Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δώσε πάσα ρε άμπαλε ατομίσταρε!-Είστε για μπάλα;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δώσε πάσα ρε άμπαλε ατομίσταρε!-Είστε για μπάλα;

Το γράφω και εδώ και ελπίζω να γίνει ποδαρικό με συναντηση και πολλά γκολ

Έλα να βρισκόμαστε επιτέλους να δείξουμε τι εστί ποδοσφαιρο και τι ασχετοσύνη

Έλα να βλέπω συμμετοχές....μην ντρέπεστε..... B)
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Εγω παντα ειμαι μεσα αλλα κλασικα δεν αρκει αυτο... Τελοσπαντων... ιδωμεν.

Comment

Εύκολα μέσα απλά να το κανονίσουμε σοβαρά.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Μέσα είμαι. Κατα της 6-7 Ιανουαρίου όμως ή αυτό το Σ/Κ αν γίνεται, γιατί ενδιάμεσα θα λείπω. Το πρόβλημα είναι οτι έχει ψοφόκρυο.

Comment

Εμ για σοβαρά το γράφω πάντα και υπάρχουν πολλές συμμετοχές και μετά δεν απαντάει κανείς στο πότε...που...lol

Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο απ'την στιγμή που εσείς είστε μία παρέα και μπορείτε να βρεθείτε να μου πείτε ώρα και μέρος και να έρθω, θα φέρω και τον Burai να τρέχει για πετσέτες και μπάλες
          "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Η παρέα όμως δε βγάζει 10 άτομα γι αυτό λέω, αλλιώς θα ήταν εύκολα τα πράγματα.
            Πάντως ακόμα και τώρα δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να κλείσει για ματσίδι, θέληση να υπάρχει μόνο.

Θα έρθει ο Burai δε το συζητάμε, για τη τιμή του Δούκα και μόνο, εξάλλου συνήθως ακολουθεί γλέντι με φαγοπότι, το οποίο μετά από μια κοπιαστική γεμάτη τεράστια μπάλα βραδιά επιβάλλεται.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Θα έρθει ο Burai δε το συζητάμε, για τη τιμή του Δούκα και μόνο, [/b]
              Έχω να παίξω μπάλα από πρώτο έτος...Και είμαι και ΑΜΠΑΛΟΣ.Εντελώς όμως B)
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Όλοι άμπαλοι είμαστε πλέον.

Comment

Ρε τώρα περίοδο γιορτών παίζει να βρεθούμε καμιά μέρα?
                  Link...Ramparter....Xeno...Εγώ με Burai και έναν φίλο είμαστε 5 :Ρ

Θέλουμε μόνο 5 ακόμα....σιγά τα αυγά.....

Παίζει κανείς άλλος να εμφανιστεί?

Ο Titus και οι δικοί του ίσως.....Alucard Alda κτλ....?

Comment

Count me in, τελικά! Μέχρι και της 30 Δεκεμβρίου.

Comment

Εγω χλωμο το κοβω, τη Δευτερα φευγω και δε ξερω αν θα μπορουσα να τρεχω για μπαλα το Σαβ/κο.
                      Do a barrel roll!

Comment

Εγώ φεύγω Κυριακή πουρνό πουρνό αλλά σιγά μην έπαιζα με τον ξέδερφο...Στο τέλος θα τον πλάκωνα for old time's sake κάθε φορα που θα μ έπαιρνε τη μπάλα έκανε ντρίπλα κτλ.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Το ξαναφέρνω στην επιφάνεια το θέμα.

Ενδιαφέρεται κανείς μιας και σα σα τελειώνουν οι εξεταστικες.

Ψήνουσιν?

Comment

Αυτη τη βδομαδα τελειωνω εξεταστικη (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ).
                            Αν βρεθει παρεα ειμαι μεσα ΧΑΛΑΡΑ.
                            Αλλιως θα παρω μερικους απο εδω και παμε για μπασκετακι 3v3.
                            Οσοι ψηνονται για κατι ας το πουν - δε ξερω τι λετε αλλα εγω αυτο το ΠΣΚ θα παιξω τοπι one way or another.

Comment

Αν είμαι Αθήνα πιθανώς να είμαι και εγώ μέσα.

Comment

Working...
                              X