Τουλάχιστον δεν μπαίνει το ΛΑΟΣ. Ντεμέκ φασίστες έξω, αυθεντικοί μέσα, οπότε θετικό.
Κατά τα άλλα μην κανονίσετε διακοπές για 17 Ιουνίου
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλογές 6ης Μαίου 2012
Collapse
X
-
40% Αποχη και ΝΔ πρωτο κομμα, χιλιαδες ψηφοι σε παρακλαδια του ΠΑΣΟΚ /ΝΔ ( ΔΗΜΑΡ / ΑΕ ) + Οτι ειπε ο Τιτος για την ΧΑ, αυτοι οι ελληνες που διαμορφωσαν το παραπανω πολιτικο σκηνικο δεν ειναι ξυπνιοι, ειναι ΖΟΜΠΙ !Originally posted by BigBOSS View Postευτυχώς αυτή τη φορά ο λαος ξύπνησε
Νο shit sherlock ! εδω ο Δασκαλος που ειχα στην σχολη οδηγων ειναι γειτονας με την Παπαρηγα και κουμουνιστης απο πιτσιρικος ( 45 πλεον ) της το ειπε ξαστερα " ΔΕΝ θα σας ψηφισω φετος, κραζετε κραζετε αλλα ουτε θελετε εσεις οι ιδιοι να κυβερνησετε " μα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ, ειναι σαν να εισαι χορηγος ενος αθλητη που ΔΕΝ θελει να κατεβει σε αγωνες, γιατι να στηριζεις με την ψηφο σου ενα κομμα οταν η Αρχηγος του ΓΕΛΑΕΙ οταν την ρωτανε για την καρεκλα του πρωθυπουργου ?? Και ο συγχωρεμενος ο Μητροπανος τα ιδια ελεγε αλλα .... περα βρεχει !Originally posted by BigBOSS View Post
Το ΚΚΕ στον κοσμο του μέχρι στιγμής, αρχιζει να μου δινει την εντύπωση πως υπηρετει ΝΔ ΠΑΣΟΚ.
Leave a comment:
-
-
Το ΚΚΕ είναι ιδιάζουσα περίπτωση, χρειάζονται τόμοι για ν' αναλυθεί η στάση του, πάντως το να το κατηγορούμε ως συστημικό το βρίσκω υπερβολή.Originally posted by BigBOSS View PostΤο ΚΚΕ στον κοσμο του μέχρι στιγμής, αρχιζει να μου δινει την εντύπωση πως υπηρετει ΝΔ ΠΑΣΟΚ.
Leave a comment:
-
το ειπες, αυτη ειναι η πραγματικοτητα με τα σημερινα δεδομενα. Τα δεδομένα όμως αλλάζουν.
Το ΚΚΕ στον κοσμο του μέχρι στιγμής, αρχιζει να μου δινει την εντύπωση πως υπηρετει ΝΔ ΠΑΣΟΚ.
Leave a comment:
-
Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά η πρώτη φράση που μου ήρθε στο μυαλό είναι "Ο Καιρός γαρ εγγύς".Originally posted by BigBOSS View Postαυτο δεν λέει κατι.
χθες ειχαμε, προς το παρον ισως να μην έχουμε, αύριο θα έχουμε.
Μακάρι να 'χεις δίκιο, απλώς εγώ δε νιώθω έτσι αυτήν τη στιγμή.
Leave a comment:
-
Κακώς.Originally posted by BigBOSS View Postχαιρομαι, αλλωστε συνήθως οι γερμανοι φημίζονται για τέτοια πράματα.
Βρε ας έχουμε, αλλά μέχρι αποδείξεως του εναντίου δεν έχουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα με σημερινά δεδομένα.Originally posted by BigBOSS View PostΑς έχουμε δύναμη για άλλα πράματα.
Leave a comment:
-
χαιρομαι, αλλωστε συνήθως οι γερμανοι φημίζονται για τέτοια πράματα. Ας έχουμε δύναμη για άλλα πράματα.Originally posted by TheCursed View PostΠάντως οι Γερμανοί είχαν τη δύναμη και ξεκίνησαν πόλεμο ο οποίος είχε 60 εκατομμύρια θύματα μέχρι να λήξει. Η Ελλάδα δε θα μπορέσει να το κάνει ποτέ αυτό.
Επίσης θα έλεγα, τουλάχιστον προ τροικας, ειχαμε δυσανάλογη δύναμη για το μεγεθός μας, κυρίως στρατιωτικά,1η ναυτιλια στο κοσμο κτλ αλλά τεσπα ας μη βγαινουμε εκτος θέματος.
Για τις εκλογές, ευτυχώς αυτή τη φορά ο λαος ξύπνησε. Όπως ειπε και ο Titus μακάρι ο Τσίπρας να εκμεταλλευτεί σωστά το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.
Leave a comment:
-
Πάντως οι Γερμανοί είχαν τη δύναμη και ξεκίνησαν πόλεμο ο οποίος είχε 60 εκατομμύρια θύματα μέχρι να λήξει. Η Ελλάδα δε θα μπορέσει να το κάνει ποτέ αυτό.Originally posted by BigBOSS View Postη ναζιστική Γερμανία δεν ήταν υπερδύναμη, πριν ξεκινησει ο πόλεμος τον είχε ήδη χάσει. Η ΗΠΑ, πρωην Ε.Σ.Σ.Δ. και Βρεττανική αυτοκρατορία είναι/υπήρξαν οι μοναδικές υπερδυνάμεις της ιστορίας.
Αυτό πάλι τι σχέση έχει; Παραμένουμε μέγεθος αστείο, ανυπολόγιστο και είμαστε εντελώς εξαρτημένοι από ξένους παράγοντες, τόσο άμεσα, όσο και έμμεσα. Το μόνο κακό που μπορούμε να τους κάνουμε είναι να χρεοκοπήσουμε με την πιθανότητα να τους πάρουμε μαζί μας.Originally posted by BigBOSS View PostΕλλαδιστα Ελλαδιτσα αλλά απο τότε που δημιουργήθηκε ως κράτος ποτε ως τώρα δεν μικρινε αλλά αντιθέτως έγινε τέσσερις φορές μεγαλύτερη.
Leave a comment:
-
η ναζιστική Γερμανία δεν ήταν υπερδύναμη, πριν ξεκινησει ο πόλεμος τον είχε ήδη χάσει. Οι ΗΠΑ, πρωην Ε.Σ.Σ.Δ. και Βρεττανική αυτοκρατορία είναι/υπήρξαν οι μοναδικές υπερδυνάμεις της ιστορίας.Originally posted by TheCursed View PostΕίναι διαφορετικό το να είσαι υπερδύναμη και να μπορείς να απειλήσεις όλη την Ευρώπη ή και την υφήλιο (όπως και απέδειξε περίτρανα η Γερμανία στους δυο Πολέμους) από το να είσαι η Ελλαδίτσα.
Ελλαδιστα Ελλαδιτσα αλλά απο τότε που δημιουργήθηκε ως κράτος ποτε ως τώρα δεν μικρινε αλλά αντιθέτως έγινε τέσσερις φορές μεγαλύτερη.
Leave a comment:
-
Πάντως όσοι κράζουν τη Χρυσή Αυγή αλλά ταυτόχρονα έχουν υπάρξει θύματα και προπαγανδιστές της αντιγερμανικής φρενίτιδας που επικρατούσε τα τελευταία δυο χρόνια στη χώρα, πέφτουν σε μέγιστη αντίφαση στα μάτια μου. Αν τα οικονομικά προβλήματα δεν εθνικοποιούνταν (μην πω ρατσιστικοποιούνταν) σε τέτοιον βαθμό, η λαϊκή οργή θα εκτονωνόταν με διαφορετικό τρόπο.
Leave a comment:
Leave a comment: