Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι πιστεύετε για τον Θεό?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Όντως.
    Σοβαρά τώρα.Εγώ πιστεύω στον Θεό,απλά με τον δικό μου τρόπο.Από κει και πέρα σιχαίνομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με εκκλησία,παπάδες κλπ.
    Carpe diem

Comment

• Τα Θρησκευτικά στο σχολείο είναι φασισμός, γιατί πρέπει να περιμένουμε άλλα 30 χρόνια να πεθάνουν και οι τελευταίοι θρησκόληπτοι πριν τα αφαιρέσουμε, ώστε να πιστεύει ο ελεύθερα ο καθένας σε όποιον μάγο θέλει; Πως θα γίνει να πεθάνουν πιο γρήγορα; Γιατί ο Θεός δεν καταπολεμάει τη διαφθορά των 300ων τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι μορφώνονται και δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, πληρώνουν τους φόρους τους και σέβονται τους νόμους; Γιατί η τρόικα τα έχει τακιμιάσει με το Θεό; Είμαστε ή όχι το εκλεκτό έθνος και αν ναι πότε θα γυρίσει ο τροχός και θα ξεράσει υγρό πυρ η χώρα προς τους δυνάστες της;

Comment

• ετσι!!
        ξεχασες ομως τους νεφελιμ και τους ελοχιμ

Comment

• Originally posted by Evans View Post

Τα σκίτσα του Kev Walker ήταν by far τα καλύτερα.
          +oo
          "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Originally posted by Imrahil View Post
            Τα Θρησκευτικά στο σχολείο είναι φασισμός
            Μα όποιος θέλει δεν παρακολουθεί (για τον οποιοδήποτε λόγο, άθεος, αλλόθρησκος κτλ) οπότε δεν υπάρχει κανένας φασισμός, αλλά το περίεργο είναι πως αρκετοί αλλόθρησκοι μαθητές (και μη) θέλουν και τα παρακολουθούν.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Μπες σε μια οποιαδήποτε τάξη δημοτικού και βρες μου έστω και ένα ελληνόπουλο 7 χρονών, που θα ορθώσει το ανάστημά του και θα πει "Εγώ κυρία δε θα κάτσω να μας πείτε για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, όχι επειδή δεν πιστεύω σε αυτόν, αλλά να, επειδή αυτό που θα μου πείτε είναι απλά μια μη επιστημονικά τεκμηριώμενη άποψη και θα προτιμούσα να σχηματίσω γνώμη για ένα τόσο προσωπικό και ευαίσθητο θέμα όταν έχω μεγαλώσει λίγο, αντί να επιτρέψω στο εύπλαστο μυαλό μου που ρουφάει τα πάντα σαν σφουγγάρι να επηρεαστεί εφ'όρου ζωής από αυτά που θα μας πείτε εσείς."
              Όταν βγεις, ξαναμπές σε άλλη τάξη, στην οποία υπάρχουν και παιδιά μεταναστών, που μπορούν πράγματι να επωφεληθούν από τον κανόνα που αναφέρεις σχετικά με την προαιρετική παρακολούθηση υπό τις οδηγίες των γονιών τους και πες μου πάλι αν θα βρεις έστω ένα αλλόθρησκο παιδί 7 χρονών που να είναι διατεθειμένο να σηκωθεί από το θρανίο του και να πάει να κάθεται σαν παρίας έξω, μόνο του ή με άλλους παρίες και που να είναι πρόθυμο να αφήνει την παρέα του και να στιγματίζεται, μη μπορώντας να εξηγήσει καν στους συμμαθητές του γιατί ακριβώς παρατάει τα πράγματα του και βγαίνει από την τάξη εν ώρα μαθήματος και πες μου αν θα χαρείς βρίσκοντας ένα τέτοιο παιδί, αναλογιζόμενος τις συνέπειες που θα έχει αυτή η εξορία στην προσπάθεια αφομοίωσής του στο σχολείο και στην κοινωνία.

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                Μα όποιος θέλει δεν παρακολουθεί (για τον οποιοδήποτε λόγο, άθεος, αλλόθρησκος κτλ) οπότε δεν υπάρχει κανένας φασισμός, αλλά το περίεργο είναι πως αρκετοί αλλόθρησκοι μαθητές (και μη) θέλουν και τα παρακολουθούν.

Προφανώς, χαζοί είναι να μην παρακολουθούν Θρησκευτικά; Εύκολο 20αρι.
                "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                    Όντως.
                    Σοβαρά τώρα.Εγώ πιστεύω στον Θεό,απλά με τον δικό μου τρόπο.Από κει και πέρα σιχαίνομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με εκκλησία,παπάδες κλπ.
                    Aυτό ακριβώς.

Άλλο πράγμα είναι η θρησκεία και άλλο η εκκλησία και το πως οι άνθρωποι μέσω της τελευταίας εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.

Επίσης να πω για άλλη μια φορά πως οι πεποιθήσεις του καθενός είναι σεβαστές και το γεγονός πως κάποιος πιστεύει δεν σημαίνει ότι είναι καθυστερημένος ή/και πρόβατο που τον κάνουν ότι θέλουν οι παπάδες.

Σομαρι έχεις δικαίωμα να μην πιστεύεις,μαγκιά σου,όμως αυτό δεν σημαίνει πως είσαι πιο ξύπνιος/έξυπνος από κάποιον που πιστεύει.Το ποιον ενός ανθρώπου κρίνεται κρίνεται όχι από τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις αλλά από το πως συμπεριφέρεται απέναντι στους άλλο και αν τον σέβεται,κάτι το οποίο μάλλον δεν ισχύει στην περίπτωσή σου αν κρίνω από την εικόνα που παρέθεσες και προηγούμενά σου ποστ.Για να το πω πιο απλά,δεν με πείραξε το γεγονός ότι δεν πιστεύεις,αλλά το ότι μειώνεις αυτόν που πιστεύει.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by Deus View Post

Σομαρι έχεις δικαίωμα να μην πιστεύεις,μαγκιά σου,όμως αυτό δεν σημαίνει πως είσαι πιο ξύπνιος/έξυπνος από κάποιον που πιστεύει.Το ποιον ενός ανθρώπου κρίνεται κρίνεται όχι από τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις αλλά από το πως συμπεριφέρεται απέναντι στους άλλο και αν τον σέβεται,κάτι το οποίο μάλλον δεν ισχύει στην περίπτωσή σου αν κρίνω από την εικόνα που παρέθεσες και προηγούμενά σου ποστ.Για να το πω πιο απλά,δεν με πείραξε το γεγονός ότι δεν πιστεύεις,αλλά το ότι μειώνεις αυτόν που πιστεύει.
                      Tότε μη δεις το βίντεο του Loggo, θα βγάλεις αφρούς
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari View Post
                        Αυτοί που κάναν αυτό, σεβαστό που δεν πιστεύουν αλλά δεν είναι σεβαστό το γεγονός οτι το χλευάζουν αυτό μαζί με κατι δις ανθρώπους που πιστεύουν, γιατί και οταν σε βρίσουν την γυναίκα πχ προσβάλουν και σένα τον ίδιο. Και στο κάτω κάτω ασχολούνται με κάτι το οποίο δεν τους λέει απολύτως τίποτα, είναι παραμύθια, ε τότε γιατί ασχολούνται και καίγονται τόσο;

Και γω δεν είμαι μουσουλμάνος αλλα δεν θα κάνω μια γελοιοφραφία με το προφήτη τους να τον παίρνει απο πίσω ή να γράφω λόγια χλευασμού όπως κάνει και κάθε πολιτισμένος άνθρωπος που σέβεται τους συνανθρώπους του γιατί πρώτα σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό. Εδω μέσα λοιπόν κάποιος μπορεί να προσβληθεί και να ενοχληθεί απο πράματα που ποστάρονται, οπότε λιγη αυτοσυγκράτηση στο τι ποστάρουμε δεν βλάπτει.
                        και εξάλλου η συμπεριφορα χλευασμού απέναντι στον χριστιανισμό, ισλαμισμό κτλ και γενικά σε οτιδήποτε πιστεύει κάποιος δεν είναι δειγμα πολιτισμένου ανθρώπου του 21ου αιώνα αλλά μου θυμίζει τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους που άκουγαν χριστιανος και σε δειχναν ΕΤΣΙ και άλλα τρις χειρότερα. Γενικά είναι απαράδεκτη μια τέτοια συμπεριφορά που αντιβαίνει σε κάθε σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπο σε μια εποχή που (θεωρετικά τουλάχιστον) έχουν ψηφισθεί και καθιερωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και ζούμε (πάλι θεωρητικά) σε δημοκρατικές κοινωνίες (με ανεξιθρησκεία) όπου κανεις δεν βάζει σε κάνεναν το πιστόλι στον κρόταφο στο να πιστέψει κάπου.
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Το είδα και δεν έβγαλα.Δεν είμαστε όλοι ξέρεις σκοταδιστές.

Μάλλον δεν πρόσεξες τι έγραψα πιο πάνω αλλά δεν βαριέσαι,δεν έχει νόημα,εξάλλου δεν σε πολυενδιαφέρει το αν προσβάλλεις ή μειώνεις τον άλλο με αυτά που γράφεις.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Δε θα συμμετέχω στη συζήτηση αλλά το βιντεάκι του Loggo δε μου παίζει.
                            Τυχαίο; Δε νομίζω.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Εγώ πιστεύω στον Imrahil πάντως.

Btw φρέσκο και επίκαιρο πράμα από το forum του Sega-16:

SATAN created the Gamegear

when GOD created the Gameboy,as always,the Devil was Jealous so he created the GAMEGEAR to compete against the Gameboy color. and seeing that the Devil is soo Stupid,he made it use 6 AA Batteries that only lasted about 3/4 hours and have Screen Blurs and Capacitor problems. and he didn't realize that if the Gamegear couldn't beat the Gameboy,what makes you think it can beat a Gameboy in FULL COLOR. the Gamegear had sonic,The Gameboy color had Mario. the Gamegear had 007 the duel,the Gameboy color had Gex. the Gamegear had Outrun,the Gameboy Color had Test Drive 3.the Gamegear was obviously the Devils console. it had bad Battery Life,Uses 6 Batteries,and Has A Red Version(Satan loves his Coke,Diet when he's watching his Diet).
                              Σημείωση 1: Το bold στο "obviously" το έβαλα εγώ. Μου άρεσε ο τρόπος που μέσα από τη παραπάνω συλλογιστική ο συγγραφέας κατέληξε στο προφανές συμπέρασμα οτι το Game Gear ειναι δημιούργημα του σατανά.

Σημείωση 2: Τα κεφαλαία στο "GOD" στην πρόταση "when GOD created the Gameboy" είναι του ίδιου του συγγραφέα.

Και σε babelfish φορ γιουρ οουν πλεζουρ:

SATAN δημιούργησε το Gamegear

όταν ο ΘΕΟΣ δημιούργησε το Gameboy, όπως πάντα, ο διάβολος ήταν ζηλότυπος έτσι δημιούργησε το GAMEGEAR για να ανταγωνιστεί ενάντια στο χρώμα Gameboy. και βλέποντας ότι ο διάβολος είναι soo ηλίθιο, το έκανε τη χρήση 6 μπαταρίες AA που διάρκεσαν μόνο το περίπου 3/4 ωρών και έχουν τις θαμπάδες οθόνης και τα προβλήματα πυκνωτών. και αυτός didn' το τ συνειδητοποιεί ότι εάν το Gamegear couldn' το τ κτύπησε το Gameboy, τι σας κάνει να σκεφτείτε αυτό μπορεί να κτυπήσει ένα Gameboy στο ΠΛΉΡΕΣ ΧΡΏΜΑ. το Gamegear είχε ηχιτικό, το χρώμα Gameboy είχε το Mario. το Gamegear είχε 007 η μονομαχία, το χρώμα Gameboy είχε Gex. το Gamegear είχε προτρέξει, το χρώμα Gameboy είχε το τεστ δοκιμής 3.the Gamegear ήταν προφανώς η κονσόλα διαβόλων. είχε την κακή διάρκεια ζωής μπαταρίας, χρήσεις 6 μπαταρίες, και έχει μια κόκκινη έκδοση (αγάπες Satan το κοκ του, διατροφή όταν he' s που προσέχει τη διατροφή του).
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Οπως ειπε και ο deus_dope, υπαρχει Θεος αφου ερχεται το Xenoblade στη δυση.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X