Συμφωνώ και εγώ ότι οι μεταδόσεις από την ΝΕΤ είναι εντελώς gtp. Καλύτερη μετάδοση που έχω ακούσει είναι από τους Αμερικάνους στο NBA , πραγματικά οι άνθρωποι δεν παίζονται...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουντιάλ 2010
Collapse
X
-
-
Originally posted by paixtis View PostΜια χαρά είναι οι δικοί μας αναμεταδότες μην τα ψηριάζετε όλα πια.Ζωντανή αναμετάδοση κάνουν δεν είναι ρομπότ.
ο θεοφιλό δυστυχώς είναι βλάκας. τόσο βλάκας που παρακαλάω στον τελικό να κάνει δίδυμο με τον πουρουπουπου και στον σχολιασμό να είναι ο Τσιάρτας, θα βγάλουμε καλό γέλιο.these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Postγια μια αναμετάδοση;" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Originally posted by kfh667 View Postο θεοφιλό δυστυχώς είναι βλάκας. τόσο βλάκας που παρακαλάω στον τελικό να κάνει δίδυμο με τον πουρουπουπου και στον σχολιασμό να είναι ο Τσιάρτας, θα βγάλουμε καλό γέλιο.
Hats off όπως και να έχει:resp:
Περιγραφή στο NBA έχω πολλά χρόνια να ακούσω. Επειδή άκουσα αμερικανική περιγραφή το 2007 στο Μουντομπάσκετ (νομίζω), ήταν καλή, χωρίς κάτι ιδιαίτερο.
Ούτε το Μαυρομάτη χώνεψα ποτέ ιδιαίτερα, κυρίως λόγω τόνου φωνής. Είναι πολύ διαπεραστική για τα γούστα μου.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Απο το να μην εχει καθολου σχολιασμο, τους προτιμω. Και οι ατακες ειναι συν.
Ρε ειπαμε ειναι αλανια οι σχολιαστες μας. Εκαναν πραπαπονα για τις βουβουζελες και ο Θεο είπε "Τουλαχιστον οι τηλεθεατες χαμηλωνουν τον ηχο και γλυτωνουν και απο μας"!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
-
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Πάρτα σκουλήκι Μπεκενπάουερ! Πάρτα και φάτα τώρα.
Καθίκι! Γ***ένε υπερόπτη. Φασιστικό καθίζημα.
Πάρτα κι εσύ και οι υπόλοιποι που βαφτίσατε την μισή υφήλιο Γερμανούς για να ξανακάνετε μεγάλη την Εθνική Γερμανίας.
Κάνε μας την χάρη τώρα και ψόφα μια ώρα αρχίτερα να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Πουγιόλ ΘΕΕ! Με την υπέρτατη μαλούρα!!!!
Comment
-
έκανε πλάκα η Ισπανία και επιπλέον... μετά από χρόοοονια έβγαλα 4 euros απ'το στοίχημα για την πλάκα μου κι εγώ" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Να τον ακουτε τον Αντμιν, η Ισπαναρα ειναι δυναμη. Και να που φτασανε οι δυο ομαδες που παω πιο πολυ στο τελικο.
Comment
Comment