Announcement

Collapse
No announcement yet.

The health thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Somari View Post
    Ρε Τάννο τι λες.... Οι δίαιτες σου σπάνε τη διατροφή σε ΠΟΛΛΑ γεύματα, όχι σε λίγα... Το κλασσικό είναι 5 εδώ που τα λέμε (τα οποία 2 είναι φρούτο ή δημητριακά ξερω γω)
    Ποίος είπε να σπάσουν την διατροφή σε πολλά γεύματα? Είπα να περιορίσει με λίγα λόγια την διατροφή του σε δύο γεύματα την ημέρα.

Επίσης η σόδα δεν κάνει κακό, απλά διαλύει ότι υπάρχει μέσα στο στομάχι.

Έτσι όπως του το προτείνατε, σε λίγο θα τα φάει όλα... Ας κρίνει και ο επίσημος γυμναστής και θα δούμε τι έχει να πει.
    sigpic

Comment

Originally posted by Tanno View Post
      Ποίος είπε να σπάσουν την διατροφή σε πολλά γεύματα? Είπα να περιορίσει με λίγα λόγια την διατροφή του σε δύο γεύματα την ημέρα.

Επίσης η σόδα δεν κάνει κακό, απλά διαλύει ότι υπάρχει μέσα στο στομάχι.

Έτσι όπως του το προτείνατε, σε λίγο θα τα φάει όλα... Ας κρίνει και ο επίσημος γυμναστής και θα δούμε τι έχει να πει.
      Να επαναδιατυπώσω...οι δίαιτες ΠΡΕΠΕΙ να σπάνε τη διατροφή σε 5 γεύματα, το να περιορίσει τη διατροφή σε 2 γεύματα είναι το χείριστο.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Το να κάνεις 5 γεύματα την μέρα με σωτές ποσότητες κάνει τον μεταβολισμό να παίρνει φωτιά. Επίσης αν δεν κάνω λάθος το να αφήνεις διαστήματα μεγάλα στα οποία πεινάς μπορεί να σου δημιουργήσει ένα είδος πρηξίματος.
        Την σόδα του την πρότεινα ως ένα μέσο για να κόψει σταδιακά την κοκα κολα

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
          Το να κάνεις 5 γεύματα την μέρα με σωτές ποσότητες κάνει τον μεταβολισμό να παίρνει φωτιά.

Α γειά σου. Με έχω δει να αδυνατίζω απλά σπάζοντας την διατροφή μου (την ίδια ποσότητα έτσι; ) από 2 γεύματα σε 5.
          Originally posted by Raf

Comment

Κάπως έτσι. Να προσδιορίσουμε όμως την διαφορα τις δίαιτας με την διατροφή.

Δίαιτα: 3 κύριος γεύματα την μέρα, και ενδιάμεσα τους φρούτα σε μικρές ποσότητες η ακόμα και κανένα μπισκότο/cracker διετής. Το αργότερο που μπορείς να φας το βραδινό κύριος γεύμα είναι 19:00 το πολύ 20:00, και κάνα φρούτο μετά από κανένα δίωρο. Έτσι ναι, μπορείς να πεις ότι τρος 5-6 γεύματα, όμως στην ουσία μονο 3 είναι τα κύριος.

Διατροφή (Meal plans for gym usually): Για άτομα που πάνε γυμναστήριο, για γράμμωση η όγκο. Πρέπει να κρατούν τον μεταβολισμό ψιλά. Καταναλώνουν ένα μικρό γεύμα κάθε 2μιση με 3 ώρες το πολύ. Τα γεύματα αυτά αποτελούνται από τα πιο άνοστα και στεγνά φαγητά που κάνουν την δίαιτα να μοιάζει με παιχνίδι. Μπορείς να τρος ακόμα και μέχρι αργά το βραδυ αν έρθει η ώρα που πρέπει να φας.

Αν θέλεις να χάσεις κιλά απλά, εννοείτε θα επιλέξεις την δίαιτα ασυζητητί. Με κάθε γεύμα σου να πίνεις νερό (γενικά να πίνεις πολύ νερό), όχι χυμό. Αν θέλεις να ποιείς χυμό τότε να τον πίνεις την ώρα του φρούτου. Απέφευγε το αλάτι, μην βάζεις σχεδόν ποτε πάνω στο μαγειρεμένο φαΐ, μονο την ώρα που μαγειρεύεται αν χρειάζεται.

Βασικά, αν θέλεις να χάσεις κιλά θα χάσεις. Ξέρεις ότι το 80% σχεδόν τον παχουλών που συζήτησα μαζί τους για τα κιλά τους μου είπαν ότι ο λόγος που είναι έτσι είναι επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και ότι δεν τους βοηθάνε η διετές? Στο λέω αυτό, για να πεις ένα ψέμα λιγότερο στον εαυτό σου αν νιώσεις την ανάγκη να το κανεις.

Comment

Auta pou lene o Somari kai Sub_zero gia tis posotites einai pera gia pera swsta.

Mikres posotites kai polles > megales posotites 2 fores ti mera.

Egw eimai 1.85/1.86 sta 67-70 kila. sta posa kila prepei na eimai gia na exei apotelesma h grammwsh otan arxisw na gymnazomai?
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Είσαι παρα πολύ λεπτός... Κάποιοι μπερδεύουν την "γράμμωση" του κοκαλιάρη με την πραγματική γράμμωση. Δεν έχει ιδανικό, είναι ανάλογα με το πως είναι φτιαγμένο το σώμα του καθενός. Αν θα έπρεπε όμως να πω κάτι, τότε θα έλεγα κάνα 6κιλό κάτω από το ύψος κάποιου.

Θυμάμαι η διατροφολόγος του γυμναστηρίου μου όταν πήγα μου είπε ότι πρέπει να βάλω 10 κιλά πάνω από το ύψος μου σε μυϊκή μάζα, έτσι είναι το κατάλληλο. Δεν ξέρω... Θα δείξει.

Comment

Τι έχεις να πεις για κάποιον σαν εμένα?

1,75μ ύψος και 75 κιλά.
                  sigpic

Comment

Na pareis ipsos.
                    Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Somari View Post
                      Na pareis ipsos.
                      Can't. Σταμάτησε η ανάπτυξη σ' αυτό το ύψος. Μένουν τα κιλά.
                      sigpic

Comment

• Τι τη θες τη γράμμωση ρε τάννο, για γκόμενες, όλες παλλακιδαριά είναι, τι την ψάχνεις

Comment

• Originally posted by Imrahil View Post
                          Τι τη θες τη γράμμωση ρε τάννο, για γκόμενες, όλες παλλακιδαριά είναι, τι την ψάχνεις
                          Δεν την θέλω για τα παλλακιδάρια, αλλά είναι επειδή έχω κάνει λίγη κοιλιά και θέλω κάπως να αδυνατίσω λίγο για να είναι ίσιο το σώμα μου... Φαίνεται πολύ λίγη γράμμωση σαν αυτή του Κράτου...
                          sigpic

Comment

• "του Κράτους" είναι η γενική
                            Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Somari
                              "του Κράτους" είναι η γενική
                              Ότι να ναι. Εννοώ του χαρακτήρα που "γαμάει και δέρνει" τον Δία στο παιχνίδι. Τέσπα. Τι να κάνω με συμβουλεύετε ?
                              sigpic

Comment

• Ότι να ναι. Η ίδια λέξη είναι.Τέσπα. Εγώ θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις το βιβλίο αρχαίων της πρώτης λυκείου.
                                Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X