Announcement

Collapse
No announcement yet.

Retro Gaming Today

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• thunderjohn
    replied
    Τι να λέμε τώρα!Το DOOM 3 ήταν, είναι και θα είναι τρομερή παιχνιδάρα! Α και μην ξεχνιόμαστε!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by kakashi_gr View Post
    ξερω Ryu.
    NA ΠΕΡΑΣΩ ΕΞΩ!!!!!!!

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    DOOM 3! Από τα πιο αγαπημένα στο PC!

Εκπληκτική horror ατμόσφαιρα και με τις γραφικάρες που είχε τότε ακόμα και σήμερα προκαλεί εντυπώσεις. Σήμα κατατεθέν του οι γωνιες στα κεφαλια των χαρακτηρων.
    ξερω Ryu.
    NA ΠΕΡΑΣΩ ΕΞΩ!!!!!!!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Για σκέψου πως κάποτε λέγαμε πού θα βρούμε σύστημα να το σηκώνει..

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    The devil, is real, i know.

DOOM 3! Από τα πιο αγαπημένα στο PC!

Εκπληκτική horror ατμόσφαιρα και με τις γραφικάρες που είχε τότε ακόμα και σήμερα προκαλεί εντυπώσεις. Σήμα κατατεθέν του gameplay του, έρχεται ζομπάς από μπροστά, κάνεις κλασσικά πίσω για να πάρεις απόσταση και να τον καθαρίσεις με άνεση και σου σκάει ως δια μαγείας και άλλος από πίσω! Αποτέλεσμα: Τσο και λο! . Άλλο highlight, πας να αποφύγεις fireball από τέρας αλλά σου σκάει προσποίηση και το τρως μετά όλο στη μούρη!

Για όσους δεν το έχουν δει πάρτε μία γεύση να δείτε τί εστί Ντούμιος:

Η μοίρα δεν επιφύλαξε καλό τέλος για τους ερευνητές στον Άρη

Σαπιοκοίλιας, παίζει και στο House of the Dead

Καμμένο ζόμπι λίγο πριν φάει στη μούρη σκάγια

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Tον τελευταίο καιρό που έχω yloded ps3, έβαλα ξανά το ps2 στην TV αλλά δεν το συνέχισα, πόνεσαν τα μάτια μου . Οπότε PC και Retro gaming FTW.
    Μπράβο νέε μου που παίζεις στο PC και ασχολείσαι με retro και ίσως emulators, αλλά δε μπορείς να συνδέσεις την οθόνη σου με το PS2 κάπως?

Θα μου πεις, και γιατί να μη βάλεις ένα controller στο PC και θα έχεις και δίκιο, αλλά έτσι για το καουμποϊλίκι του πράγματος...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Eite eiste liiiiiigo ypervolikoi, eite oi othones sas exoun trela resolutions, den exw allh ekshgish, eidika gia ta games tou PS2

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Tον τελευταίο καιρό που έχω yloded ps3, έβαλα ξανά το ps2 στην TV αλλά δεν το συνέχισα, πόνεσαν τα μάτια μου . Οπότε PC και Retro gaming FTW.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ναι, ζωρις component τουλαχιστον, ουτε το RGB δε το σωνει (ειχα προσπαθησει να παιξω Οkami και εκλαιγα)

Παλι καλα που πλεον υπαρχουν καλοι επεξεργαστες και καλη emulation σκηνη ΚΑΙ στο ps2

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εδώ δεν βλέπονται καλά καλά του ps2, σε HDTV

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Saturn, PS1, N64 στη τηλεόραση απλά δε βλέπονται σήμερα.

Μόνο μέσω emulation ή, στη περίπτωση του PS1, μέσω PSP.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καλά εγώ είδα πρόσφατα το Silent Hill 1 στο ΠΣ3 κι ενώ στην αρχή έφριξα με τα γραφικά,ήταν τέτοια η ατμόσφαιρά του,που πραγματικά τα ξέχασα όλα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Tελειωσα χθες σε καποια φαση το MGS1 στο PS3 και σημερα εβαλα το MGS2 απο το HD Collection. Wow για το αλμα στα γραφικα, οταν τα ειδα (μετα απο τη φρικη του MGS1) ενιωσα λες και πηρα μια γευση απο τη next-gen, PS4 λεμε η φαση .
    Δε θυμομουν τοσο χαλια τα γραφικα του MGS1, πώς περνανε τα χρονια. Μιας κι εγινε αλλου κουβεντα για τα γραφικα του FF7 ειπα να το αναφερω κι αυτο μεταξυ σοβαρου και αστειου.. Ειναι πολυ ζορικο να γυρνας πισω σε αυτες τις εποχες τελικα (και για το MGS δε φοραω και nostalgia goggles, το παιχνιδι το χα τελειωσει αλλη μια φορα πολυ μετα το 2000).

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το σενάριο του Xenogears είναι πολύ προσεγμένο και βγάζει νόημα αλλά είναι φοβερά πολύπλοκο οπότε το νόημα θέλει την ώρα του ενώ το localization δεν βοηθάει πάντα...
    Το Xenosaga φαίνεται λίγο pretentious κατά καιρούς αλλά δεν ισχύει το ίδιο για το Xenogears, είναι αρκετά πιο διακριτικό στις αναφορές του, ιδίως στην αρχή.
    Το δεύτερο σιντί ήταν πώρωση. Τα dungeons και τα random encounters δεν ήταν το δυνατό σημείο του τίτλου (πολύ συχνά θα γίνουν εκνευριστικά) οπότε μια χαρά ήταν που σε βομβάρδιζε με ιστορία.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Η ιστορία του Xenogears με όλες αυτές τις πολιτικοθρησκευτικές προεκτάσεις και τις νιτσεϊκές αναφορές ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ή σου πετάει φιλοσοφημένα cut-scenes και διαλόγους που υποτίθεται πως "βγάζουν νόημα";

Leave a comment:

Working...
X