Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι πιστεύετε για τον Θεό?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MarVell
    replied
    κι οταν δουν καποιος ξεχωριζει κι απομακρυνεται αμεσως τον κακοχαρακτιριζουν σατανιστη!
    [/b]
    Σ' έκοψα εσένα και από το άβαταρ σου, είσαι σατανιστής!!

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    Ποιον θεο απ'ολους ? τον θεο σου, τον θεο μου, τον θεο του, τον θεο που ονομαζουν οι παπαδες και η ορθοδοξη εκκλησια ή μηπως η καθολικη, τους θεους που εχουν οι δωδεκαθεϊστες και λοιποι pagans, οι βουδιστες κι οποια αλλη θρησκεια ? βλεπεις υπαρχουν τοσοι πολλοι θεοι που μαλλον ο καθενας εχει το δικο του, και γιατι οχι κι εγω ειμαι ενας απο αυτους, ναι ναι ειμαι θεος, οπως κι εσυ κι ολοι μας! αυτο ακριβως ειναι η πιστη στο θεο, κατι προσωπικο στο μυαλο του καθενος για τις δυσκολες ωρες. τωρα αν εγω, εσυ, αυτος κι εκεινος θελει να πιστευει σε κατι μεγαλυτερο τοτε το κανει χωρις την "βοηθεια" παπαδων κι αλλων που ρουφαν το αιμα του κοσμακη και εκμεταλλευονται τους φοβους και τις αναγκες του για προστασια! γιατι αυτο κανουν οι εκκλησιες και οι ιερεις, "οδηγουν" την μαζα των πιστων σαν τα προβατα προς οποια κατευθηνση θελουν, προς οπου αυτοι θεωρουν σωστο (ξεχνωντας οτι κι αυτοι ειναι ανθρωποι) κι οταν δουν καποιος ξεχωριζει κι απομακρυνεται αμεσως τον κακοχαρακτιριζουν σατανιστη!

Leave a comment:

• MarVell
    replied
    Το βρίσκω απίστευτο οτι στο έτος 2008 πολύς κόσμος πιστεύει ακόμα σε θεούς και σε θρησκείες

Σχεδόν όλα πλέον εξηγούνται επιστημονικώς και όσα δεν έχουν εξηγηθεί ακόμα θα εξηγηθούν καθώς εξελίσσεται η επιστήμη.

Οι θρησκείες έχουν κάνει τεράστιο κακό στην ανθρωπότητα και είναι απόλυτα σωστό το οτι είναι το όπιο των λαών. Ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος χωρίς θεούς και θρησκείες και μακάρι τα απίστευτα ποσά που δαπανούνται παγκοσμίως για εκκλησίες, τζαμιά και ναούς πάσης φύσεως που κυμίζουν τους ανθρώπους και οι τεράστιες κινητές και ακίνητες περιουσίες των ανα των κόσμο θρησκευτικών οργανισμών να δαπανόνταν για σχολεία και νοσοκομεία.

Για το αν υπάρχει θεός, δείτε τον πόνο, τον θάνατο, την βαρβαρότητα και την εξαθλίωση που επικρατεί σε πολλά μέρη του κόσμου και μετά πείτε μου. Όλα αυτά τα εκατομμύρια που υποφέρουν αμαρτωλοί είναι;

Leave a comment:

• Laharl
    started a topic Τι πιστεύετε για τον Θεό?

Τι πιστεύετε για τον Θεό?

Το topic του ΦΥΓΕ έγινε σχεδόν topic σχετικά με τον Θεό και καλό θα ήταν να συνεχιστεί εδώ.Ας ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από αυτό το,πάντα, φλέγον ζήτημα...

Υπάρχει Θεός,δεν υπάρχει?Τι πιστέυετε ότι είναι ο Θεός κτλ...

Όταν θα έχω περισσότερο χρόνο θα γράψω και εγώ...
Working...
X