Announcement

Collapse
No announcement yet.

Farewell to England (and other places)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μόλις τελείωσα και την τελευταία εργασία για το master. Το μόνο που μένει πλέον είναι το thesis, το οποίο παίζει μπάλα από μόνο του. Από τις 16 του Μάρτη, που ξεκίνησε το spring break, μέχρι και πριν από λίγα λεπτά, διάβαζα 6 ώρες τη μέρα (μέσο όρο, αν και τις τελευταίες 10 μέρες τα 12ωρα πήγαιναν σύννεφο).

Τα συνολικά scores είναι τα παρακάτω:

1373 words for PhD proposal
    6792 words for ARMH
    3924 words for ADVT
    954 lines of code for WEBD

84 references in total

Approximately 210 hours of studying.

Με πολύ απλές διαδικασίες πήρα 10 days off το Μάιο, από 10 μέχρι 21, τις οποίες και θα περάσω Ελλάδα. Τέτοια κούραση δε θυμάμαι να ξαναπέρασα στα φοιτητικά μου χρόνια, αλλά δεν παραπονιέμαι, 3 από τα 4 tasks ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα (με το πρώτο να είναι και το πιο αγχωτικό).

Για τις επόμενες 5 μέρες, το μόνο που θα κάνω θα είναι να αράζω σε παγκάκια, να βλέπω ταινίες και να παίζω games. Ειδικά το πρώτο φαίνεται τόσο ανοίκειο, προχτές βγήκα για μία βόλτα δεκαλέπτου στο κέντρο της πόλης και μου φάνηκε παράξενο που είδα κόσμο .

Xeno για πες κι εσύ καμία εμπειρία από το master.

Comment

Συγχαρητήρια από μένα, συνέχισε έτσι!
      Είτε είναι κάποιος ταλέντο ή όχι, μόνο η συνεχής προσπάθεια τον κάνει να ξεχωρίζει.
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Μιας και δεν είναι μόνο για Αγγλία αλλά και για άλλα μέρη,σας χαιρετώ.Σε περίπου 15 ώρες θα φύγω για Κω,ώστε να δουλέψω σε ένα ξενοδοχείο.Λογικά θα μπορώ να μπαίνω,αλλά πολύ πιο σπάνια.Χαιρετώ μάγκες.
        Carpe diem

Comment

Ξέρει κανείς που έχει ταξιδέψει πρόσφατα αν ο Γρηγόρης στο LGAV έχει ακόμα τους καφέδες στο Θεό ή έχει ρίξει τις τιμές σε προσφορές 1€ και 1.3€ που έχουν τα "normal" καταστήματά του;
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Παίδες help

Θέλω να πάρω το zavvi, το τηλ. είναι 0844 264 0702, εγώ προσθέτω 0044 που είναι για Αγγλία αλλά δεν πιάνει. Το service μου λέει να πάρω χωρίς το πρώτο 0 δηλ. 0044 844 264 0702 αλλά και πάλι δεν πιάνει. Ξέρει κανείς;

Comment

044 oxi 0044
              Typografiko lathos htan to deftero?
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Όχι εννοούσαν να βγάλω το 0 από τον κανονικό αριθμό δηλ. απ' τον 0844 264 0702. Άρα πήρα 0044 844 264 0702 αλλά και πάλι τίποτα

Comment

Μ' αρεσει παντως ο συσχετισμος των τηλεφωνων (UK εννοειται) με τα περι Αγγλιας στο thread title, παντα on-topic o Ryu.
                  Το 0044 σωστο ειναι και μετα κι εγω θα αφαιρουσα το πρωτο μηδενικο απο το υπολοιπο νουμερο, δεν καταλαβαινω τι μπορει να πηγε στραβα... Σου χει γινει εφιαλτης αυτο το Zavvi .

Comment

Εγώ θα δοκίμαζα 00440[νούμερο]. Για κάποιο λόγο πότε μου δουλέυει χωρίς το bold μηδενικό και πότε με αυτό για Αγγλία, περίεργη χώρα, τι να πει κανείς...

Κανονικά θα έπρεπε να σου το παίρνει χωρίς.
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Όταν ήμουν στο εξωτερικό και με έπαιρναν από κινητό, θυμάμαι έπρεπε να προσθέσουν και το + ακριβώς μπροστά από τον αριθμό. Δηλαδή +0044κλπ...

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Να πω την αλήθεια το σταθερό δεν παίρνει το +. Πατάω το 0 παρατεταμένα και δεν αλλάζει σε +. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα γιατί το + παίζει το ρόλο του 00 στην Ευρώπη. Άρα 0044 = +44 αν δεν κάνω λάθος.

Comment

Δεν κανεις λαθος.

Comment

Ναι το + σημαίνει πως παίρνεις το διεθνή κωδικό, στην Ελλάδα/Γερμανία (πιθανώς και σε όλη την Ευρώπη) είναι 00 στις ΗΠΑ είναι 011, στην Ιαπωνία 010 κλπ.
                            Και γω νομίζω πως το πήρες σωστά χωρίς το 0 του 844, τώρα αν λέει ο Τίτος πως άλλες φορές το βάζεις και άλλες όχι τι να πω είναι τρελοί αυτοί οι Αγγλοσάξονες... Κάτι θα παίχτηκε μάλλον. Μήπως έχεις φραγή;
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Θα επικοινωνήσω αύριο με πάροχο να δω αν παίζει κάτι. Πάντως βγαίνει φωνή και λέει δεν υπάρχει συνδρομητής με αυτό το νούμερο.

Comment

Λεπόν για να λυθεί η απορία μετά από ψάξιμο βρήκα ότι το 0844 είναι special κωδικός ειδικών χρεώσεων που απ' ότι φαίνεται πιάνει μόνο εσωτερικό.

Βρήκα το normal εναλλακτικό χάρη σε αυτό το site:

Save money on your telephone calls. This site lists thousands of companies and alternative telephone numbers which are cheaper to call them, or are free. Don't waste your inclusive minutes.

Το οποίο είναι 01606 336169.

Άρα βγάζουμε το 0 και έχουμε 0044 1606 336169. Λειτουργεί!

Αύριο θα ακούσουν ένα οργισμένο πελάτη :phil::rtfm:

Comment

Working...
                                X