Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανεπιστημιακο Βitching

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Xαχα την πατήσατε we are the best(not the worst) beaches!54 μαθήματα εδώ.Έχουμε 8 εργαστήρια βέβαια αλλά και πάλι...
    Εμένα μου βγαίνουν 50 ή 52
    Φυσικοί παρέα με το κατοικίδιό τους, τη γάτα του Schrödinger

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Εγώ φυσικό Αθήνα (τελειώνω μόνο πτυχιακή έμεινε σχεδόν)
    Να και ένας φυσικός εδώ μέσα που τελειώνει:resp:

Paixtis πως ειναι δυνατόν στα γιάννενα να έχουν 20 λιγότερα μαθήματα; δηλαδή τι έχουν 34 μαθήματα για 8 εξάμηνα; ούτε 10 μαθήματα το έτος δεν ειναι..

ή θα μαθαίνουν πολύ λιγότερα ή τα υπάρχοντα τους βιβλία περιέχουν πολλά περισσότερα από τα αντίστοιχα δικά σας.

Originally posted by morfeas-dsl- View Post
    Μεσος ορος αποφοιτησης ειναι 8,5 ετη εδω.
    ξεσκίζονται στο διάβασμα lol.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Xαχα την πατήσατε we are the best(not the worst) beaches!54 μαθήματα εδώ.Έχουμε 8 εργαστήρια βέβαια αλλά και πάλι...
    Εμένα μου βγαίνουν 50 ή 52

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Παίζει και να έχουν..:xp:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εχετε και γαλαζια σημαια;

Leave a comment:

• paixtis
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• NickTG
    replied

Edit: Btw o ithopoios pou ton kanei einai apisteytos

:resp:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    HAHAHAHAHA upoklinomai re

Edit: Btw o ithopoios pou ton kanei einai apisteytos

Leave a comment:

• NickTG
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Welcome Mister Wolowitz

Leave a comment:

• NickTG
    replied

Έτσι ρε οι υπόλοιποι...θα πνιγείτε!Βig Bang Theory θα σας το κάνουμε το μαγαζάκι!Μόνο ένας μηχανολόγος λείπει!Χαχαχαχα

Εδώ.
    Μηχανολογία ΤΕΙ Πειραιά. :yupi:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Κοίτα από καθέναν θα ακούσεις και κάτι διαφορετικό...πχ στο google αν κάνεις αναζήτηση θα δείς πολλούς να λένε πως των Αθηνών είναι το πιο δύσκολο etc. Απλά σχεδόν από όλους έχω ακούσει για ευκολία της Κρήτης. Απλά πιστεύω κάθε τι έχει τη δυσκολία του και χτυπάει διαφορετικά τον καθένα. Άντε βλέπω μπήκε ο Ζήνο, ας κάνει την καλή να το μεταφέρει...

Leave a comment:

• morfeas-dsl-
    replied
    Παιζει δυστυχως .
    Μακαρι να ειχα και τα 41 εργαστηρια! Τα μονα μαθηματα που περασα με την πρωτη φορα ηταν αυτα. Ειχα ή εχω αν θες ακομα νοοτροπια λυκειου οπου για να κανω κατι στη σχολη πρεπει να το νιωθω υποχρεωτικο. Τα εργαστηρια ειχαν μεγαλη δυσκολια αλλα ειχαν και απουσιες οποτε καθησα και διαβασα. Αλλα μαθηματα που μπορει να ηταν πιο ευκολα απο τα εργαστηρια με τυρανανε ακομα επειδη εχω τον ωχαδερφισμο μεσα μου. "Δε βαριεσαι θα διαβασω αυριο" κτλ.

Με το χερι στην καρδια οσο δυσκολη και να ειναι η σχολη μου εαν εγω την ειχα αντιμετωπισει σωστα θα την ειχα τελειωσει. Βλεπεις αρχισα διαβασμα 3 ετος κυριολεκτικα και τωρα τρεχω και δε φτανω. Η μονη "παρηγορια" οτι απο τα 10 ατομα που κανω παρεα απο οταν αρχισα τη σχολη μονο ενας πηρε πτυχιο , οι αλλοι ειμαστε σαν τις energizer μπαταριες, συνεχιζουμε ακομα...

Η δυσκολια της σχολης ειναι οτι σε ολα τα μαθηματα κανουν μαθημα και διορθωνουν μονο καθηγητες. Εαν ειχαμε κανενα μεταπτυχιακο για να διορθωνει ή να μας κανει μαθημα οπως πχ το βιολογικο θα ηταν καλυτερα

Αντε να μεταφερθουν να κανουμε και κανενα τοπικ με αποριες μηπως βρουμε καμμια βοηθεια τιποτα πουθενα αμα σκαλωσουμε!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by morfeas-dsl- View Post
    και εγω τωρα παω για 7ο! Γιαννενα ειναι το πιο δυσκολο και μετα της κρητης . Μας το ειπε καθηγητης απο πατρα αυτο αλλα τι να γινει. 41 υποχρεωτικα εχουμε τωρα εαν εσεις εχετε 61 μαθηματα τι να πω!!
    49 εδώ εκ των οποίων 11 εργαστήρια...

Κοιτα όλα τα φυσικά είναι δύσκολα, και σίγουρα στην 5άδα των πιο δύσκολων σχολών. Αλλά αυτό το 7μιση το δικό μας ή το 8 μιση το δικό σας είναι και λίγο ψεύτικο... Με την έννοια πως υπάρχει σε τέτοιες σχολές (ΦΜΣ) πολύς κόσμος που ήθελε κάτι άλλο αρχικά, λόγω πανελλαδικών (που είναι το εικονίδιο που κάνει τη χειρονομία της μαλακίας;;;) καταλήγει εκεί και αργεί να το αποφασίσει να πάρει μπρός, και μη ξεχνάς ότι άτομα που μπήκαν (χωρίς να ξέρουν τι εστί φυσική και μόνο με τα παραμυθάκια του λυκείου) με 17 ή με 15 ή με 14 είναι δύσκολο να ανταποκριθούν σε μια σχολή που θέλει διάβασμα επιπέδου "κλείνω 8ωρα".

Αυτά...κάποιος αδμιν επιτέλους να κάνει τη μεταφορά να συνεχίσομεν εκεί

Α! Και δε παίζει από τα πιο δύσκολα να είναι στην Κρήτη, απλά δε παίζει...

Leave a comment:

Working...
X