Originally posted by Evans
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Oρίστε δυνατά νέα, επιτέλους έρχεται Ευρώπη. Όσοι δεν το πήρατε από Αμερική να το αγοράσετε και να το λιώσετε όπως και δήποτε, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Deus Dope, απλά.
Κάτι σαν το Xenosaga 2 ένα πράγμα.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΚαι φυσικά θα πατώσει σε πωλήσεις αφού σχεδόν όλοι όσοι τους ενδιέφερε το έχουν ήδη πάρει. Και μετά θα μας λένε κλασικά γιατί να τα φέρουμε Ευρώπη αφού δεν τα αγοράζετε...
Κάτι σαν το Xenosaga 2 ένα πράγμα.sigpic
Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
Originally posted by Evans View PostΤέλος πάντων, κρίμα για σένα πάντως, εύκολα το καλύτερο παιχνίδι του PS3.
edit:
μετά από το MGS4 με ελάχιστη διαφορά είναι το Heavy Rain.
Comment
-
Επειδή δεν έχω την πολυτέλεια να δίνω 100 ευρώ (την ίδια χρονική περίοδο) για 2 αυθεντικά games προτιμώ με χίλια το RDR. Aς έβγαινε νωρίτερα το Demon's Souls στην Ευρώπη. Δεν έκανα καμιά σύγκριση μεταξύ του DSouls και του RDR. Eπίσης το καλύτερο ps3 game είναι το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots γιατί είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς, πέρα ίσως απο τα γραφικά πλέον. Τέλος δεν αποκλείω με την καμία να μην παίξω αργότερα το DSouls, άλλωστε ανήκει στα rpg με θεματολογία που μου αρέσει, απλώς δεν θα πάω να το πάρω τώρα.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Koιτάξτε προσωπικά κρίνω ποιο είναι το καλύτερο ή καλύτερα παιχνίδια στο ps3 με βάση τα παιχνίδια που έπαιξα και τερμάτισα όπως και εσείς πιστεύω. Μπορεί πράγματι το Demon's Souls να είναι το καλύτερο game στο ps3 αλλά για μένα από την στιγμή που καν δεν άγγιξα το blu ray του δεν μπορώ να εκφέρω άποψη πόσο μάλλον να πω πως είναι το καλύτερο ps3 game.
Aπό την άλλη βέβαια όταν και εγώ παίξω το DSouls μπορεί να μου φανεί υπερκτιμημένο όπως υπερκτιμημένο μου φάνηκε το Bioshock που πολλοί εδώ μέσα αποθέωναν, όπως σε αρκετούς υπερκτιμημένο φάνηκε το Batman: Dark Αssylum ενώ άλλοι το αποθέωναν.
Comment
-
Το bioshock δεν είναι καθόλου υπερεκτιμημένο.Έχει πολλές παραμετροποιήσεις για παιχνίδι του είδους.Μόνο που είναι γραμμικό πολύ και καταντάει βαρετό μερικές φορές.Αλλά έχει τόσα άλλα πράγματα που σου τραβάνε την προσοχή που δεν τα δίνω σημασία.Παίζω το 2 αυτό τον καιρό το οποίο δεν προσφέρει και πολλά νέα στοιχεία αλλά εξακολουθεί να είναι κορυφαίο για μένα.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
Comment