Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογές 6ης Μαίου 2012

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Δεν μπορώ να καταλάβω Cursed τι το καλό βρίσκεις σε μία ναζιστική οργάνωση...

    Τι το καλό θα προσφέρει στον Ελληνα πολίτη εκτός από ξύλο και τραμπουκισμούς?Θα κατανοήσει ο Ελληνας πολίτης ότι τέτοιοες δυνάμεις είναι επικίνδυνες?Πρέπει να τις δούμε live για να καταλάβουμε κάτι τέτοιο?


    Comment


    • @TheCursed:

      Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει. Οι επιθέσεις της Χ.Α. σε αγωνιστές δεν είναι απλώς χουλιγκανισμός. Είναι στα πλαίσια καλλιέργειας φόβου και εξουδετέρωσης της "επικίνδυνης διαφορετικότητας" (στα πλαίσια της εξάλειψης του κομμουνιστικού κινδύνου) η οποία ΕΙΝΑΙ πολιτική της Χ.Α. Και όχι, δε νομίζω τα μέλη του ΟΑΚΚΕ στα οποία επιτέθηκαν πρόσφατα να είχαν τους αριθμούς ώστε να επιχειρήσουν να "επιτεθούν στην Χ.Α.", ούτε η τύπισσα στην οποία είχαν επιτεθεί στο παρελθόν επειδή αρνήθηκε να πάρει εφημερίδα να τους είχε απειλήσει σωματικά. Δε νομίζω καν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χθες που απλώς καθόντουσαν σε προεκλογικό κέντρο να είχαν προκαλέσει την οργή τους, πόσο μάλλον το εκλογικό τους περίπτερο στο Περιστέρι (τα άψυχα αντικείμενα είθισται να μην μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες).


      Αυτό για τους μετανάστες που λες είναι τουλάχιστον τραγικό. Έρχονται σε κατάσταση ανάγκης, λόγω πολέμου ή αιματηρής δικτατορίας, και από τότε αποτελούν συνεχώς ένα αντικείμενο εκμετάλλευσης ενός παράνομου κυκλώματος που κερδίζει πολλά χιλιάρικα από αυτούς.

      Προφανώς και δεν έχω την απαίτηση να γνωρίζουν την κατάσταση στην Ελλάδα και δεν προσδοκώ καν ακόμη και να ξέρουν τί συμβαίνει να μην έρχονται εδώ, μιας και πολλοί όταν μπαίνουν εδώ γνωρίζουν ότι φτάνουν στην Ιταλία (λόγω παραπλάνησης από τους "οδηγούς τους" που αποτελούν μέρος του παράνομου κυκλώματος μετανάστευσης που λέγαμε). (Μάλιστα είναι το ίδιο με το να λες ότι ένας άνεργος που πεινάει και πρέπει να πληρώσει λογαριασμούς είναι απαράδεκτο να δέχεται να δουλεύει με 200 ευρώ -ή επιλέγει να το κάνει. Δεν το επιλέγει. Το κάνει λόγω ανάγκης).

      Η X.A. τους μαχαιρώνει συνειδητά, στα πλαίσια πραγμάτωσης της βαθιά πολιτικής θεώρησής της "για όλα φταίνε οι μετανάστες". Και όχι, δεν το κάνει καλή τη προθέση για να τους πει "παιδιά μην έρχεστε εδώ, θα περάσετε άσχημα, εμείς για σας το κάνουμε".


      Η αντιφασιστική δράση έχει ως αφετηρία πάντοτε τη φασιστική, προφανώς και αν γνωρίζεις πώς λειτουργούν οι Χρυσαυγίτες θα τους εχθρεύεσαι, δεν γίνεται αλλιώς. Και ακριβώς επειδή οι αριστερές οργανώσεις δεν τους έδιναν σημασία και δεν τους έβαζαν συχνά στο στόχαστρο μεγάλωσαν και με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.


      Για τα χρόνια που θα έκανε ο κόσμος να βγούμε από την κρίση υπό αυτό το σύστημα, όχι, δεν αστειεύομαι. Ίσως κάνουμε και 50, μα σίγουρα όχι λιγότερα. Και παλιότερα ο καπιταλισμός κατάφερε να επιβιώσει λόγω του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, τώρα που ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός επιβάλλεται και αποτυγχάνει, ποιά θα είναι η συνέχεια;


      Υ.Γ: Δεν ξέρω αν φαίνεται τόσο ουτοπικό πια να γίνει επανάσταση. Εμένα μου φαίνεται μια απλή απόφαση. Κόσμο στους δρόμους θέλει, αποφασισμένο να αλλάξει τα πάντα και γίνεται. Προσωπικά θεωρώ πιο ουτοπικό με κάποιο μαγικό τρόπο να αρχίσουμε να κερδίζουμε και εμείς από τα κέρδη των επιχειρήσεων και των τραπεζών.
      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

      Comment


      • Originally posted by TheCursed View Post
        Εν προκειμένω αν είχαμε ίδια αποτελέσματα υπό τόσο διαφορετικές συγκυρίες (γιατί είναι όντως εντελώς διαφορετικές οι συγκυρίες σε πολλούς τομείς) δεν ξέρω αν θα δικαιούμασταν καν να μιλήσουμε για "επανάληψη της Ιστορίας".

        Πάντως, το πιστεύω (και εύχομαι) πως δε θα συμβεί.
        Όταν μιλάω για επανάληψη της ιστορίας δεν αναφέρομαι στο να δούμε κάποιον να παίρνει τον ρόλο της Ναζιστικής Γερμανίας του 20ου αιώνα, αλλά στην επικράτηση του φασισμού. Οι συνθήκες για κάτι τέτοιο υπάρχουν σε διεθνές επίπεδο και η πιθανότητα του να καλλιεργηθούν περεταίρω, πλέον, μόνο αδύνατη δεν είναι.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

        Comment


        • Φυσικά και ειμαι ενάντια στους νεοναζί και στις αντιλήψεις τους αλλά μια ερώτηση, ο Χιτλερ καταπίεζε τον μέσο εξαθλιωμένο απο την συνθήκη των Βερσαλλιών Γερμανό ή του έδωσε ένα νέο όραμα και ο κόσμος τον ειδε ως σωτήρα; (πέρα απο το ότι ήταν εκπληκτικός ρήτορας)

          κοιτάξτε εδώ τι λέει ο Χιτλερ
          Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.


          τα αιτια του πολέμου ήταν οικονομικά όπως πάντα

          edit


          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Originally posted by BigBOSS View Post
            Ότι πάρθηκαν δάνεια τα οποία δεν εξυπηρέτισαν σε τίποτα τον ελληνικό λαό.
            Τα δάνεια εξυπηρέτησαν στο να έχεις εσύ PS3 και high-end πανάκριβα μηχανήματα για να κάνεις benchmark με Witcher 2 ενώ είσαι άνεργος/άεργος τα τελευταία 20+χρόνια. Do the math. Στο μεταξύ συμπολίτες σου που πραγματικά θέλουν να δουλέψουν φτάνουν μέχρι τη Σκωτία, όσο εσύ επιβεβαιώνεις στο defencenet πόσο φταίνε οι άλλοι και όχι έσυ, ανάμεσα στα skyrim sessions.

            Originally posted by _Lloyd View Post
            ΗΔΗ είμαστε φτωχοί και θα φτωχύνουμε και άλλο, είτε εντός είτε εκτός ευρώ.
            Δεν έχεις ιδέα τι θα πει φτώχια. Και δεν το λέω για να σε προσβάλλω ή να σε τρομοκρατήσω, κανείς μας εδώ δεν έχει. Είμαστε η πιο καλομαθημένη γενιά στην ιστορία του δυτικού κόσμου.

            Comment


            • Originally posted by straier View Post
              Τα ςς στην εικόνα του Τίτου είναι διακοσμητικά για την εικόνα του τιμώμενου προσώπου;
              Χαχαχα, είναι random keystroke επειδή για κάποιο λόγο δε μου δούλευε το spoiler tag όταν ήταν σκέτη η εικόμα.

              Αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Loggo είναι η περίπτωση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, μια πολιτική ανάλυση που βρίσκει όλο και περισσότερο πρόσφορο έδαφος το τελευταίο εξάμηνο. Η ουσία δεν είναι το κατά πόσο θα βρεθεί ο Μιχαλολιάκος στην εξουσία με ένα Πραξικόπημα της Μπυραρίας, μια Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών και εκλογές, αλλά το όλο πολιτικό σκηνικό. Ομοιότητες είναι η οικονομική καχεξία, έλλειψη προοπτικής και εθνική ταπείνωση, συν ένα πολιτικό σκηνικό όχι τόσο κατακερματισμένο δημοσκοπικά όσο πλήρως απαξιωμένο, με αρκετά ακραία στοιχεία και ρητορική εντός και εκτός κοινοβουλίου, μια αδύναμη κυβέρνηση βασισμένη σε συμμαχίες, συνεχείς εκλογές υπό το φόβο πραξικοπήματος (θυμίζω πως στην κεντρική Ευρώπη εκείνο τον καιρό δεν ήταν "εκτός νομιμότητας" να συμμετέχει ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός στην πολιτική και υπήρχε ακόμα σε πρώην αριστοκρατικές οικογένειες, και ένα γενικότερο πολίτευμα που κανείς δεν ήταν σε διάθεση να το υπερασπιστεί σε κανένα βαθμό. Το γερμανικό στρατιωτικό επιτελείο, αρχηγός του οποίου ήταν ο Κουρτ φον Χάμερστάιν και κάε άλλο παρά συμπαθών το ναζισμό ήταν, προέβη σε συγκεκριμένα διαβήματα και ενέργειες (1933) για να εμποδίσει το σχηματισμό κυβέρνησης με τη συμμετοχή του Χίτλερ και την αναγόρευσή του σε καγκελάριο αλλά δυστυχώς έλαβε κάλπικες διαβεβαιώσεις. Περισσότερα για αυτά στο καταπληκτικό "Χάμερστάιν ή Περί ιδιορρυθμίας" του Έντσενμπέργκερ.

              Παρά τις ομοιότητες, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον αυτό που παραβλέπεται είναι πως για να ανέβει στην εξουσία ο Χίτλερ ήρθε σε συμφωνία και με τη γερμανική βιομηχανική και μεγαλοαστική τάξη αλλά και το στρατό. Στον δεύτερο έταξε πολύ μεγαλύτερο ρόλο και πέταξε στα σκουπίδια τις ειρηνιστικές του ομιλίες πριν χριστεί καγκελάριος υποσχώμενος πως θα εντείνει τον εξοπλισμό της Γερμανίας η οποία μετά τον Α' Παγκόσμιο ήταν αφοπλισμένη (και είχε ξεκινήσει κρυφά να εξοπλίζεται και να συμμετέχει σε κοινά γυμνάσια και εκπαιδεύσεις με τη Σοβιετική Ένωση σε ρωσικό έδαφος ειδικά στο διάστημα 1924 - 1932, κύριοι οργανωτές των οποίων ήταν ο Χάμερστάιν και ο Τσουχατσέφσκι). Με την πρώτη ήρθε σε συνεννόηση με τη βαριά βιομηχανία χάλυβα (τους Κρουπ δηλαδή) και χημική βιομηχανία, αν και χρειάστηκε να υπερκεράσει τις αριστοκρατικές του καταβολές.

              Αυτά τα δύο στοιχεία τα βλέπω να λείπουν και τα θεωρώ κομβικής σημασίας. Υπάρχουν βέβαια μεγάλοι επιχειρηματίες με εθνικιστικές και ακροδεξιές τάσεις (πχ ο Εμφιέτζογλου) αλλά στο σύνολό της υπάρχει διαφορετικός προσανατολισμός και, κυρίως, ανύπαρκτες συνδέσεις. Ο δε στρατός δεν πιστεύω πως θα τολμούσε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, δεν είναι υπόδειγμα λειτουργίας μα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι από την εποχή της Χούντας και δε βλέπω κάποιο παρόμοιο κίνδυνο. Αν (ΑΝ) υπάρχει κάποιο σώμα που θα παρείχε υποστήριξη σε τέτοιες τάσεις αυτό είναι η Αστυνομία, αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί.

              Οπότε, γνώμη μου είναι πως δε θα γίνουμε Γερμανία.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

              Comment


              • Τα δάνεια εξυπηρέτησαν στο να έχεις εσύ PS3 και high-end πανάκριβα μηχανήματα για να κάνεις benchmark με Witcher 2 ενώ είσαι άνεργος/άεργος τα τελευταία 20+χρόνια. Do the math.
                Και για να μας πουλανε προβληματικα υποβρυχια...
                Δεν ειναι οτι εμεις τρωγαμε και οι αλλοι κακοπερνουσαν. Συμμετοχοι ηταν και οι αλλοι, οχι θυματα. Το λαθος σου ειναι οτι πας να αποδωσεις δικαιοσυνη με ηθικο τροπο, σε ενα χωρο που ειναι φυση ανηθικος. Οταν σε εχει εξαπατησει καποιος μετα κι εσυ αυτο που κοιτας να κανεις ειναι να φυλαχθεις με οποιον τροπο μπορεις δικαιο ή αδικο.
                Απο οσους μπλεκονται σε υποθεσεις μιζων και κατασπαταλησης χρηματος ελληνες και γερμανοι, φυλακη εχουνε παει... ενας!

                Στο μεταξύ συμπολίτες σου που πραγματικά θέλουν να δουλέψουν φτάνουν μέχρι τη Σκωτία, όσο εσύ επιβεβαιώνεις στο defencenet πόσο φταίνε οι άλλοι και όχι έσυ, ανάμεσα στα skyrim sessions.
                Ελεος... Αυτοι που φυγαν, οσο ηταν εδω θες να μας πεις οτι δεν δουλευαν; Τα γκαρσονια δηλαδη στην σκωτια δουλευουν περισσοτερο απο οτι στην Ελλαδα; Ή μηπως στην Σκωτια δεν παιζουν skyrim;
                Το οτι φευγει κοσμος δεν ειναι αποτελεσμα οτι θελει να δουλεψει αλλα στην ελλαδα ειναι τεμπεληδες που δεν δουλευουν. Ο κοσμος φευγει γιατι του εχουν παρει την αξιοπρεπεια.

                Δεν έχεις ιδέα τι θα πει φτώχια. Και δεν το λέω για να σε προσβάλλω ή να σε τρομοκρατήσω, κανείς μας εδώ δεν έχει. Είμαστε η πιο καλομαθημένη γενιά στην ιστορία του δυτικού κόσμου.
                Οι πιο πολλοι οντως δεν εχουμε ιδεα αλλα εχει αρχισει να μας πλησιαζει απειλητικα. Καλομαθημενοι ειμαστε οντως αλλα οχι επειδη δεν εχουμε ζησει φτωχια.

                Comment


                • Originally posted by Imrahil View Post
                  Τα δάνεια εξυπηρέτησαν στο να έχεις εσύ PS3 και high-end πανάκριβα μηχανήματα για να κάνεις benchmark με Witcher 2 ενώ είσαι άνεργος/άεργος τα τελευταία 20+χρόνια. Do the math. Στο μεταξύ συμπολίτες σου που πραγματικά θέλουν να δουλέψουν φτάνουν μέχρι τη Σκωτία, όσο εσύ επιβεβαιώνεις στο defencenet πόσο φταίνε οι άλλοι και όχι έσυ, ανάμεσα στα skyrim sessions.
                  καλα αν ειναι να μιλάμε σε τέτοιο επιπεδο με προσωπικές επιθέσεις...σε άλλα φορουμ ισως και έτρωγες μπαν με αυτά που λες.

                  οχι κανένα δάνειο δεν εξυπηρέτησε να έχω οτι έχω φίλε γιατι ότι έχω κανείς δεν μου το χάρισε ούτε πήρα δάνειο αλλά το απέκτησα με δικο μου ιδρώτα όπως κάνω εδώ και αρκετά χρόνια. Τα ps3, HDTV, high end μηχανήματα, games, ρουχα κτλ ουτε οι γονεις μου τα χάρισαν ούτε εσύ ουτα τα δάνεια, αλλα ιδρωσα για να τα πάρω χωρις να χρωστώ σε κανέναν όπως άλλοι Έλληνες που παιρνουν ακομη και δάνειο για να πάνε διακοπές. Ούτε έκλεψα το κρατος, ούτε έπαιζα τον άρρωστο στον στρατό για να χώνω τους άλλους, ούτε έγλειφα καθηγητές για να πάρω το πτυχίο μου. Επίσης εσένα τι σε κοφτει τι έχω εγώ; πως μιλάς έτσι για άτομα με τα οποία δεν μίλησες απο κοντά; ο καθένας παιρνει οτι γουστάρει, λογαριασμό θα σου δώσει;

                  επισης τι πετάς έτσι στο άκυρο τις Σκωτιες κτλ και μενα αν μου τυχαινε να μου προτεινει κάποιος να πάω εξω όπου θα ειχα καλυτερο μισθό απο εδω κτλ θα το σκεφτομουν αρκετά σοβαρά ή νομιζεις πως κάποιος στην τυχη θα μαζεψει τα πραγματα του για να παει εξωτερικο αναζητώντας στην τύχη; παμε καλά ή όχι; ευτυχώς εχω τετοιο άνθρωπο που ευτυχώς βρήκε κατι εδώ Ελλάδα; αλλά και πάλι εσύ ακομη φοιτητής δεν εισαι; τελείωσε βαρα σκοπιά 12 μήνες και μετά μιλάμε. Τα πράματα ειναι πολύ δύσκολα.

                  ΥΓ: δεν δεχομαι απο κανεναν που δεν με γνωρίζει απο κοντά να κατακρινει την τιμιοτητα μου ως άνθρωπο ούτε να με πετά ειρωνείες ποσο μάλλον οταν εγώ πρώτος δεν του ειπα κάτι κακο ωστε να τον αδικήσω. Την επομενη φορά που κάποιος θα πει κατι ανάλογο αν δεν φάει ban εγώ φεύγω απο το φόρουμ.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Όντως Imrahil, ήταν κάπως uncalled όλη η αυτή η επίθεση επί προσωπικού. Ταπεινή μου άποψη, εξαρχής, ήταν να μην υπάρχουν θέματα για πολιτική συζήτηση γιατί οδηγούν σε αντιπαραθέσεις επι προσωπικού, όσο καλή διάθεση κι αν υπάρχει στην αρχή της συζήτησης.

                    Επίσης, BigBOSS, όσον αφορά εμένα πάντα και τη γυναίκα μου, όπως και άλλους πόσους συναδέλφους/ φίλους που ξενιτευτήκαμε, δεν το κάναμε γιατι είχαμε κάποιο γνωστό. Μάθαμε τη γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο- είναι προαπαιτούμενο και λογικό για να πάρω την άδεια άσκησης- στείλαμε βιογραφικά και περιμέναμε κάποια απάντηση. Θέλω να πω, πως δεν είναι αναγκαία συνθήκη να έχεις κάποιο γνωστό για να πας στο εξωτερικό.

                    my two cents και συνεχίστε.

                    EDIT;
                    BigBOSS στα προεόρτια είμαι
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                    Comment


                    • Originally posted by BigBOSS View Post
                      καλα αν ειναι να μιλάμε σε τέτοιο επιπεδο με προσωπικές επιθέσεις...σε άλλα φορουμ ισως και έτρωγες μπαν με αυτά που λες.
                      οχι κανένα δάνειο δεν εξυπηρέτησε να έχω οτι έχω φίλε γιατι ότι έχω κανείς δεν μου το χάρισε ούτε πήρα δάνειο αλλά το απέκτησα με δικο μου ιδρώτα όπως κάνω εδώ και αρκετά χρόνια. Τα ps3, HDTV, high end μηχανήματα, games, ρουχα κτλ ουτε οι γονεις μου τα χάρισαν ούτε εσύ ουτα τα δάνεια, αλλα ιδρωσα για να τα πάρω χωρις να χρωστώ σε κανέναν όπως άλλοι Έλληνες που παιρνουν ακομη και δάνειο για να πάνε διακοπές. Ούτε έκλεψα το κρατος, ούτε έπαιζα τον άρρωστο στον στρατό για να χώνω τους άλλους, ούτε έγλειφα καθηγητές για να πάρω το πτυχίο μου. Επίσης εσένα τι σε κοφτει τι έχω εγώ; πως μιλάς έτσι για άτομα με τα οποία δεν μίλησες απο κοντά; ο καθένας παιρνει οτι γουστάρει, λογαριασμό θα σου δώσει;
                      .
                      Θέλησα να σου αναφέρω με στοιχεία απολύτως άμεσα προς το πρόσωπο σου το που πιστεύω πως πήγαν τα λεφτά. Γι' αυτό και σου ζήτησα να ελέγξεις τα νούμερα ο ίδιος, καθώς βάσει του τι έχεις παράξει και του τι έχεις, αυτά τα νούμερα πιστεύω πως δεν βγαίνουν. Αν παρ' όλα αυτά βγαίνουν και η αντιστοιχεία παραγωγής σου πλούτου και αγαθών που κατέχεις είναι ισορροπημένη, ζητώ συγγνώμη για την αυθαίρετη υπόθεσή μου. Αν όχι, τότε είναι μέρος των δανεικών που διοχευτεύθηκαν στην ελληνική οικονομία και εν τέλει κατέληξαν χαριστικά σε εσένα και σε εμένα. Δεν το έκανα για να σε προσβάλλω όσο για να μετρήσουμε οι ίδιοι αυτά που λέμε αντί να σου μιλώ με γενικότητες ή με αριθμούς που δεν μπορείς να τσεκάρεις.

                      Comment


                      • Originally posted by Sinclair View Post
                        Επίσης, BigBOSS, όσον αφορά εμένα πάντα και τη γυναίκα μου, όπως και άλλους πόσους συναδέλφους/ φίλους που ξενιτευτήκαμε, δεν το κάναμε γιατι είχαμε κάποιο γνωστό.
                        παντρεμένος εισαι;

                        ναι δεν αντιλέγω αλλα βοηθάει πολύ όταν είναι τόσα τα (άνεργα) άτομα. Να τωρα εμένα ένας γνωστός μας θα με πάει να μιλήσουμε με εναν καθηγητή πανεπιστημίου του αντικειμένου μου. Βοηθάνε αρκετά τέτοιοι άνθρωποι που συνήθως είναι άσχετοι παρα συγγενεις που πολλές φορές κλαιν μαιν. Με άλλα λογια θέλω να πω πως βοηθάει πολύ κάποιος να μιλήσει για σένα να σε συστήσει κάπου πόσο μάλλον όταν δεν έχεις εργασιακή εμπειρία στο αντικειμενο σπουδών αλλα εισαι στα πρώτα δειλλά βήματα. Τέλος πάντων.
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

                        Comment


                        • Κάπου το έχασα το post επειδή εκείνη την ώρα έγραφα - Imrahil μεγάλο φάουλ και φτηνό ρητορικό κόλπο που δε μπαλώνεται. Ένα μίνιμουμ σεβασμού γιατί η αναγωγή "άνεργος = τεμπέλης" ελάχιστη αλήθεια περιέχει.
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                          Comment


                          • Σπουδες στο εξωτερικο ειναι απειρως πιο ακριβες απο ενα συστημα που αγγιζει με το ζορι τα δυο χιλιαρικα. Ανεργος/αεργος ημουν (και ειμαι), αλλα πληρωνω 17000 ευρω για ενα χρονο (διδακτρα+διαμονη), μη μιλησω για αγορες τυπου iPad 3, PS Vita και πανω απο 150 ευρω - ως τωρα - μονο για βιβλια.

                            Comment


                            • Η Χρυσή Αυγή για το «εγέρθητι» – «Θα πρέπει να μάθετε να πειθαρχείτε»

                              Μαθήματα συμπεριφοράς προς τους δημοσιογράφους θέλει να κάνει η Χρυσή Αυγή. Ο βουλευτής της Η. Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε απο τον Alpha για τον ντόρο που προκάλεσε η δική τους συμπεριφορά, απάντησε : «Αυτό είναι στρατιωτικό παράγγελμα και πρέπει επιτέλους ο κόσμος, και ιδίως οι δημοσιογράφοι να μάθουν κι αυτοί να πειθαρχούν».
                              Σύμφωνα με το newsit.gr, τα… λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής, όπως τους αποκάλεσε ο ίδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος, απαίτησαν, με ύφος τουλάχιστον λοχαγού, από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι, φωνάζοντας “εγέρθητι!” όταν ο αρχηγός τους θα έμπαινε στην αίθουσα για δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα των εκλογών. Κι όταν οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν, τους έδιωξαν.
                              Είπαν οτι το κάνουν «ως ένδειξη σεβασμού». Μόνο που ίσως ξέχασαν ή δεν γνωρίζουν οτι ο σεβασμός δεν απαιτείται, αλλά κερδίζεται…
                              Ο Η. Κασιδιάρης μιλώντας επίσης στον Alpha είπε οτι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής “είναι πολύ υψηλότερα, αλλά έπεσε μαχαίρι κανονικά, έγινε νοθεία εις βάρος μας. Αυτό θα αποδειχθεί εντός των επομένων ημερών”.
                              Αυτή η ιστοσελίδα είναι προς πώληση! idioms.eu αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το idioms.eu τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!


                              που να πάρουν αυτοί και διψήφιο ποσοστό.....χάι χ...
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Αυτό το τα δάνεια που χρεωνόταν η ελλαδα για να περνάν καλά οι τεμπέληδες ελληνες δεν το δέχομαι . Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ κι ο αδερφός μου ως φοιτητές δεν αρμεγαμε τους γονείς μας, σπουδασαμε στην πόλη μας, κάναμε και part time δουλειές, δεν πηγαίναμε διακοπές και ούτε κάναμε καμιά ζωάρα. Και μια ζωή τους γονείς μου τους θυμάμαι από το σπίτι στην δουλειά και από την δουλειά στο σπίτι και άκουσον-άκουσον στα 60 και 65 χρόνια τους αντίστοιχα δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές στην ζωή τους παρά μονό στο χωριό. Τώρα τι ζωάρα έκαναν ΟΛΟΙ οι Ελληνες δεν μπορώ να καταλάβω . Εμείς δηλαδή στο πηγάδι κατουρήσαμε .

                                Comment

                                Working...
                                X