Θα φέρω κόσμο να ψηφίσει Sonic, έστω για το γαμώτο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)
Collapse
X
-
Originally posted by Ramparter View PostΦυσικα κι ειναι σικε. Η ιστορια εχει δειξει ξεκαθαρο νικητη. Αλλα τι να λεμε τωρα, αυτο το forum ειναι εθελοτυφλο.
In 2004, the character won a Golden Joystick Award for "The Sun Ultimate Gaming Hero".[34] And on October 21, 2008, Sonic was voted the most popular video game character in the UK with a 24% vote while his old rival Mario came second with 21% of the vote. [35] Then in late 2008, MSN held a poll of who's the most iconic video game character, Sonic was ranked #1 as the most iconic video game character of all in gaming while Mario and Lara Croft were voted less in second and in third respectively." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Η γιουροπ μεχρι πριν 2- 3 χρονια ηταν τριτη αγορα, πισω κι απ'τους τζαπαναδες.
Evans δε χρειαζεται ρε, πιασε ενα photoshop και δωσε το αποτελεσμα που παντα ονειρευοσουν, βαλτο και wallpaper μετα
Comment
-
Τίποτα δεν έληξε! Mario. Για τον Rampo ρε γαμώτο.
Comment
-
Καλά, είναι που είναι epic το thread, έρχεται κι αυτή η μπάρα που είναι κόκκινη στον Sonic και μπλε στον Mario και φέρνει και το fail.
Υ.Γ. Πείτε ποιοι ψηφίσατε τι!11!
Όλοι στον φάκελο!11!There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
10 - 12 o Σουπερ Ο Μαριος --Σκωτσεζος ειναι-- !!!
"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Μario μόνο και μόνο για τον λόγο ότι έκανε και το βήμα παραπέρα μετά τα 16bit. Σαν χαρακτήρας πάντως νομίζω ο sonic είναι κλάσεις ανώτερος και πιο δημοφιλής. Για την ιστορία, το 93 που είχα πάρει το master system, η θεία μου που ήταν τελείως άσχετη από παιχνίδια, τον sonic τον ήξερε
Comment
-
Sonic εύκολα.
Γρήγορο, απλό, εθιστικό gameplay, φοβερή μουσική, πολύ πιο cool χαρακτήρας από τον Mario όσο και αν ακούγεται κλισέ, τα bonus stages ήταν μοναδικά και στη τελική rings>coins, απλά.
Αντικειμενικά μιλώντας, θεωρώ τα Mario πολύ πιο έξυπνα και άρτια σχεδιαστικά, ο σχεδιασμός επιπέδων έχει μεγαλύτερη ποικιλία, είναι πιο περίτεχνος και απαιτεί προσήλωση και προσεγμένες κινήσεις από την πλευρά του παίκτη. Βέβαια το αργό pacing ο pixel-perfect έλεγχος που απαιτείται μερικές φορές μου σπάει τα νεύρα και γενικά, πλην του Super Mario World εν μέρη, τα 2D Mario μου φαίνονται απίστευτα βαρετά παιχνίδια.
Τα 2D Sonic από την άλλη μπορεί να είναι πιο απλά σχεδιαστικά και επαναλαμβανόμενα αλλά προσωπικά τα βρίσκω πολύ εθιστικά (τουλάχιστον τα πρώτα stages που είναι και πιο γρήγορα) και δεν νομίζω ότι θα βαρεθώ ποτέ να παίζω το Sonic 1. Spring Yard ftw. Επίσης μου άρεσαν αρκετά και τα 2 πρωτα Sonic του GBA (το τρίτο το έχω παίξει πολύ λίγο)
Comment
-
Originally posted by sub_zero View PostΜario μόνο και μόνο για τον λόγο ότι έκανε και το βήμα παραπέρα μετά τα 16bit. Σαν χαρακτήρας πάντως νομίζω ο sonic είναι κλάσεις ανώτερος και πιο δημοφιλής. Για την ιστορία, το 93 που είχα πάρει το master system, η θεία μου που ήταν τελείως άσχετη από παιχνίδια, τον sonic τον ήξερε
Το αποτελεσμα γινεται παλι σωστο. Ο Σονικ προηγειται ;)" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
Comment