Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γυναίκες gamers
Collapse
X
-
Τα στανταρτς μου,όπως λαι σχεδόν όλων που έγραψαν εδώ και υποστήριξαν το ίδιο με εμένα είναι μια χαρά.Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του και δεν θα κάτσω να αποδείξω σε κανέναν το ότι είναι λάθος να γενικεύουμε και μα βάζουμε όλες τις κοπέλες στο ίδιο τσουβάλι.Όμως,εχουμε κοπέλα στο φορουμ και καλό είναι λίγο να το σεβαστούμε,με το να λέμε ότι οι κοπέελες που παίζουν είναι μπάζα δεν καλωσορίζουμε και με τον καλ´υτερο τρόπο την τενσικο στην κοινότητά μας...
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Deus εγω απλα σου γραφω καποια συμπερασματα που βγηκαν στο θεμα.
Προσωπικα αδυνατω να καταλαβω πως συνδεεται η εξωτερικη εμφανιση με το gaming. Δυστυχως δεν μπορω να βαλω fb links....
Την Tenshiko την εχω κοψει σκληρο καρυδι οποτε δεν νομιζω να μασησει με τα διαφορα που γραφονται.
Comment
-
Kala symfwna me kapoies gnwmes den einai mono oi kopeles gamers gia ta mpaza, oi fhmes theloun na eimaste oloi gia ta mpaza
Epishs:
Την Tenshiko την εχω κοψει σκληρο καρυδι οποτε δεν νομιζω να μασησει με τα διαφορα που γραφονται."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by Hipster Luffy View Postπαντως κοπελιά εδω θα βρείς εύκολα γκόμενο, ήταν καλή η ιδέα σου να γραφτείς σε ένα τέτοιο φορουμ με τόσα λιγούρια, εγω δυστυχώς είμαι πολύ ωραίος για τις απλοικές κοπέλες οπότε ελπίζω να έχεις τύχη με τα υπόλοιπα συγκαταβατικά μέλη!sigpic
Comment
Comment