Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Α ναι. Πήγαμε οι γνωστοί άγνωστοι, ο Λινκ δεν ήρθε, ο Έβανς ήρθε, πλάκα είχε ως συνήθως, την άλλη φορά ξεκουνηθείτε.

Έβανς όταν θα πάρεις τη bronze ball από το Pharod ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ INVENTORY ΤΟΥ NAMELESS ONE. Nameless One είναι ο χαρακτήρας σου. Για το μάξιμουμ wisdom σου είπα...Intelligence και Charisma βοηθάει, ενώ πραγματικά σου συνιστώ πριν ξεκινήσεις να παίζεις κατέβασε αυτό

http://www.sorcerers.net/Games/dl.php?s=PS...ape_torment.zip

για το character building. Είναι ΠΟΛΥ περίεργο. Να είσαι σίγουρος πως, όσο προσεκτικός και να είσαι, θα χάσεις πολύ πράγμα. Οπότε τη δεύτερη φορά θα το παίξεις με Walkthrough για να δεις τα πάντα

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εγω παιζει και να ερθω λιγο πιο αργα αλλα θα ερθω.. πειτε σε οποιον να ναι, αν καποιος δεν ξερει κανεναν ας μου στειλει το κινητο του σε ΡΜ.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    OK.Eιδοποίησα και το Σιθ Λορντι και είπε πως αν μπορέσει θα περάσει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι απο μενα. Πιστευω οτι θα ειναι 2-3 ακομη ατομα τουλαχιστον.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Συγγνώμη για το double post...
    Τελικά ισχύει για 6μιση Ομόνοια-έμπροσθεν των Μετροπολις???

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Eγώ το έχω πει,πρόβλημα δεν έχω...Αλλά είναι δύσκολο να βρεις καφέ που να αντέξει τέτοιο cult overdose
    Εννοείται όπου θέλετε,no prob,απλά όχι starbucks plz... <_<

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τrue. Οχι αλλο καρβουνοοοο .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    ίσως περάσω και εγώ. Έχω κανονίσει κάτι για αργότερα και θα βόλευε, έστω για κανά δύωρο maximum. Θα μιλήσω αύριο με κανέναν από τους γνωστούς και βλέπουμε. Πάλι όστρια ρε dudes ;

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Εγώ γύρω στις 6μιση με 7 το βλέπω να έρχομαι.Αλλά,ναι,πιστεύω εκεί γύρω είναι οκ.
    EDIT:Σαντιάγκο Καναπέουμ στην Όστρια&#33;&#33;Αυτή ξέρουμε,αυτή εμπιστευόμαστε&#33;&#33;&#33;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οσον αφορα το καφε να ορισουμε καποια ωρα και μερος συναντησης; 6 στη πλατεια ομονοιας ειναι καλα;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ego eimai mesa

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ασχετως meeting, κατι κανονιζω με αλλα παιδια απο δω για basket πχ 3v3 ή 4v4.

Σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται ας μου το πει να τον εχουμε υποψιν οταν κανονισουμε..

Για την ωρα ακουγεται κατι για Κυριακη απογευμα.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Δεν τρέχω μέχρι τον Καναδά για να πάω Θησείο για καφέ. Αφήστε που αποδεδειγμένα τα Εξάρχεια είναι η μόνη περιοχή που μας ανέχεται

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Για καφέ Σάββατο πιθανότατα είμαι μέσα(αν παίξει πρόβλημα ειδοποιώ κάποιο από τα παιδιά).Εξάρχεια>όλων
    Για μετά,βέβαια,δεν υπόσχομαι. <_<

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Εξάρχεια OWNS Θησείο για πλάκα.
    Προτείνω Εξάρχεια μεριά για καφέ/ ποτό και μετά για μάσα και μπύρα σε κοντινή ταβέρνα.

Leave a comment:

Working...
X