο Nintendo Switch συνεχίζονται όλα τα franchises της Nintendo, ενώ σε κάποια μηχανήματά της στο παρελθόν κάποιες σειρές δεν είδαμε sequels (πχ δεν βγήκε Metroid στο WIIU) τώρα αυτό αλλάζει. Στο Switch βγήκαν ή αναμένεται να βγουν καινούρια games από κάθε franchise της Nintendo. Περιμένουμε Metroid, σχετικά άμεσα θα βγει Paper Mario, αν δεν κάνω λάθος μόνο Pikmin δεν ξέρουμε αν θα βγει αν και υπάρχουν φήμες ότι θα δούμε port του Pikmin 3. Νομίζω πως δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως η κονσόλα έχει ήδη πολύ καλύτερη βιβλιοθήκη τίτλων από κάθε άλλο μηχάνημα της Nintendo στο παρελθόν με εξαίρεση το SNES καθώς, πέραν από την πληθώρα των first party τίτλων έχουμε και πολύ αξιόλογη παρουσία 3d party developers. Για εμένα είναι το καλύτερο gaming system που έχει βγάλει η εταιρεία ποτέ.


                      Tidy!

                      Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

                      Comment


                      • Οι φήμες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Τώρα περιμένουμε να ανακοινωθεί και το πακέτο των Mario remaster, που με ενδιαφέρει και προσωπικά. Έπρεπε να ανακοινωθεί, δεν υπήρχε τίποτα από 1st party για φέτος. Πίστευα, για κάποιους λόγους, πως θα μπορούσαμε να δούμε το BotW2 τις γιορτές αλλά τώρα με την πανδημία γεια χαρά.

                        Comment


                        • Το πιο ενδιαφερον κομματι του τρειλερ ηταν το τελος θα ελεγα, βεβαια παραειναι ξεκαθαρο tease για 2d metroid και η Nintendo ειναι παντα απροβλεπτη με αυτα, οποτε κραταμε μικρο καλαθι για την ωρα.

                          Deus, φανταζομαι δεν υπαρχει fan της σειρας που δεν περιμενει ενα direct continuation των PM1/PM2. O Miyamoto αν δεν κανω λαθος, ειχε πει παλια πως δεν τον ενδιαφερει να γυρισει σε κλασικους RPG μηχανισμους η σειρα εφοσον παραλληλα υπηρχαν και τα Mario and Luigi, αλλα τωρα που η Alphadream δεν υπαρχει πλεον, αυτο το επιχειρημα καταρριπτεται. Παρολαυτα δεν πιστευω πως θα ειναι κλασικο RPG και παλι, αλλα φανταζομαι πως θα ειναι τουλαχιστον κοντα στο Colour Splash και πιο μακρια απο το Sticker Star.
                          Θα ηταν καλη ευκαιρια να βγαλουν και συλλογη παντως με τουλαχιστον τα 2 πρωτα παιχνιδια της σειρας και ισως και με το Super Paper Mario. Ειναι κριμα να θες πλεον περι τα 200ε για να αγορασεις τα 2 πρωτα παιχνιδια της σειρας (και πιο σημαντικα απλα δεν εχεις και αλλο τροπο να τα παιξεις σε μοντερνο hardware). Η αισθητικη της σειρας ειναι λιγο πολυ διαχρονικη, οποτε ακομα και ενα direct port θα μπορουσε να ειναι πολυ καλο.

                          Μιας και σχολιαζεις τη βιβλιοθηκη του Switch, απο μεριας Nintendo καθαρα για μενα ειναι ακομα απο τις χειροτερες κονσολες της παντως (ιδιως αν βγαλουμε τα παιχνιδια Wii U απο την εξισωση). Γενικα πιστευω πως ακομα δεν εχουν βρει ρυθμο για να κυκλοφορουν τα μεγαλα τους franchises, ενω δεν εχουν επαναφερει πιο δευτερα/πειραματικα franchises, ουτε εχουν τολμησει κατι νεο/πειραματικο που να φωναζει Nintendo απο χιλιομετρα, περαν του ARMS.

                          Comment


                          • Υπάρχουν ακόμα αρκετά IPs που δεν εχει εκμεταλλευτει η NIntendo βγάζοντας εκτος τα remasters του Wii U, έχουμε ενδεικτικά, Starfox, Advance Wars (προσωπικό αγαπημένο και πιστεύω θα ταίριαζε τέλεια σε switch), Mario Strikers, Metroid, F-Zero, DK, MK, Wario, Wave Race ειναι μερικα που μπορώ να σκεφτώ atm. Καταλαβαίνω οτι DK, MK, Metroid παιζουν μπαλα αλλού και δεν θα μπορούσαν να βγουν άμεσα αλλα καποια απο τα "δευτεροκλασατα" ανετα.

                            Comment


                            • Το πιο ενδιαφερον κομματι του τρειλερ ηταν το τελος θα ελεγα, βεβαια παραειναι ξεκαθαρο tease για 2d metroid και η Nintendo ειναι παντα απροβλεπτη με αυτα, οποτε κραταμε μικρο καλαθι για την ωρα.
                              OK, ξαναείδα το τρέιλερ μέχρι το τέλος και κατάλαβα τι λες. Ή μας τρολάρει η Μαμά ή έχουμε σύντομα ανακοίνωση 2d Metroid. Metroid Dread?
                              Απλώς ελπίζω να μην είναι κάποια ξενέρωτη ανακοίνωση όπως κάποιο spinoff στιλ Federation force ή ακόμα χειρότερα, paper χαρακτήρες για το Smash Bros...
                              Last edited by Raf; 15-05-2020, 01:41 PM.

                              Comment


                              • Για εμένα είναι το καλύτερο gaming system που έχει βγάλει η εταιρεία ποτέ.
                                Και για μενα, απο την αλλη πιστευω οτι αυτο εχει να κανει με την κονσολα ως κονσολα και οχι τοσο με το software της.

                                Σε οτι αφορα το software, το εγραψα και στoν server μας, την θεωρω σχεδον complete προταση, ειδικα αν το παει κανεις συγκριτικα με το τι κονσολες κυκλοφορησαν μετα το Gamecube, με καποια πολυ καλα first parties, αρκετα σοβαρη third party υποστηριξη (ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι η κονσολα ειναι αρκετα πιο αδυναμη απο τους ανταγωνιστες) με καλα ports overall, και πολυ καλη indie υποστηριξη. Ομως , συμφωνω με τα παιδια 100% στο οτι ενα μηχανημα που πηγαινει σαν τρελο στις πωλησεις και που παραλληλα εχει πανω του και το οικιακό αλλα και το handheld division της εταιρειας, με ολα τα teams τα επικεντρωνονται πλεον σε ενα μηχανημα, ε θα επρεπε να εχει και περισσοτερες first party κυκλοφοριες κλασσικων franchises, και περισσοτερα πειραματικα projects και νεα ips δεδομενου οτι η εγκατεστημενη βαση ειναι τεραστια και η κονσολα το σηκωνει το ρισκο (αν δεν το κανουν στο switch που θα το κανουν), και περισσοτερες ΑΑΑ in house παραγωγες που να δεινουν και λιγο την αισθηση της επενδυσης (με in house μηχανες γραφικων πχ κλπ).

                                Ε δεν εχουν κανει τιποτα απο ολα αυτα οκ , τουλαχιστον στο βαθμο που θα περιμενε κανεις για μια κονσολα που θα φτασει τα 100m κομματια ανετα.

                                Comment

                                Working...
                                X