Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Πλάκα πλάκα η Γερμανία έχει να πάρει διοργάνωση από το 1996 (Euro) και Μουντιάλ από το 1990. Όλη αυτή η εξαιρετική φουρνιά παικτών έχει φτάσει σε τελικούς αλλά δεν έχει σηκώσει ποτέ κούπα.
Αν το πάρει θα είναι δίκαιο και σύμφωνο με τη θετική τους προσφορά στο ποδόσφαιρο. Σταθερή ομάδα, σταθερή αξία. Θα χειροκροτήσω.
Αλλά αν το πάρει η Αργεντινή, και προτίστως ο Μέσι, θα χειροκροτήσω ακόμα περισσότερο
Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών ο Κλόζε. Με βάση το χτεσινό παιχνίδι, βέβαια, ακόμα και ο Νόιερ μπορεί να έβγαινε.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Εμένα με ενόχλησε το γεγονός που ο κόσμος της Βραζιλίας τα έκανε μπάχαλο στην χώρα. Μαγαζιά, λεωφορεία, κάδοι απορριμμάτων μέχρι και τουρίστες άκουσα ότι κλέψανε. Με τέτοιες συμπεριφορές καλά να πάθουνε. Βάλανε τους μπόμπιρες να αναμετρηθούν με μια ομάδα πειθαρχημένη που κρίνεται από το σύνολό της. Περιττό, να πω ότι το μίσος των Αργεντίνων- Βραζιλιάνων είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο. Ούτε μικρά παιδάκια να είναι. Έχουμε και το καραγκιόζη τον Maradona να δηλώνει με το χέρι του την εφτάρα. Άμα το πάμε έτσι τότε η Αργεντινή είναι κάτω. Πέντε κύπελλα έχει η Βραζιλία και μόλις 2 η Αργεντινή. Όσον για το κάτα πόσο αρεστή είναι η Γερμανία στον κόσμο καρφάκι δεν τους καίγεται. Είναι ίσως η μοναδική ομάδα που σε όλα τα παγκόσμια και Ευρωπαικά κύπελλα κάνει αισθητή την παρουσία της και παίζει και καλή μπάλα.
Μακάρι να δούμε τελικό Γερμανία- Ολλανδία για να δούνε οι Λατίνοι τι καπνό φουμάρουν . Άκου εκεί διοργανώσανε Μουντιάλ για να πάρουνε σίγουρα το Κύπελλο αλλιώς δεν έχει νόημα. Ε πήραν τα @@ των Γερμανών και πήγαν σπιτάκια τους.
Αχώνευτη αυτή την Γερμανία (2006-2014 ) είναι άδικο να την πεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι την ακολουθεί για πολλούς λόγους αυτή η ρετσινιά για παλιότερες ομάδες.
Στο του παιχνιδιού τώρα τι να πω και εγώ ; Οι περισσότεροι είχαν δει ότι η Βραζιλία έφτασε παραπάνω και από εκεί που μπορούσε, αλλά σίγουρα το σκορ ήταν αποτέλεσμα ψυχολογικής κατάρρευσης, για εμένα δεν μετράνε πολύ τέτοια σκορ, δεν είναι τόσο υπερομαδα η Γερμανία σε καμιά περίπτωση.
Στο σημερινό παιχνίδι, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικο και καλό ματς. Θεωρώ ότι η Ολλανδία έχει ξεκάθαρα την καλύτερη ομάδα και αξίζει περισσότερο μετά ως τώρα δείγματα να πάει τελικό. Για την Αργεντινή όμως υπάρχει το X Factor που λέγεται Lionel Messi και ίσως δούμε μεγάλα πράγματα σήμερα. Για να δούμε Messi ή Robben λοιπόν
To Αργεντινή - Ολλανδία είναι από αυτούς τους περίεργους αγώνες που δεν έχουν φάσεις αλλά σε κρατάνε σε ενγρήγορση. Πολύ παιχνίδι τακτικής, μπόλικο πρέσσινγκ, πειθαρχία και κυρίως πολύ βελτιωμένη Αργεντινή με παιχνίδι που δεν περνάει απαραίτητα από το Μέσι. Η Αργεντινή είναι καλύτερη και πιο επιθετική από την Ολλανδία, ενώ έχει απειλήσει περισσότερο.
Εγκρίνω, πάμε για το β' ημίχρονο.
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Δίκαιη πρόκριση. Η Αργεντινή ήταν καλύτερη ακόμα και στο ψιλοσάπιο δεύτερο ημίχρονο, έχασε κλασσικές ευκαιρίες, είχε τις στιγμές της και το κυριότερο τα έκανε όλα αυτά χωρίς το Μέσι, που ήταν εξαφανισμένος. Καταπληκτικό παιχνίδι από Μασεράνο, πάρα πολύ ωραίο από Ιγκουαϊν και γενικά από το αριστερό άκρο της Αργεντινής, δύο κλασσικές ευκαιρίες στην παράταση, όλα πήγαν καλά στα πέναλτι. Επίσης το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας ως τώρα και μάλιστα εναντίον υπολογίσιμου αντιπάλου, οπότε υπάρχει αισιοδοξία για τον τελικό. Ο Μέσι δυστυχώς δε μπορούσε να δώσει πάσα, απογοητευτικός, αλλά ελπίζω να βελτιωθεί.
Περίμενα καλύτερη την Ολλανδία να πω την αλήθεια. Μου φάνηκαν φοβισμένοι και χωρίς ιδιαίτερο πλάνο - οι κλασσικές τους ευκαιρίες μετριούνται σε κουλό χέρι. Ο φαν Χάαλ πήγε να το παίξει πονηρός και να ξαναπάρει την πρόκριση στα πέναλτι αλλά δεν είναι κάθε μέρα Πάσχα, κάτσε πάνω στο αγγούρι και μη μιλάς. Όπως έπαιξε δίκαια αποκλείστηκε.
Ο Φαν Χααλ βασικά έκανε λάθος.Έπρεπε να βάλει πάλι Κρουλ στο τέλος.Ο Σίρενσεν δεν το'χει στα πέναλτι όπως και φάνηκε.Αντίθετα ο Κρουλ έχει πήρα σε αυτό.Μεγάλο φάουλ κατεμέ!
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
ε τι να σου κανει και ο μεσσι ο φαν γκαλ ειχε προσαρμοσει ολη την ομαδα πανω του , εγω το match το ειδα μοιρασμενο και οι ολλανδοι να περναγαν δικαιο θα ηταν
πρεπει να ντρεπεστε λιγο εσεις οι argentina fans που φτανετε οπως φτανετε τελικο, εχετε χειροτερο συνολο ακομα και απο την ομαδα του 90' που ηταν ο μαραντονα και αλλοι 10
πρεπει να ντρεπεστε λιγο εσεις οι argentina fans που φτανετε οπως φτανετε τελικο, εχετε χειροτερο συνολο ακομα και απο την ομαδα του 90' που ηταν ο μαραντονα και αλλοι 10
Ρε συ εχεις δίκιο ηταν κι άλλοι... Μονο τον Μαραντόνα θυμομουν
1) Από αντικειμενικής σκοπιάς συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν και πιστεύω πως βελτιώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλω όμως να το σηκώσει η Αργεντινή για χάρη των αμέτρητων φουρνιών παιχταράδων που περάσανε και για διάφορους λόγους δεν το κατάφεραν - η έλλειψη ταλέντου και θέλησης δεν ήταν ένας από αυτούς, η έλλειψη σοβαρού πάγκου σίγουρα.
Μια λίστα που αντιγράφω από το contra.gr (την πιο πιστή πηγή μετάφρασης της ποδοσφαιρικής ανάλυσης του BBC) και με bold οι αγαπημένοι μου.
Θέλω να πιστεύω ότι ο Χουάν και το λυκόσκυλο ο Σιμεόνε δεν είναι σε bold από απλή παράλειψη :p
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment