Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογές 6ης Μαίου 2012

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Και για το τα δάνεια που χρεωνόταν η ελλαδα για να περνάν καλά οι τεμπέληδες ελληνες. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ κι ο αδερφός μου ως φοιτητές δεν αρμεγαμε τους γονείς μας, σπουδασαμε στην πόλη μας, κάναμε και part time δουλειές, δεν πηγαίναμε διακοπές και ούτε κάναμε καμιά ζωάρα. Και μια ζωή τους γονείς μου τους θυμάμαι από το σπίτι στην δουλειά και από την δουλειά στο σπίτι και άκουσον-άκουσον στα 60 και 65 χρόνια τους αντίστοιχα δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές στην ζωή τους παρά μονό στο χωριό. Τώρα τι ζωάρα έκαναν ΟΛΟΙ οι Ελληνες δεν μπορώ να καταλάβω .
    και γω μια απο τα ίδια ως φοιτητής οταν δεν ειχαμε μαθημα πήγαινα στον τόπο καταγωγής μου, που ειναι κοντά στη Θεσσαλονίκη για να μην τρώω πολλά Οποτε και γω υπο αυτη την έννοια δεν έκανα ζωάρα, ουτε πηγαινα διακοπες και τέτοια.

    απο την άλλη στο στρατο σε 11 μηνες έφαγα περισσότερα λεφτά απ'οτι ως φοιτητής ξερω γω σε 2 χρονια αν εξαιρέσουμε 280 ευρώ νοικι καθε μήνα. Στο στρατο γενικα είναι δύσκολο να μη φας λεφτά οταν εισαι μακρια απο το σπίτι.

    Γνωμη μου ειναι πως οι "προνομιούχοι" πολιτες καρπώθηκαν όλα αυτά τα χρονια, οι μη προνομιούχοι όχι μόνο δεν καρπώθηκαν ζώντας με βάση τις δυνατοτητες τους αλλα το άσχημο και η αμαρτια είναι πως και αυτοί θα πληρώσουν οταν κλέισει το μαγαζί, θα πληρώσουν και αυτοί που δεν χρώσταγαν/στουν πουθενά που δεν ξόδευαν περισσότερα απο αυτά που έβγαζαν, που ήταν συνεπής απέναντι στο κράτος. Άρα δεν είναι όλοι οι Έλληνες λαμογια κάποιοι επωφελήθικαν απο το πάρτυ κάποιοι όχι.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • Originally posted by Titus View Post
      Imrahil μεγάλο φάουλ και φτηνό ρητορικό κόλπο που δε μπαλώνεται..
      Και ποιος σου είπε ότι θέλω να το μπαλώσω. Ήμουν σαφής, τόσο στο πρώτο post όσο και στο δεύτερο. Μου φαίνεται έχουμε μπερδέψει τα όρια της ευπρέπειας σ'αυτό το forum. Φτου κακά αν απευθυνθούμε σε κάποιον άλλον, χωρίς να βρίζουμε, αλλά με ειλικρίνεια, όπως θα έπρεπε σε μια σφιχτή κοινότητα, αλλά who cares για posts που βιάζουν συστηματικά τα μάτια μας, το μυαλό μας και το πραγματικό laissez-faire που υποτίθεται ήταν η ειδοπειός διαφορά μας. Σε ποιο σημείο ακριβώς γίναμε politically correct, αντί για ουσιαστικά ανοιχτοί και σε ποιο σημείο αντικαταστήσαμε την ανοχή στην ευθύτητα με την ανοχή στη μπούρδα.
      Γιατί όποτε τίθεται κάποιο θέμα να μιλάμε στρογγυλεμένα λες και είμαστε σε πάνελ, αντί να λέμε "ξέρεις, εσύ κι εσύ κι εσύ δε μου αρέσει πολύ αυτό που κάνετε, πείτε μου και σεις τι δε γουστάρετε σε μένα και όπου μπορούμε να τα προσαρμόσουμε για να συνυπάρξουμε καλύτερα". Περίσσευμα ευθιξίας για τους εαυτούς μας, αλλά στα ρατσιστικά παραληρήματα και την προσβολή νοημοσύνης μόκο.

      Κατά τα άλλα προφανώς δεν ισχύει πως ανεργία=τεμπελιά και μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Αυτό που λέω είναι 1) πως κάποιος ο οποίος βρίσκεται εκτός παραγωγής και διαθέτει δυσανάλογα μεγάλο πλούτο σε σχέση με αυτή του την ιδιότητα, αποτελεί ο ίδιος ένα παράδοξο 2) η ευχή για εύρεση εργασίας και η πραγματική προσπάθεια για εύρεση εργασίας, έχουν τεράστια διαφορά.

      Comment


      • Originally posted by Imrahil View Post
        πως κάποιος ο οποίος βρίσκεται εκτός παραγωγής και διαθέτει δυσανάλογα μεγάλο πλούτο σε σχέση με αυτή του την ιδιότητα,
        και εσένα γιατι πρέπει να σε απασχολεί αυτό; μπορεί ένα τέτοιο άτομο λέω εγώ να βοηθάει στην εργασία του πατέρα του και να πέρνει ένα χαρτζιλίκι, μπορεί να νοικιάζει κάτι, μπορεί να έχει κάνει περιστασιακές δουλειές μέχρι να βρει κατι το σχετικο με το επαγγελμα του, μπορεί να κέρδισε στο στοίχημα, μπορεί να μαζευει λεφτά εδώ και πολύ καιρο, μπορεί να του έχει δώσει λεφτά ο παππούς και η γιαγιά μπορεί να του έδωσε λεφτά η γκομενα που λεει ο λογος αλλά σίγουρα δεν πέφτει λογος σε κανέναν πάνω σε όλο αυτο.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Ας επιστρέψουμε στο θέμα και μην εκτροχιάζετε τη συζήτηση με off topic posts. Μια χαρά πήγαινε μέχρι τώρα.

          Αλήθεια, από τους ξενιτεμένους μπήκε κανείς στη διαδικασία να ψηφίσει, μέσω προξενείου ή άλλου τρόπου?
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

          Comment


          • Originally posted by BigBOSS
            και εσένα γιατι πρέπει να σε απασχολεί αυτό; μπορεί ένα τέτοιο άτομο λέω εγώ να βοηθάει στην εργασία του πατέρα του και να πέρνει ένα χαρτζιλίκι, μπορεί να έχει κάνει περιστασιακές δουλειές μέχρι να βρει κατι το σχετικο με το επαγγελμα του, μπορεί να κέρδισε στο στοίχημα, μπορεί να μαζευει λεφτά εδώ και πολύ καιρο, μπορεί να του έχει δώσει λεφτά ο παππούς και η γιαγιά μπορεί να του έδωσε λεφτά η γκομενα που λεει ο λογος.
            Καθόλου δε θα με απασχολούσε αν αυτό το άτομο δεν υποστήριζε πως τα δανεικά δεν εξυπηρέτησαν τον ελληνικό λαό και βασισμένος σε αυτό θέλει να να προβεί σε ενέργειες που οδηγούν σε μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης επηρεάζοντάς με άμεσα. Αν εγώ λοιπόν αποδείξω πως το μεγαλύτερο μέρος των δανεικών κατέληξε εν τέλει, άμεσα ή έμμεσα, στον ελληνικό λαό, τότε η συλλογιστική αυτού του ατόμου καταλύεται στη βάση της και δεν του δίνει το δικαίωμα να καταστρέψει το μέλλον μας βασισμένος σε μια εσφαλμένη αντίληψη.

            Originally posted by Titus View Post
            Αλήθεια, από τους ξενιτεμένους μπήκε κανείς στη διαδικασία να ψηφίσει, μέσω προξενείου ή άλλου τρόπου?
            Δε υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

            Comment


            • Προσωπικά, ομολογώ πως δεν το έψαξα καθόλου το ζήτημα- κακώς... Ωστόσο είναι τόσα πολλά τα θέματα που τρέχουν με το σπίτι, τη δουλειά κτλ αυτούς τους πρώτους μήνες που θεωρούσα δεδομένο πως δεν μπορώ να ψηφίσω εκτός Ελλάδος. Αν στις επαναληπτικές- γιατί εκεί πάμε λογικά- είμαι Ελλάδα θα πάω στα σίγουρα. Απλώς θα αναφέρω πως πάγωσα, κι εγώ και οι δικοί μου με την είσοδο της Χ.Α. Μπορώ να κατανοήσω το πώς, το γιατί αλλά όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται το θεωρώ παράλογο. Ίσως γιατί τη "χρυσή επταετία", όπως και στην Κατοχή δεν πέρασαν και λίγα συγγενείς μου... Ελπίζω πως μόλις δούνε τον πολιτικό λόγο που αρθρώνουν αυτοί "οι κύριοι", θα αλλάξει η γνώμη αρκετών. Ορίστε και μία συνέντευξη του αρχηγού και σας χαιρετώ
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

              Comment


              • ο μιχαλολιάκος πέρα τον άλλων μιλάει και για αλλαγή συνόρων, πάντως αλλαγή συνόρων γίνεται συνήθως μόνο μέσω πολέμου:phil:

                ο τρελάρας αν ηταν πρωτος θα άρχιζε χωρις λογο πολεμο με Τουρκια, Βουλγαρία, Σκοπια, Αλβανία και θα προκαλούσε Γ' ΠΠ. Η ΧΑ δεν είναι επικύνδινη μονο για το ξύλο που ρίχνει σε ή μη ξένους κτλ.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Παροτι ψηφισα μνημονιακο κομμα (Δραση) - προσωπικα δε με νοιαζει και να βγουμε αο το μνημονιο, ειμαι ετοιμος για την αλλη μερα. Κατι μου λεει ομως οτι οι πρωτοστατες των αντιμνημονιακων θεσεων δεν εχετε καταλαβει τι θυσιες θα πρεπει να γινουν για να ανταπεξελθουμε στη νεα οικονομικη πραγματικοτητα.

                  Εκει βεβαια δε θα μας πειραξει για τη σταση πληρωμων συνταξεων, μισθωτων και και και. Ή μαλλον βλεπω απο τωρα στα forum και στα facebook τα status "Να βγουμε εξω με τα οπλα, να τα παρουμε απο τους πλουσιους, να χυθει αιμα, ταξικη επανασταση τωρα". Βεβαια μονο ιδρωτας θα χυθει πανω στα πληκτρολογια.

                  Θα φαει σκατο πολυ ακομη αυτος ο τοπος για να ξυπησει.

                  ΥΓ: Ε ναι ρε συ Imrahil προσεχε λιγο τι γραφεις, το forum ειναι για να κραζουμε απροσωπα οχι για να λεμε αληθειες.
                  Do a barrel roll!

                  Comment


                  • το καναλι της βουλης θα χτυπαει 50αρια σε τηλεθεαση απο δω και μπρος
                    sigpic

                    Comment


                    • Το ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο Ελληνικός λαός δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς και αν το κάνει απλά εθελοτυφλεί και στρουθοκαμηλίζει. Μην εξισώνουμε όμως την ευθύνη του λαού με αυτή της πολιτικής σκηνής. Τα δάνεια δεν τα έπαιρναν οι κυβερνήσεις για να τα μοιράζει και να περνάει καλά ο κόσμος, ένα κομμάτι ψωμί του έδινε για να του ρίχνει στάχτη στα μάτια και να συνεχίζουν το μεγάλο φαγοπότι τους. Δεν ήταν όλοι οι ελληνες δημόσιοι υπάλληλοί και διοικητές ΔΕΚΟ. Και στο κάτω κάτω ο δημόσιος υπάλληλος φταίει που μπήκε στο δημόσιο ή αυτός που τον έβαλε, αυτός δουλειά ήθελε. Και ακόμα και όταν τον έβαλε στο δημόσιο δεν έγινε μόνος του τεμπέλης, τον έκαναν τεμπέλη. Δεν γίνεται να έχεις προσλάβει μόνιμους υπαλλήλους στους δήμους για να φτιάχνουν τους δρόμους και να αναθέτεις σε ιδιωτικές εταιρείες να φτιάχνουν τους δρόμους (που ξεχνάνε να βάλουν και τα μισά υλικά μέσα), δηλαδή να έχεις προσλάβει άτομα απλά για να κάθονται, ποιος φταίει δηλαδή αυτός που κάθεται ; βάλτων να δουλέψει ή μην τον προσλαμβάνεις.

                      Comment


                      • Comment


                        • Γι' αυτό και σου ζήτησα να ελέγξεις τα νούμερα ο ίδιος, καθώς βάσει του τι έχεις παράξει και του τι έχεις, αυτά τα νούμερα πιστεύω πως δεν βγαίνουν.
                          Θα ήθελα πολύ να μάθω με ποιον τρόπο μπορείς να ελέγξεις τα νούμερα, τι ακριβώς σημαίνει παραγωγή κλπ.
                          Θα έλεγα πάντως πως ο μέσος Έλληνας πληρώνεται λιγότερο για το ίδιο επίπεδο παραγωγής σε σχέση με το μέσο δυτικοευρωπαίο.
                          Στο μεταξύ συμπολίτες σου που πραγματικά θέλουν να δουλέψουν φτάνουν μέχρι τη Σκωτία, όσο εσύ επιβεβαιώνεις στο defencenet πόσο φταίνε οι άλλοι και όχι έσυ, ανάμεσα στα skyrim sessions.
                          Το γιατί κάποιος πάει ή δεν πάει εξωτερικό είναι πολύ σχετικό, υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως οικονομικοί, οικογενειακοί κλπ αλλά σίγουρα η τεμπελιά δεν είναι ένας από αυτούς. Και το λέω αυτό έχοντας ίσως περισσότερα χρόνια έξω από οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα και ξέροντας πολλά άτομα που έχουν ή δεν έχουν φύγει. Για την ιστορία, master των 17.000-20.000 όπως του Evans απλά δε θα είχα την οικονομική δυνατότητα να κάνω όπως πιστεύω και πολλοί εδώ μέσα.
                          Δεν έχεις ιδέα τι θα πει φτώχια. Και δεν το λέω για να σε προσβάλλω ή να σε τρομοκρατήσω, κανείς μας εδώ δεν έχει. Είμαστε η πιο καλομαθημένη γενιά στην ιστορία του δυτικού κόσμου.
                          Πώς ορίζεις τη φτώχεια; Μου φαίνεται εντελώς κενή δήλωση. Η φτώχεια είναι πάντα συνάρτηση του πώς είναι τα πράγματα γύρω σου και πώς είχες συνηθίσει να ζεις. Καλώς ή κακώς δε ζούμε στην Σομαλία. Ναι, έχουμε λεφτά να φάμε (προς το παρόν) αλλά δεν είναι ο μόνος δείκτης φτώχειας... Και επειδή έτυχε φέτος να είμαι Ελλάδα και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα μπορώ να μιλήσω για την οικογένειά μου και να πω με αρκετή σιγουριά πως περνάνε πολύ δύσκολα, χρειάστηκε να συνεισφέρω οικονομικά σε μικρό βαθμό και αν υπάρξουν και άλλες μειώσεις και άλλοι φόροι αμφιβάλλω αν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα εξυπηρέτησης των οικονομικών τους υποχρεώσεων... Και το λέω αυτό έχοντας επίγνωση πως είναι σε σχετικά καλή μοίρα και υπάρχουν άλλοι που έχουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                          Comment


                          • Originally posted by Imrahil View Post
                            1) πως κάποιος ο οποίος βρίσκεται εκτός παραγωγής και διαθέτει δυσανάλογα μεγάλο πλούτο σε σχέση με αυτή του την ιδιότητα, αποτελεί ο ίδιος ένα παράδοξο.

                            Βέβαια ο "δυσανάλογος πλούτος" που έχει κάποιος που βρίσκεται εκτός παραγωγής έχει παραχθεί από τους γονείς του π.χ. (μιας και έχουν κερδίσει την ανταλλακτική του αξία σε χρήματα λόγω της εργασίας τους) και δεν έχει παραχωρηθεί από κάποιου είδους δάνειο ούτε έχει χαριστεί.

                            Ήτοι, αν κάποιος παίρνει 900 ευρώ το μήνα σημαίνει ότι παράγει και 3 PS3, αν του χάριζαν PS3 ή με κάποιον τρόπο κάποιος μπορούσε να συσσωρεύει ιδιοκτησία μεγαλύτερης της αξίας της δουλειάς του, θα είχε καταρρεύσει ολόκληρο το οικονομικό σύστημα.
                            "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

                            Comment


                            • Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω (τουλάχιστον για Μ. Βρετανία) πως μπορείς να ψηφίσεις μέσω πρεσβείας ή προξενείου αν κάνεις αίτηση κάποιο διάστημα πριν, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αλίευσα αυτό στο Facebook για κάθε ενδιαφερόμενο, και νομίζω αξίζει. Είναι συλλογή υπογραφών για να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες ώστε να δοθεί αυτή η δυνατότητα.



                              Εκφράζουμε την επιτακτική ανάγκη και το αίτημα των Ελλήνων που διαμένουν στο εξωτερικό, για επαναξιολόγηση της υπάρχουσας νομοθεσίας - Αρθρο 51 του Συντάγματος,ώστε να επιτραπεί στους Έλληνες κατοίκους του εξωτερικού η δυνατότητα να ψηφίζουν στις Εθνικές Βουλευτικές εκλογές από τις χώρες στις οποίες διαμένουν.
                              Το Άρθρο 51 δίνει την δυνατότητα ψήφου για τους περίπου έξι και πλέον εκατομμύρια απόδημους Έλληνες, ομως δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ο εκτελεστικός νόμος που θα καταστήσει εφικτή την εκλογική διαδικασία από τις χώρες που διαμένουν.
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                              Comment


                              • Btw νομίζω μετά την λήξη των διερευνητικών εντολών και αν δεν βγει κάποιο αποτέλεσμα από αυτές όπως όλα δείχνουν, να ανοίξουμε το θέμα για τις επόμενες εκλογές με το αντίστοιχο poll.Νομίζω θα έχει ενδιαφέρον καθώς θα αλλάξουν πολλοί στάση απ' ότι φαίνεται.
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

                                Comment

                                Working...
                                X