Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογές 6ης Μαίου 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NickTG
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    H χρυσή αυγή όχι μόνο μπαίνει αλλά μπαίνει και με σχετικά καλό ποσοστό σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.Από ότι φαίνεται οι περισσότεροι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει τι κόμμα ψήφισαν...

Καταραμένε συμφωνώ στο ότι δεν είναι τούβλο όποιος ψήφισε χρυσή αυγή για τους λόγους που είπες αλλά και πάλι δεν μας τιμάει το να μπει ένα νεοναζιστικό κόμμα στην βουλή.

Αλήθεια το webwar το ρίξανε;

Ναι. Είναι χειρότεροι.
    Με τα τούβλα τουλάχιστον μπορείς να χτίσεις.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    EDIT - όντως, ο crpl έχει δίκιο, η αποχή είναι τεράστια. Κοινώς όσοι δε ριζοσπαστικοποιήθηκαν έγραψαν την πολιτική εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αυτό αντιβαίνει με την εμπειρία μου, καθώς ακόμα και εντελώς απολιτίκ και αδιάφοροι φίλοι και γνωστοί μου είχαν προβληματιστεί πολύ και για τις εκλογές και για την πολιτική κατάσταση, οπότε το βάζω σα μια ακόμα έκπληξη.
    Μην πω ότι έχω μιλήσει με άτομα που μου είπαν ότι βαριούνται να πάνε για μία μέρα στις πατρίδες/α πόλεις/χωριά τους για να ψηφίσουν. Είχα πει άμα θέλανε, μπορούσαν όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν, αλλά και να δούν και τους δικούς τους έτσι για διακοπές, αλλά αυτοί δε θέλανε.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Ολη η ελλαδα μπλέ λεμε -> http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html
    Μπαλακι μας εχουν κανει δεκαετιες ολοκληρες, μακαρι ο τιτος να βγει λαθος και ο Τσιπρας να αξιοποιησει το ποσοστο του υπερ του λαου, αλλιως ...... WE SAT THE BOAT !

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Απόλυτο highlight η φάτσα της Τρέμη και του Πρετεντέρη στο Mega. Έχουν πανιάσει, μιλάνε με το ζόρι και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι να πουν και πού να κρυφτούν.

Τρία πολύ γρήγορα σχόλια, αναλυτικό post αύριο με τα τελικά ποστοστά.

1) Ρυθμιστής του πολιτικού σκηνικού ο Καμμένος. Μεγάλη έκπληξη το ποσοστό του για μένα, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση τόσο υψηλό, και αθροίζει σε πολύ περισσότερο από διαρροές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Εντελώς οπορτουνιστής / καθίκης βέβαια, αναμένω να δω τι θα δηλώσει και το πώς θα διαχειριστεί το θέμα κυβέρνησης συνεργασίας.

2) Σε αντίθεση με το σταθερό ΚΚΕ, που έδειξε τα όρια αποδοχής και ακροατηρίου του στην κοινωνία (9 - 10%), ο Τσίπρας ΣΑΡΩΣΕ στηριζόμενος κυρίως στη νεολαία και σε έναν καταγγελτικό λόγο χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, πολιτική βάση και ούυε καν ουσιαστική επιχειρηματολογία. Πούλησε κοψοχρονιά επανάσταση και θησαύρισε. Το πρόβλημα του είναι πως είναι εντελώς ΒΛΑΚΑΣ και ανίκανος να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, οπότε θα πάθει πολύ σύντομα μεγάλη πλάκα.

3) Το ποσοστό των νεοναζί είναι σοκαριστικό και επισκιάζει για μένα κατά πολύ το όποιο θετικό αποτέλεσμα από την εκπεφρασμένη κοινωνική οργή. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ. Θεωρούσα το 2007 αίσχος την είσοδο του ΛΑΟΣ στη Βουλή και την παρουσία του Άδωνι και του Βορίδη σε αυτά τα έδρανα, τώρα απλά δεν ξέρω τι να πω. Το απόλυτο αίσχος και για οποιοδήποτε ψηφοφόρο τους, που συντασσόμενος με ένα τέτοιο πολιτικό σχηματισμό που δεν αποδέχεται τη διαφορετικότητα και άρα το δημοκρατικό διάλογο νομιμοποιεί τη ναζιστική και φασιστική πολιτική πρακτική. Σκατά στα μούτρα του.

Περί δικομματισμού, κατάρρευσης κλπ η αλαζονεία και αμετροέπεια που έδειξαν στην προεκλογική τους εκστρατεία (ειδικά η ΝΔ με τα εμετικά και πανηλίθια σποτ της) πληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προπαγάνδα και καταστροφολογία των Μέσων Μαζικής Επιβολής δεν τρόμαξε τον κόσμο που αντέδρασε ακόμα πιο ακραία, στέλνοντας όλο το σύστημα επιχειρηματιών - πολιτικών - δημοσιογράφων στο καναβάτσο σε κατάσταση νευρικής κρίσης.

EDIT - όντως, ο crpl έχει δίκιο, η αποχή είναι τεράστια. Κοινώς όσοι δε ριζοσπαστικοποιήθηκαν έγραψαν την πολιτική εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αυτό αντιβαίνει με την εμπειρία μου, καθώς ακόμα και εντελώς απολιτίκ και αδιάφοροι φίλοι και γνωστοί μου είχαν προβληματιστεί πολύ και για τις εκλογές και για την πολιτική κατάσταση, οπότε το βάζω σα μια ακόμα έκπληξη.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    40% αποχη

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ

(εξαιρουνται οσοι δεν μπορεσαν να πανε για οικονομικους-γεωγραφικους λογους )

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Και κάτι στο οποίο ξέχασα ν' απαντήσω:

Originally posted by sub_zero View Post
    Ααα μπραβο. Ουσιαστικα το ιδιο ειπα και πιο πανω. Η ιστορια εδω εχει νοημα και στο σημερα. Πανε δηλαδη να κανουν σε εμας πραγματα που η δικια τους ιστορια εχει διδαξει οτι συμβαλλουν στο να γεννηθουν ασχημες καταστασεις.
    Η διαφορά είναι πως αυτοί δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν από εμάς αυτήν τη στιγμή και άρα δεν τους δίνουμε αντικίνητρο. Είναι διαφορετικό το να είσαι υπερδύναμη και να μπορείς να απειλήσεις όλη την Ευρώπη ή και την υφήλιο (όπως και απέδειξε περίτρανα η Γερμανία στους δυο Πολέμους) από το να είσαι η Ελλαδίτσα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Καλα ας δουμε τα επισημα πρωτα, ενταξει να μπει βουλη αλλα τα ποσοστα των exit poll μου φαινονται εξωπραγματικα.. Πραγματικα πιστευω το 90% που την ψηφισε δεν εχει ιδεα τι εκανε. Περα απο την πλακα που θα εχει(που δεν ειναι πλακα αλλα τι να κανουμε να τα βαψουμε μαυρα..) δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχει στη βουλη..

Μονο σκεφτειτε οταν ειναι η σειρα του Μιχαλολιακου να μιλησει τι θα γινεται εκει μεσα..

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by 丹野 View Post

Εγώ πάντως ψήφισα τελικά Ανεξάρτητους Έλληνες. Ως τώρα αυτό το κόμμα δεν είπε καμία κοτσάνα για τους Έλληνες.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by 丹野 View Post
    Για περίγραψε τους λόγους που τους θες στην Έλληνικη Βουλή.
    Για να απομυθοποιηθούν τα ακροδεξιά και τα φασιστικά φρονήματα και η ταμπέλα του "κακού" που τους έχει κολληθεί στη συνείδηση του λαού, για να υπάρχει ακόμη πιεστικότερη εκ δεξιών αντιπολίτευση και περισσότερη πολυφωνία στη Βουλή και (το σημαντικότερο) για να συνειδητοποιήσουν άλλοι πολιτικοί πόσο ανεπιθύμητοι είναι και ως σε ποια άκρα είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για να τους σουτάρουμε.

Υπενθυμίζω πως η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα το οποίο ενθαρρύνει ανοιχτά (έστω τύποις και μόνο) τη βία εις βάρος των πολιτικών.

Vaynard... Ναι. Δεν είναι απλώς θέμα μίζας και προδοσίας, είναι πολύ πιο πολυσύνθετο για εμένα κι αφορά και το πως η πολιτική ζωή διαμορφώνει την κοινωνία (αν και η σχέση είναι αμφίδρομη), οπότε ας το αφήσουμε εδώ γιατί πιστεύω πως θα κουράσω.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    καταραμενε να τον πεταξεις τον βουλευτη το λαμογιο που επερνε τις μιζες και σε κοροιδευε αλλα... να τον αντικαταστασεις με τον....απογονο του χιτλερ? ε ξερω γω

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Προσωπικά δεν έχω καλή γνώμη για τη Χρυσή Αυγή, αλλά για πολλούς λόγους τη θέλω στην ελληνική Βουλή.
    Για περίγραψε τους λόγους που τους θες στην Έλληνικη Βουλή.

Εγώ πάντως ψήφισα τελικά Ανεξάρτητους Έλληνες. Ως τώρα αυτό το κόμμα δεν είπε καμία κοτσάνα για τους Έλληνες.

Οι Σύριζα είπαν κοτσάνα για την Μακεδονία και έτσι ήξερα τι να ψηφίσω.

Εγώ θέλω να ψηφίζω κόμμα που ΣΕΒΕΤΑΙ την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας και δεν τη προδιδει, όπως έκαναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
    Εγώ θέλω να ψηφίζω κόμμα που τα λέει και τα εννοεί, όπως ο Καμμένος, για να ξεβρομιστεί η Ελλάδα από τους τριτοκοσμικούς(Όσο ήμουν Αθήνα, είδα ότι λιγοστεύουν οι τριτοκοσμικοί) και για να αναγκάσει τους βρωμότουρκους να βγάλουν τον σκασμό. Οι Τούρκοι ΔΕΝ σέβονται κανέναν(Ούτε περί ΑΟΖ, ούτε περί Ελλ. νησιών, κ.α.)
    Εγώ θέλω να ψηφίζω κόμμα που να θέλει να τιμωρήσει πραγματικά τους προδότες(Εδώ θα το δούμε αυτό και αν δεν μας αντιπροσωπεύει, θα γίνει χαμός).
    Εγώ θέλω να ψηφίζω κόμμα να δικαιώνει τους Έλληνες και μόνο τους Έλληνες πολίτες και όχι τους παρακρατικούς, τους προδότες και άλλα τριτοκοσμικά μιάσματα.
    Εγώ θέλω να ψηφίζω κόμμα να επαναφέρνει τα όσα είχαμε αποκτήσει τόσα χρόνια για να ηρεμήσει και δικαίως ο Ελληνικός λαός.

Τώρα έτσι όπως έκαναν τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ κ.α., μόνο για Αλβανούς κάνουν τα συστήματα που έβαλαν.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    δεν μας τιμάει το να μπει ένα νεοναζιστικό κόμμα στην βουλή
    Αν είναι να πετάξει έξω βουλευτές των κομμάτων που μας κυβερνούσαν μέχρι σήμερα, μας τιμά και μας παρατιμά. Το 'πα και ησύχασα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το τριτο ραιχ επιστρεφει , η προπαγανδα και η πληση εγκεφαλου στη νεολαια καλα κρατει:kill:

θα επιτραπουν στην βουλη τα machineguns

τουλαχιστον κατερρευσε ο δικοματισμος κατι ειναι και αυτο, ειμαι περιεργος να δω πως θα διαχειριστει το ποσοστο του ο τσιπρας

Leave a comment:

• Deus
    replied
    H χρυσή αυγή όχι μόνο μπαίνει αλλά μπαίνει και με σχετικά καλό ποσοστό σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.Από ότι φαίνεται οι περισσότεροι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει τι κόμμα ψήφισαν...

Καταραμένε συμφωνώ στο ότι δεν είναι τούβλο όποιος ψήφισε χρυσή αυγή για τους λόγους που είπες αλλά και πάλι δεν μας τιμάει το να μπει ένα νεοναζιστικό κόμμα στην βουλή.

Αλήθεια το webwar το ρίξανε;

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Ακόμη κι εδώ μέσα λασπολογίες εις βάρος της Χρυσής Αυγής;

Κοιτάξτε να δείτε, είναι πολύ δύσκολοι καιροί και μεγάλο μέρος του κόσμου έχει ψηφίσει με μόνο κριτήριο κάποιο συναίσθημα. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, αυτό που την ανέβασε είναι η οργή και η αγανάκτηση. Δε θεωρώ φρόνιμο να αποκαλούμε αυτόματα ανεγκέφαλο όποιον την ψήφισε, άλλωστε πολύ χειρότερή επιλογή κατά τη γνώμη μου έκαναν αυτοί οι οποίοι από φόβο στράφηκαν ξανά στα δυο μεγάλα κόμματα.

Προσωπικά δεν έχω καλή γνώμη για τη Χρυσή Αυγή, αλλά για πολλούς λόγους τη θέλω στην ελληνική Βουλή.

Leave a comment:

Working...
X