Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ισως είναι ο οργανισμός ή το ότι δεν έχω συνηθίσει να τρώω γλύκα, αλλά με λιγώνουν πολύ εύκολα, εδώ την πρωτεΐνη με την δεξτρόζη δυσκολεύομαι να την πιω
    Αν θέλω ζάχαρη θα φάω κάνα φρούτο. Και αν είναι κάτι που νιώθω ότι στερούμε είναι καμιά καρμπονάρα, αν ξεφύγω στην διατροφή μου 1000 φορές να πάω να φάω μια ριγκατόνι ή φετουτσίνε καρμπονάρα παρά 2 πάστες.

Comment

tyxeros eisai
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
        tyxeros eisai
        Είναι και θέμα συνήθειας σε ένα βαθμό, κόψε τα γλυκά για δυο χρόνια και τα ξαναλέμε...
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Οντως έχει δίκιο ο Cursed σε αυτό, η ζάχαρη προκαλεί εθισμό και αν τα κόψεις, μετά από ένα διάστημα δεν θα τα ζητάς.

Comment

A katalava, pes oti eisai kai esy dopperman mazi me tous allous re
            Etsi nai ekshgountai ola
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Δεν τρως γλυκά;OMG you are dead inside,ouuuuuu 666!
              Seriously κι εγώ κάποτε έκοψα τα γλυκά,κι αυτό γιατί έπαθα αλλεργία στη σοκολάτα για ένα χρονικό διάστημα,λόγω υπερβολικής δόσης.Λογικό άμα τρως 2 κιλά σοκολατάκια μέσα σε 10 λεπτά συν 2 μεγάλα κουτιά πουράκια συν 2 μεγάλα κουτιά πτι μπερ με σοκολάτα,συν κάτι πάστες που είχαν περρισέψει από τη γιορτή μου.
              Carpe diem

Comment

Originally posted by Gift View Post
                Γιατί ρε συ,οι γυναίκες δε τρώνε γλυκά;

Ίσα-ίσα που απ'όσο έχω ακούσει οι γυναίκες είναι πιο πολύ του γλυκού,από τους άνδρες.
                Allo ti kanoyn spiti tous kai allo ti tha apantousan sto open poll tou cosmopolitan.

Comment

Αυτό το "δεν μου αρέσουν τα γλυκά" στη θέση σας θα το κοίταζα σε ψυχολόγο... Δεν είναι φυσιολογικό. Στη μάνα σου το 'πες;
                  Γλυκόζη -> ενδορφίνες + "ξύπνημα" τις ώρες που νιώθεις εγκεφαλικά κουρασμένος / μπλοκαρισμένος κ.λ.π.
                  Αυτό είναι λόγος να μην το κάνεις παρά μόνο αν θες ένα σύντομο boost ενέργειας και μετά πας για ύπνο. Το sugar crash που ακολουθεί μετά το γλυκό δεν είναι καθόλου ευχάριστο...
                  Disclaimer: To αν θες γλυκα ειναι και θεμα παραγωγης ινσουλινης, οποτε παιζει και ορμονικο θεμα
                  Αυτό είναι λίγο φαύλος κύκλος, τρως γλυκά, πέφτει το ζάχαρό σου, θες πάλι γλυκά. Ισχύει πως όσο πιο λίγο τρως τόσο πιο λίγο τα αποζητάς. Εξάλλου, δεν υπάρχει άνθρωπος που χρειάζεται γλυκά.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ναι, όντως είναι φαύλος κύκλος (εξ ου και ο εθισμός) και όντως μπορείς να ζήσεις με άλλου είδους υδατάνθρακες
                    Originally posted by Raf

Comment

Originally posted by Linkmastersword View Post
                      Allo ti kanoyn spiti tous kai allo ti tha apantousan sto open poll tou cosmopolitan.
                      Ναι ηταν μερος του σκεπτικου μου. Χοντρες αγαμητες που κατεβαζουν 4 παστες οποτε τις πιανει μοναξια αλλα θα σου πουν οτι απο το πρωι εχουν φαει μονο μια φρυγανια και δε καταλαβαινουν γιατι δε χανουν κιλα.
                      Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by straier View Post
                        Αυτό είναι λόγος να μην το κάνεις παρά μόνο αν θες ένα σύντομο boost ενέργειας και μετά πας για ύπνο. Το sugar crash που ακολουθεί μετά το γλυκό δεν είναι καθόλου ευχάριστο...
                        Το sugar crash δεν το έχω βιώσει ποτέ (ή τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει), μόνο το ανέβασμα νιώθω με τα γλυκά.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Δε μπορει ρε να μην εχεις λιγωθει σε επιπεδο να θες να ξερασεις;;;;
                          Originally posted by Raf

Comment

Εγω με πολλα γλυκα νιωθω μια δυσφορια σε ολο μου το σωμα, σαν να νιωθω την ζαχαρη να περναει απο τις φλεβες μου και κατεβαζω καμια δεκαρια ποτηρια νερο μετά

Πολύ μέλι, donuts, μπισκοτα, παστες, και διαφορα γλυκα combined μου δινουν αυτην την αισθηση

Comment

Eγώ πάντως είμαι σαν τον solid snake,γλυκά τρώω πολύ λίγο.Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν απλά νιώθω ότι δεν τα έχω ανάγκη,τρώω σπάνια,πολλές φορές κάνω και βδομάδες να φάω.Αν κάποιος με κεράσει θα πάρω,αλλά εγώ μόνος μου δεν αγοράζω ποτέ.Η ανάγκη μου για γλυκό πάντως καλύπτεται και με το παραπάνω με το μέλι.

Πάντως είναι πολύ προτιμοτερο να τρώει κάποιος κρέας παρά γλυκά,τα γλυκά παχαίνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

Και γω τα ίδια με Deus και Solid είμαι btw.

Comment

Working...
                                X