Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• made my day!!

Comment

• Τα στανταρτς μου,όπως λαι σχεδόν όλων που έγραψαν εδώ και υποστήριξαν το ίδιο με εμένα είναι μια χαρά.Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του και δεν θα κάτσω να αποδείξω σε κανέναν το ότι είναι λάθος να γενικεύουμε και μα βάζουμε όλες τις κοπέλες στο ίδιο τσουβάλι.Όμως,εχουμε κοπέλα στο φορουμ και καλό είναι λίγο να το σεβαστούμε,με το να λέμε ότι οι κοπέελες που παίζουν είναι μπάζα δεν καλωσορίζουμε και με τον καλ´υτερο τρόπο την τενσικο στην κοινότητά μας...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

• deus ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα^^
          και εμεις τα μπάζα έχουμε καλή καρδιά, αυτό μετράει ! :Ρ

Comment

• Deus εγω απλα σου γραφω καποια συμπερασματα που βγηκαν στο θεμα.

Προσωπικα αδυνατω να καταλαβω πως συνδεεται η εξωτερικη εμφανιση με το gaming. Δυστυχως δεν μπορω να βαλω fb links....

Την Tenshiko την εχω κοψει σκληρο καρυδι οποτε δεν νομιζω να μασησει με τα διαφορα που γραφονται.
            I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Kala symfwna me kapoies gnwmes den einai mono oi kopeles gamers gia ta mpaza, oi fhmes theloun na eimaste oloi gia ta mpaza

Epishs:

Την Tenshiko την εχω κοψει σκληρο καρυδι οποτε δεν νομιζω να μασησει με τα διαφορα που γραφονται.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Για μένα το 'γραψε ο Τακούλης. ;)

Comment

• παντως κοπελιά εδω θα βρείς εύκολα γκόμενο, ήταν καλή η ιδέα σου να γραφτείς σε ένα τέτοιο φορουμ με τόσα λιγούρια, εγω δυστυχώς είμαι πολύ ωραίος για τις απλοικές κοπέλες οπότε ελπίζω να έχεις τύχη με τα υπόλοιπα συγκαταβατικά μέλη!

Comment

• Originally posted by Hipster Luffy View Post
                    παντως κοπελιά εδω θα βρείς εύκολα γκόμενο, ήταν καλή η ιδέα σου να γραφτείς σε ένα τέτοιο φορουμ με τόσα λιγούρια, εγω δυστυχώς είμαι πολύ ωραίος για τις απλοικές κοπέλες οπότε ελπίζω να έχεις τύχη με τα υπόλοιπα συγκαταβατικά μέλη!
                    Έχει ήδη κάποιον. Δες την προηγούμενη σελίδα.
                    sigpic

Comment

• Εντάξει Luffy σε διαγράφω απο τη λίστα .. Θα αρκεστώ στους λιγότερο ωραίους και αντίστοιχα απλοϊκούς με μένα :"(

Comment

• Originally posted by 丹野 View Post
                        Έχει ήδη κάποιον. Δες την προηγούμενη σελίδα.
                        Bad luck, ε;

Comment

• Originally posted by TenshiKo View Post
                          Εντάξει Luffy σε διαγράφω απο τη λίστα .. Θα αρκεστώ στους λιγότερο ωραίους και αντίστοιχα απλοϊκούς με μένα :"(

Ωστόσο αν έχεις καμια όμορφη φίλη μη διστάσεις να τη φέρεις στην επόμενη συνάντηση.

Comment

• Originally posted by Hipster Luffy View Post
                            Ωστόσο αν έχεις καμια όμορφη φίλη μη διστάσεις να τη φέρεις στην επόμενη συνάντηση.
                            Ε τι, μόνο για μένα θα βρω γκόμενο?

Comment

• Καλά μην έχετε και υψηλές προσδοκίες, πέρα απο μένα δύσκολα θα βρεις άλλα ωραία παιδιά στο φορουμ ...

Comment

• Έχεις κανα άλλο φόρουμ να μου προτείνεις να γραφτώ ;

Comment

Working...
                                X