Υπάρχει και η λύση να συναντηθούμε και τις 2 μέρες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
Α στο διάολο. Είδα Chaoscrow και λέω "έρχεται και αυτός!!!???". Ουστ κωλοspammer.
Comment
-
Μαλλον δεν ειδες ποτε ανοιξε αρχικα το thread.
Ας πουμε μια μερα να τελειωνουμε μπας και δουμε προκοπη. Με τον Straier στο ισως ακομα και για Σαββατο η πιο λογικη λυση ειναι η Παρασκευη.
Αν ειναι να το προχωρησουμε αμεσα παντως να ξεμπερδευουμε.
Straier αν κατσει κανονιζουμε ενα ακομα meeting στα γρηγορα Κυριακη/Δευτερα και ελπιζω να μαστε ολοι οκ.
Comment
-
Αν και δεν είμαι Αθηνα- αν και πραγματικά θα το ήθελα όσο τίποτε στην παρούσα φάση- το κάνεις και ακούγεται πολύ αγχωτικό!! xD
Comment
-
Οπότε λέμε Παρασκευή 9 η ώρα στη Ν. Σμύρνη?
Πρόσβαση με Τραμ είναι εύκολη, οι γραμμές περνάνε ακριβώς δίπλα.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
OK.Ελπίζω να έχω φτάσει μέχρι τότε.Θα πάω αύριο να ελέγξω τις ώρες που έχει(τρένο) για Αθήνα.Αν δεν προλάβω στις 10 αν θέλετε.Παίζει και η περίπτωση να έρθω πιο αργά οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω αλλά αύριο θα ξέρω έτσι κι αλλιώς.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΓιατί Ν.Σμύρνη ρε παιδιά;Εγώ για να έρθω εκεί θέλω λεωφορείο,μετρό,ηλεκτρικό,τραμ,αυτοκίνητο,πόδι α, αεροπλάνο,καράβι.Κάνα πιο κεντρικό σημείο δεν παίζει;Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Originally posted by Somari View PostAfoy 99% de tha mporeis (?)Originally posted by Altair View PostΑν είχε κανονιστεί ένα μήνα πριν,θα έλεγα μέσα με χίλια.Τώρα,θα δείξει.99% θα μπορώ αλλά με μια επιφύλαξη.Carpe diem
Comment
Comment