Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, το Knack ψιλοπατάτα ήταν, και το sequel ήταν κάτι που δεν νομίζω πως ζήτησε και πολύς κόσμος. Ειρωνικά έγραψα τα παραπάνω, όμως αν βγει τελικά καλό, δεν μας χαλάει διόλου
Ευτυχώς έχω έναν εξωτερικό που δεν χρησιμοποιείται...

) τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν πολυσκάω, εδώ έπαιξα μία χαρά το FF XV που είχε κι αισθητές αλλαγές, δε θα σκάσω για τα υπόλοιπα.

)
)και υπάρχει και το ζήτημα με το απλό PS4( το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ και θα πρέπει να το πασάρω κάπου, λογικά στον αδερφό δώρο) Τέλος πάντων δεν βοηθάνε τα gameplay vids ούτε από το Horizon, ούτε από το BotW... Πιθανώς να κρατήσω μόνο το preorder του BotW για το switch και να πάρω και το Horizon.
). Γι'αυτό έχουν ιδιαίτερο νόημα τα handhelds για μένα, γιατί με βολεύουν απίστευτα πολύ στην καθημερινότητά μου- πχ με βολεύει να παίζω ένα game πριν κοιμηθώ πάρα πολύ( αυτή την περίοδο παίζω μια ωρίτσα κάθε βράδυ το original Parasite Eve στο PSP ας πούμε). Αν υπήρχε και ένας ιδανικός τρόπος να παίζω με το remote play PS4 στο υπνοδωμάτιο, χωρίς να μπλέκω με καλώδια κτλ θα ήμουν τέρμα ικανοποιημένος.
Comment