Και στη δικη μας γωνια νηστευε ο Straier, εν τελει νομιζω οτι νικητης ηταν η Μυρτια, μεχρι και πατατες περισσευσανε παρ'οτι δωσαμε ολοι το καλυτερο μας εαυτο. Η διαδρομη Μυρτια - Ασοεε δεν ηταν ικανη να με βοηθησει στη χωνευση αλλα τουλαχιστον αποτελει νεο ρεκορ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
-
Originally posted by ramparter View PostΚαι στη δικη μας γωνια νηστευε ο straier, εν τελει νομιζω οτι νικητης ηταν η Μυρτια, μεχρι και πατατες περισσευσανε παρ'οτι δωσαμε ολοι το καλυτερο μας εαυτο.
Την επόμενη φορά να είστε προπονημένοι διότι θα υπάρξουν κυρώσεις. Γκέγκε?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Lol απλα, κανεις δεν εφαγε οσο εγω εχτες. Αμα ξερετε και κανα αλλο μερος καλο να παμε αλλιως και μια λαδοκολλα μετα το Πασχα, οτι πρεπει ειναι.
Comment
-
Παιδιά τι να πω; Hardcore καταστάσεις!!! Πριν έρθω είχα χτυπήσει ένα σάντουιτς με τη λογική του στυλ "ε, σιγά μωρέ πόσο φαΐ να έχει;;" Αυτό το σκέφτηκα γιατί συνήθως όπου κι αν πάω αυτό τελειώνει πριν την ώρα του και στο τέλος μένω και νηστικός!! Nooooot this time though!!!
Μπράβο σε Xeno και Titus που ήταν οι αρχιμουργαρέοι της υπόθεσης!!
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι λουκουμάδες!! Θέλω κι άλλους!!
Sith_lord τελικά το περιστέρι βγήκε απ' τα κάγκελα;; ΑΧΑΧΑΧ!!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Μ'αρεσει που φιλτραρες το ακαταλληλο περιεχομενο. Ο Somari στη δευτερη εικονα θελει να με σκοτωσει, ισως επειδη εφαγα ολο το τζατζικι πριν ερθει το κρεας.
Comment
-
Στη δεύτερη εικόνα φαίνεται μόνο το κούτελό μου.Πάντως δε μπορώ να πω.Ρίξαμε τρελή μάσα και έμεινε και μπόλικο φαγητό.Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι πως το λήξαμε πολύ νωρίς.Ούτε μια κρέπα μετά,ούτε ένα παγωτό,ούτε ένα στριπ κλαμπ.Τίποτα.
Ψηθείτε για επόμενο meeting όλοι όσοι ήμασταν εκεί και ακόμα περισσότεροι.
Συγχαρητήρια στον Xeno που έκανε moderating στα τραπέζια και στον Τίταρο που έκλεισε το τραπέζι αλλιώς δεν παίζει να βρίσκαμε.
All in All ήμασταν οι εξής:
Αντώνης (Altair),Γιώργος (Κakashi Gr,Ryu Gr),Ηλίας (Titus),Κώστας (Burai Fighter,Xeno),Νίκος (Somari,Strawhat Nikos),Παναγιώτης (Evans,Sith Lord Bahamut)Σταμάτης (Ferryman),Στράτος (Straier),Σωτήρης (Loggo)Χρήστος (Lloyd,Ramparter).
Yep.Μόλις σας ξεσκέπασα όλους
Τόσα άτομα,τόσα διπλά ονόματα,ούτε ένας Γιάννης ρε παιδιά το πιο απλό όνομα.Carpe diem
Comment
-
Όχι ρε Ryu....το κράτησε ο μοτοσυκλετιστής
Δν φαίνονται καλά οι φωτόαλλά όκ καταλαβαίνουμε που είναι ποιος!
Au Revoir"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Για αρχή, να πω ότι όντως πέρασα καλά. Το φαί ήταν άφθονο, εσείς με απογοητεύσατε. Σε γενικές γραμμές, τέτοιους noobs στο φαγοπότι έχω να δω χρόνια. Δυστυχώς λόγω πρόσφατης ασθένειας δεν ήμουν ούτε εγώ σε καλή φόρμα για να σας μάθω να τρώτε, τι να κάνουμε, την επόμενη φορά.
Ο Altair όπως πάντα πολλά υποσχόμενος, απογοήτευσε στο τέλος καθώς το αποτέλεσμα δεν ήταν με τίποτα ικανοποιητικό. Φίλε δεν έφαγες σχεδόν τίποτα.
Respect στον Xeno, τον διπρόσωπο άντρα. Φαινομενικά καλοσυνάτος, χαμογελάκια και βλακειούλες, πραγματικό κτήνος στο τραπέζι. Τη μια στιγμή σου μιλούσε χαμογελαστός, την άλλη επιτιθόταν με λύσσα σε οποιοδήποτε ψητό κομμάτι κρέας είχε την ατυχία να βρεθεί στο τραπέζι μας. Το απόλυτο outsider.
Επίσης πρέπει να ευχαριστήσω τον Loggo. Σοβαρός, αμίλητος, κοιτούσε τον Ramparter ενώ παράλληλα μου πάσαρε ορεκτικά από το τραπέζι του για να προλάβω και 'γω τίποτα χωρίς να πει πολλά. Πιστεύω ότι όποιος θεωρεί σωστό να ευχαριστεί τον Θεό που βρήκε φαγητό κάθε φορά που τρώει, τότε θα έπρεπε να ευχαριστεί και τον Loggo.
Αρκετά δυνατό το τραπέζι στα αριστερά μου (Loggo, Somari, Ramparter, Straier, Ferryman, Titus) μάλλον έχουν λιώσει στα FPS γιατί "χτυπούσαν" το φαί στον αέρα. Οι πιατέλες τελείωναν πριν καν ακουμπήσουν το τραπέζι, απέδειξαν ότι με σωστή τεχνική τα τραπέζια στις ταβέρνες είναι ίσως άχρηστα. Και πάλι δεν ήταν αρκετοί.
Thumbs down στα παιδιά που χρησιμοποίησαν την αισχρή δικαιολογία της νηστείας, το μόνο που έκαναν είναι να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι η πίστη σε κάποια θρησκεία μόνο κακό μπορεί να επιφέρει στην ανθρωπότητα.
Τέλος αν και γενικότερα δεν μίλησα και πολύ (η μαμά μου μου έχει πει ότι δεν κάνει να μιλάς με το στόμα γεμάτο), δεν κατάφερα να μιλήσω με όλα τα παιδιά, sorry guys, χάσατε μια υπέροχη ευκαιρία ζωής.
Προφανώς και το highlight της βραδιάς ήταν ο επικός γυρισμός ακολουθώντας τις γραμμές του τραμ (the pioneer way). Το θρυλικό χωριό Ku-ka-keeh είχε για κάποιες ώρες 2 λαμπρές προσωπικότητες στα εδάφη του.
Βέβαια, όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος. Όμως, όλες οι εμπορικές επιτυχίες έχουν (τουλάχιστον) ένα sequel.
Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν...
P.S: Θα επιστρέψω αργότερα με επιπλέον uncut υλικό.
Comment
-
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την υπέροχη βραδιά που μου χάρισαν.:giggle:
Μοναδική παραφωνία τα πρώτα σημάδια Parkinson που εμφάνισαν οι δύο φωτογράφοι της βραδιάς.:phil:Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΜοναδική παραφωνία τα πρώτα σημάδια Parkinson που εμφάνισαν οι δύο φωτογράφοι της βραδιάς.:phil:
Eγω ειχα κανει τη μαμακια, η cam μου εχει 9 διαφορετικα μοντς για να τραβαει φωτο, το ISO στο οποιο την ειχα τραβαγε τη καλυτερη δυνατη ποιοτητα αλλα ηταν απιστευτα ευαισθητο, ομως αργησα να το παρατηρησω γιατι ειχα κανει δοκιμες σε νεκρο τοπιο (5-6 πτωματα και κατι ψωφια σκυλια...λολ) τελικα τα ξανατσεκαρα οταν γυρησα αλλα μαλλον ηταν καπως αργα ...λολ
Comment
-
Flash. Και πάλι βέβαια οι πίσω πίσω σε κάθε φωτογραφία θα χανόταν στο σκοτάδι αλλά w/e, λύσεις υπήρχαν (1600 ISO πχ, η ποιότητα θα ήταν ΟΚ, ανοιχτό διάφραγμα, σχετικά μικρές ταχύτητες κτλ κτλ κτλ). Έπρεπε να έφερνα τη δικιά μας (περνάω έξω).
Κατά τα άλλα ωραίο ήταν το meeting αν και δεν κατάφερα να ανταλλάξω καμιά κουβέντα με τον luffy και με τον Straier, ενώ ο altair με φοβόταν και δε μου μιλούσε.
Comment
-
Originally posted by _Lloyd
Ο Altair όπως πάντα πολλά υποσχόμενος, απογοήτευσε στο τέλος καθώς το αποτέλεσμα δεν ήταν με τίποτα ικανοποιητικό. Φίλε δεν έφαγες σχεδόν τίποτα.
edit:αφού βρε νουμπά ήσουνα στην άλλη άκρη τι να σου πω;
Άμα ανέβω πάνω θα τα πούμε κατ'ιδίαν:chair:
Carpe diem
Comment
Comment