Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King
Εξακολουθεις να μην απαντας στην ερωτηση του Ground... δε κανω πλακα, οκ μπορεις να επιβιωσεις χωρις γλυκα αλλα πολυ αυτοτιμωρια/ψυχαναγκασμος μου ακουγεται, ησουν ποτε θεοχοντρος;
Και τα 2 μου φαινοταν παντα χαλια, τωρα δοκιμασα με το ζορι μελομακαρονο και δε με χαλασε καθολου οποτε ψηφισα αυτο.. Κουραμπιε δε με βλεπω να δοκιμαζω συντομα αλλα και παλι δεν νομιζω να μου αρεσει περισσοτερο..
Οπως το βλέπει ο καθένας, δεν θεωρώ ότι στερούμε, απλά δεν βλέπω τον λόγο στο να τρώω γλυκά. Δεν είχα ποτέ παραπανίσια κιλά, το αντίθετο θα έλεγα, bodybuilder δεν είμαι κι ούτε θέλω να γίνω, απλά αθλούμαι και γουστάρω το fitness.
WTH people, an einai etsi poios o logos na trws almyra...
Ektos apo to na zhseis, ta trws epeidh einai efxaristhsh na gemizeis to stomaxi sou kai gia na dokimazeis diafores gefseis
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Από την στιγμή που δεν τα ζητάω και δεν μου προσφέρουν κάτι διατροφικά δεν βρίσκω το λόγο να φαω. Προτιμώ να φάω κάτι αλμυρό παρά ένα γλυκό. Το μόνο γλυκό που φαίνεται ενδιαφέρων γευστικά είναι το cheesecake .
Γουσταρω παντως που δεν εχει καθολου ψηφους το "Δεν τρωω γλυκα". Αν ημασταν σα κανα cosmopolitan, womens health, fitness ή δε ξερω τι αλλη παπαρια θα ταν πρωτη επιλογη.
Γιατί ρε συ,οι γυναίκες δε τρώνε γλυκά;
Ίσα-ίσα που απ'όσο έχω ακούσει οι γυναίκες είναι πιο πολύ του γλυκού,από τους άνδρες.
Ίσα-ίσα που απ'όσο έχω ακούσει οι γυναίκες είναι πιο πολύ του γλυκού,από τους άνδρες.
fun fact: το pacman εχει κερασακια τουρτιτσες κλπ επειδη επρεπε να πιασει το γυναικειο κοινο,στο οποιο μετα απο ερευνα του δημιουργου κατεληξαν οτι αρεσει πολυ το επιδορπιο!
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment