Μόλις τελείωσα και την τελευταία εργασία για το master. Το μόνο που μένει πλέον είναι το thesis, το οποίο παίζει μπάλα από μόνο του. Από τις 16 του Μάρτη, που ξεκίνησε το spring break, μέχρι και πριν από λίγα λεπτά, διάβαζα 6 ώρες τη μέρα (μέσο όρο, αν και τις τελευταίες 10 μέρες τα 12ωρα πήγαιναν σύννεφο).
Τα συνολικά scores είναι τα παρακάτω:
1373 words for PhD proposal
6792 words for ARMH
3924 words for ADVT
954 lines of code for WEBD
84 references in total
Approximately 210 hours of studying.
Με πολύ απλές διαδικασίες πήρα 10 days off το Μάιο, από 10 μέχρι 21, τις οποίες και θα περάσω Ελλάδα. Τέτοια κούραση δε θυμάμαι να ξαναπέρασα στα φοιτητικά μου χρόνια, αλλά δεν παραπονιέμαι, 3 από τα 4 tasks ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα (με το πρώτο να είναι και το πιο αγχωτικό).
Για τις επόμενες 5 μέρες, το μόνο που θα κάνω θα είναι να αράζω σε παγκάκια, να βλέπω ταινίες και να παίζω games. Ειδικά το πρώτο φαίνεται τόσο ανοίκειο, προχτές βγήκα για μία βόλτα δεκαλέπτου στο κέντρο της πόλης και μου φάνηκε παράξενο που είδα κόσμο .
Xeno για πες κι εσύ καμία εμπειρία από το master.
Τα συνολικά scores είναι τα παρακάτω:
1373 words for PhD proposal
6792 words for ARMH
3924 words for ADVT
954 lines of code for WEBD
84 references in total
Approximately 210 hours of studying.
Με πολύ απλές διαδικασίες πήρα 10 days off το Μάιο, από 10 μέχρι 21, τις οποίες και θα περάσω Ελλάδα. Τέτοια κούραση δε θυμάμαι να ξαναπέρασα στα φοιτητικά μου χρόνια, αλλά δεν παραπονιέμαι, 3 από τα 4 tasks ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα (με το πρώτο να είναι και το πιο αγχωτικό).
Για τις επόμενες 5 μέρες, το μόνο που θα κάνω θα είναι να αράζω σε παγκάκια, να βλέπω ταινίες και να παίζω games. Ειδικά το πρώτο φαίνεται τόσο ανοίκειο, προχτές βγήκα για μία βόλτα δεκαλέπτου στο κέντρο της πόλης και μου φάνηκε παράξενο που είδα κόσμο .
Xeno για πες κι εσύ καμία εμπειρία από το master.
Comment