Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sub_zero View Post
    1) είναι που δεν έχετε νεριτ εκεί στο νησί να σας μαθαίνει λίγο μπάλα...
    2) τον έφαγες τελικά... χαααααχαχαχαχα
    Χαχαχαχα, αν την έκανε ο Alexis Spyropoulos την περιγραφή δε μπορώ καν να φανταστώ τι μαλακίες θα έλεγε, μάλλον κάτι για "γνήσια καντάρια αργεντίνικης ποδοσφαιρικής μαγείας" ενώ ο άλλος δεν ένιωθε πού παν τα τέσσερα.

Έχω ευχαριστηθεί σχολιασμό και ανάλυση στο BBC πάντως, έχουν και εδώ τους μαϊντανούς της αλλά τουλάχιστον αυτό που ακούς συμφωνεί γενικά με αυτό που βλέπεις.

Κατά τα άλλα, ΜΠΑΛΑ! Το παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο "χάλασε" από το γρήγορο γκολ γιατί το Βέλγιο έπρεπε να βγει μπροστά και με τον τρόπο που ήταν στημένη η Αργεντινή αυτό δεν ήταν και πολύ εύκολο. Για το ντι Μαρία τα είπα, ευτυχώς που βγήκε, αλλά έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Ιγκουαϊν σε σχέση με παλιότερα. Από εκεί και πέρα υπήρχαν φάσεις και για τις δύο ομάδες αλλά δεν υπήρχε ρυθμός, με μια Αργεντινή που βρήκε χώρους και έκανε περισσότερα πράγματα και ένα Βέλγιο μάλλον κουρασμένο ψυχολογικά από τους 16. Ελπιδοφόρο επίσης για τη συνέχεια, πάμε ρε Αργεντινάρα, πέτσωσε τη Βραζιλία και τελικός!
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Η Κόστα Ρίκα έχει την κωλοφαρδία που είχε και η Ελλαδάρα στο Euro 2004, αλλά πολύ χειρότερη άμυνα. Αν δεν φάει γκολ στην παράταση απο την Ολλανδία και καταφέρει και περάσει θα τρελαθούμε τελείως.

Comment

• Πω αυτός ο Νάβας αηδία έχει καταντήσει. Σε κάθε έξοδο πέφτει και καλά τραυματίζεται.
        Θα με κάνει να συμπαθήσω την Ολλανδία.

Comment

• Tιτε Αργεντινή-Ολλανδία είναι ο ημιτελικός. Μακάρι να δούμε πάντως Βραζιλία-Αργεντινή στον τελικό, θα είναι το ιδανικό φινάλε για ένα τόσο καλό μουντιάλ.

Comment

• Για να μπαινουμε στο κλιμα...

Comment

• Μακάρι να δούμε πάντως Βραζιλία-Αργεντινή στον τελικό, θα είναι το ιδανικό φινάλε για ένα τόσο καλό μουντιάλ.
              Πιο πολύ ως ειρωνικό φινάλε θα το έλεγα εγώ . Πραγματικά πόσο ειρωνικό θα ήταν σε ένα τόσο καλό Μουντιαλ, να πάει τελικός Βραζιλία-Αργεντινή που το περιμένει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεκαετίες και να είναι αυτή η Βραζιλία και αυτή η Αργεντινή :xp:. Με την μια ομάδα να φτάνει εως εδώ αποκλειστικά λόγο έδρας και πάθους και η άλλη λόγο κλήρωσης, στα δικά μου μάτια έχει όλα τα φόντα να γίνει οπο τους χειρότερους τελικούς όλων τον εποχών .

Comment

• Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Θα τα γράψω για να τα βγάλω από μέσα μου.
                  Όταν παίζει η Ελλάδα όλοι στο εξωτερικό κράζουν για καταστροφή του αθλήματος, κωλοφαρδίας, κατενάτσιου κτλ. Όταν παίζει η Κόστα Ρίκα είναι ήρωες. Σοβαρά ε;
                  Τουλάχιστον εμείς μπορεί να παίζουμε ταμπούρι, αλλά κάνουμε και καμιά ευκαιρία και συνήθως ταμπουρωνόμαστε αφού έχουμε σκοράρει. Η Κόστα Ρίκα για δύο συνεχόμενα ματς έπαιξε με το μυαλό στα πέναλτι. 3 ευκαιρίες συνολικά σε 2 ματς έκανε.
                  Α στα διάλα λοιπόν.

Για τους άλλους η Γερμανία να μην το πάρει και δεν με ενοχλεί. Πραγματικά αχώνευτη ομάδα.

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                    Όταν παίζει η Ελλάδα όλοι στο εξωτερικό κράζουν για καταστροφή του αθλήματος, κωλοφαρδίας, κατενάτσιου κτλ.
                    εξηγειται ιστορικά η αντιπάθεια (η οποία βέβαια ηταν αμοιβαία) των δυτικών, κυρίως γερμανόφωνων για τους τέως Ρωμ(α)ιούς και νυν Ελληνες.

εγώ θέλω να αποκλειστούνε Βραζιλια και Αργεντινη έτσι για σπάσιμο, ο Μέσι να μην πάρει παγκοσμιο κύπελο.

Originally posted by Xeno View Post
                    Για να μπαινουμε στο κλιμα...
                    γκολάρα το θυμάμαι
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                      Πιο πολύ ως ειρωνικό φινάλε θα το έλεγα εγώ . Πραγματικά πόσο ειρωνικό θα ήταν σε ένα τόσο καλό Μουντιαλ, να πάει τελικός Βραζιλία-Αργεντινή που το περιμένει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεκαετίες και να είναι αυτή η Βραζιλία και αυτή η Αργεντινή :xp:. Με την μια ομάδα να φτάνει εως εδώ αποκλειστικά λόγο έδρας και πάθους και η άλλη λόγο κλήρωσης, στα δικά μου μάτια έχει όλα τα φόντα να γίνει οπο τους χειρότερους τελικούς όλων τον εποχών .
                      Συμφωνώ για την Βραζιλία, διαφωνώ για την Αργεντινή. Οι Αργεντίνοι μπροστά έχουν 4-5 παίκτες που όλοι τους είναι τοπ επιπέδου με αποκορύφωμα βέβαια το μέσσι. Δεν έχω δει το 86 για να ξέρω αν τότε ήταν καλύτερη ομάδα αλλά το κόνσεπτ και τότε όπως το παρουσιάζουν τώρα τουλάχιστον, ήταν ένας παικταράς που τους πήγε ως την κούπα. Άντε και με καμιά έξτρα βοήθεια π.χ Κανίγια το 90 που πήγαν τελικό.
                      Επίσης όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, ο ψαλίδα έχει κλείσει σημαντικά, δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που να πεις θα τα σαρώσει όλα. Μορεί π.χ να βλέπουμε ότι χθες η Αργεντινή δυσκολεύτηκε με το Βέλγιο αλλά το Βέλγιο είναι ομαδάρα. Με εξαίρεση το Καμερούν και ίσως και την Ονδούρα, δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλη ομάδα στο τουρνουά που να μπορούσε να γίνει σάκος του μποξ.

Comment

• Δεν λέω ότι έχει καμιά τυχάρπαστη ομάδα η Αργεντινή αλλά όσο και αν έχει κλείσει η ψαλίδα, έχει παίξει με Βοσνία, Ιράν, Νιγηρία, Ελβετία και Βέλγιο χωρίς να έχει δείξει καλή εικόνα σε κανένα. Το πιο δύσκολο παιχνίδι στα χαρτιά ήταν με το Βέλγιο, το οποίο όση ποιότητα και αν έχει σε αυτή την φουρνιά, ούτε μέταλλο ομάδας έχει, ούτε βάρος φανέλας, ούτε εμπειρία, απλά ζάλιζε την μπάλα και κατάφερε να πάρει παιχνίδια με μέτριους αντιπάλους, αγχωτικα με γκολ από το 80 και μετά από τις αλλαγές που έκανε ο Βιλμοτς. Με λίγα λόγια η κλήρωση-πορεία ως τώρα περιμένει την Αργεντινή να στρώσει ομάδα, αλλά δεν την βλέπω, ειδικά με αυτόν τον "ύπνο" που έχει στον πάγκο.

Εγώ δεν είμαι ούτε φιλοβραζιλιάνος, ούτε φιλοαργεντινός, ούτε οπαδός της Μπαρτσα-Μεσσι και όσο συμπαθητικος και αν είναι ο κοντός δεν μου φτάνει 1-2 φάσεις ανά παιχνίδι για να ευχαριστηθώ μπάλα, γιατί παραπάνω δεν βγάζει αυτή η αργεντινή, φαντάσου να παίξει και με την χωρίς Νειμαρ Βραζιλία, .

Τώρα αν καταφέρει και περάσει την Ολλανδία του Φαν Γκααλ με αυτόν τον σκύλο τον Ρομπεν, τι να πω ; άδικο για εμένα αλλά θα πάω πάσο γιατί θα έχει άστρο.

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                          [...] 1) όσο συμπαθητικος και αν είναι ο κοντός δεν μου φτάνει 1-2 φάσεις ανά παιχνίδι για να ευχαριστηθώ μπάλα, γιατί παραπάνω δεν βγάζει αυτή η αργεντινή, φαντάσου να παίξει και με την χωρίς Νειμαρ Βραζιλία, .

2) Τώρα αν καταφέρει και περάσει την Ολλανδία του Φαν Γκααλ με αυτόν τον σκύλο τον Ρομπεν, τι να πω ; άδικο για εμένα αλλά θα πάω πάσο γιατί θα έχει άστρο.
                          1) Από αντικειμενικής σκοπιάς συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν και πιστεύω πως βελτιώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλω όμως να το σηκώσει η Αργεντινή για χάρη των αμέτρητων φουρνιών παιχταράδων που περάσανε και για διάφορους λόγους δεν το κατάφεραν - η έλλειψη ταλέντου και θέλησης δεν ήταν ένας από αυτούς, η έλλειψη σοβαρού πάγκου σίγουρα.

Μια λίστα που αντιγράφω από το contra.gr (την πιο πιστή πηγή μετάφρασης της ποδοσφαιρικής ανάλυσης του BBC) και με bold οι αγαπημένοι μου.

Φερνάντο Ρεδόνδο, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, Ντιέγκο Σιμεόνε, Αριέλ Ορτέγκα, Ρομπέρτο Αγιάλα, Κλαούντιο Λόπες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, Ερνάν Κρέσπο, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, Χαβιέρ Σανέτι, Χουάν Πάμπλο Σορίν, Βάλτερ Σάμουελ, Πάμπλο Αϊμάρ, Κίλι Γκονσάλες, Ρομπέρτο Αμποντανσιέρι, Εστεμπάν Καμπιάσο, Γκάμπριελ Χάινσε, Χαβιέρ Σαβιόλα, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, Κάρλος Τέβες, Λέο Φράνκο, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Νικολάς Μπουρδίσο, Λούτσο Γκονσάλες, Μαρτίν Παλέρμο, Ντιέγο Μιλίτο και Χαβιέρ Παστόρε.

Ε, είναι μεγάλη η λίστα

2) Πιο αντιπαθητικός παίκτης του τουρνουά μακράν.
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Χαχα καλή η λίστα, αν έβαζες 2-3 παίκτες από αυτούς στην τωρινή Αργεντινή θα την υποστήριζα και εγώ .

Αλλά από την άλλη τι να πει και η Ολλανδία.

Comment

• Αν λείπει κάτι απο αυτό το Μουντιάλ είναι οι παίχτες-προσωπικότητες που με με την ύπαρξή τους και μόνο σε κάνουν να υποστηρίζεις μια ομάδα. Παιχταράδες οι Μέσσι, Ρονάλντo, Νειμαρ, Ρομπεν, αλλά ούτε δυνατές προσωπικότητες τους λες, ούτε συμπαθητικούς.
                              Πόσο έχουν λείψει κάτι τυπάκια τύπου Ronaldo και Zidane...

ΥΓ: Μετά τον αποκλεισμό Di Maria, James, Ronaldo, Pirlo, Neymar ο Μέσι έχει 2 ακόμα αγώνες για να μείνει στην Ιστορία. Να δούμε αν θα τα καταφέρει. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρομπεν υποθέτω.
                              ΥΓ2: Η ειρωνεία είναι οτι η ομάδα που παίζει καλύτερα απο όλες είναι η Γερμανία των μηδέν προσωπικοτήτων.

Comment

• Tetia tsonta pantos oute o CRPL den exei dwsei.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X