Originally posted by Ground_zero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
Collapse
X
-
An den exei dei o opoiosdhpote thn tainia tou Terry Gilliam me ton Varwno Munchausen, exei failarei apistefta sthn zwh tou.
BTW nai to thymamai to cartoon, paraplhgiko sxedio kai animation.
Leave a comment:
-
Τώρα θυμήθηκα και κάποιον άλλον που ξέχασα εγώ ο noob !!!
Θυμάστε τον Βαρώνο Μυνχάουζεν ?
Δεν υπήρχε video του... Fail απλά...
Leave a comment:
-
O Rosa einai kalyteros tou Barks IMO, mporei o prwtos na eftiakse tous xarakthres alla o defteros ekane istories pou apla den yparxoun.
Krima pou ta parathse.
Leave a comment:
-
Xoxo, βρήκα τα παλιά μου Μίκυ Μυστήριο! Είναι τα "Διπλωματικό επεισόδιο" (#23), "Υποχθόνια απειλή" (#22), "Έγκλημα στο υποσυνείδητο" (#10), "Ρόζμαρυ" (#11), "Μια βραδιά στο Τσίρκο" (#7), "Συνωμοσία στη Ρώμη" (#9 - δεύτερη ιστορία το "Σκάνδαλο στο Δημαρχείο, έκανα λάθος σε προηγούμενο post), "Ο νόμος του μαύρου χρυσού" (#16), "Μάννα εξ ουρανού" (#14), "Παράσταση για ένα ρόλο" (#15) "Πασπαρτού" (#25), "Η δύναμη της πειθούς" (#3), "Η γυναίκα πουλί" (#13) και "Ο χορός των βρικολάκων" (#12).
Όποιος πουλάει ή ανταλάσσει τεύχη ή θέλει απλά κουβεντούλα, μου λέει!
Leave a comment:
-
H συλλογή μου από ΚΟΜΙΞ περιοδικά , ήμουν φανατικός συλλέκτης παλιά (Μοναστηράκι ftw) , πλέον έχω να αγοράσω τέυχος εδώ και 2 χρόνια...

Διάβαζα και το κλασσικό Αλμανάκο (phantom duck rules them all) , Κλασσικά , Μικυ Μαους , μόνο το Mickey Μυστήριο δεν έχω διαβάσει καθόλου αλλά αφού ο θεος Phantom Duck έχει παραθέσει θα επανορθώσω άμεσα
Ο Don Rosa είναι άξιος συνεχιστής του αξεπέραστου Carl Βarks , το σχέδιό του είναι πολύ γαμάτο , οι διάλογοι όντως είναι αρκετά υπερβολικοί και φορτισμένοι με πολλά ιστορικά γεγονότα.Originally posted by Ramparter View PostDON ROSA SUCKS
Η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο, υπερβολικα σχεδια, υπερβολικοι διαλογοι, υπερβολικα αστεια.
Carl Barks & Romano Scarpa ftw
Αγαπημενη ιστορια "Το Ιδρυμα McDuck"
Από τους ιταλούς και εμένα μου αρέσει με διαφορά ο Scarpa .
Μήπως θυμάσαι σε ποιο τέυχος είναι το "Το Ιδρυμα McDuck" ;
Leave a comment:
-
ΛΟΛ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ. Εκτός και αν εννοείς υπερβολικά γαμάτα σχέδια, υπερβολικά έξυπνοι διάλογοι και υπερβολικά αστεία με την έννοια του ότι πέφτεις κάτω από τα γέλια, που σε αυτή την περίπτωση συμφωνώ υπερβολικά.Originally posted by Ramparter View PostDON ROSA SUCKS
Η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο, υπερβολικα σχεδια, υπερβολικοι διαλογοι, υπερβολικα αστεια.
P.S: Phantom Duck υπερβολικά τρομερό link. Thanks.
Leave a comment:
-
DON ROSA SUCKS
Η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο, υπερβολικα σχεδια, υπερβολικοι διαλογοι, υπερβολικα αστεια.
Carl Barks & Romano Scarpa ftw
Αγαπημενη ιστορια "Το Ιδρυμα McDuck"
Leave a comment:
-
Μιας κι αναφερθηκε...
η πραγματικη εισαγωγη ειναι αυτη
Ααααααα! Ρομπιν οφ δε φορεστ! Επικ
Leave a comment:
-
Oles tou Don Rosa einai epikes pantws, krima pou parathse ton Scrooge gia na anaptyksei ton diko tou hrwa.
Parola afta rularei o typos stis istories me kinhgi thysavrou.
Leave a comment:
-
H αγαπημένη μου ιστορία και ίσως και η μοναδική που θυμάμαι πλέον αρκετά χρόνια μετά που σταμάτησα να διαβάζω.
Leave a comment:
-
Exeis dikio aporw pws den to sxoliase kaneis allos, o Darkwing duck legotan Drake MalardΟ Maui Malard ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Darkwing, αλλα ειναι ενα alter ego του Donald!!
Leave a comment:
-
Originally posted by Titus View PostΜα τον Όσιρι και μα τον Άπι, δεν περίμενα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τέτοια ανταπόκριση!!!
Από τις αγαπημένες μου σειρές κόμιξ, θεωρώ ως μακράν κορυφαίο το "Μια βραδιά στο τσίρκο" που είχε ως δεύτερη ιστορία το "Σκάνδαλο στο Δημαρχείο". Ειδικά η δεύτερη είναι μια αυθεντική ιστορία νουάρ με πολιτικούς, δωροδοκίες, εκβιασμούς, μυστήριο και ένα σωρό πράματα που δεν τα περιμένεις από ένα Μίκι Μάους. Από κάποιο σημείο και μετά δε μου άρεσε το σχέδιο, οπότε σταμάτησα να παρακολουθώ τη σειρά. Ακόμα έχω μερικά τύχη κάπου όμως, πάω να τα ξεθάψω!
Οι ιστορίες ήταν από διάφορες ομάδες σχεδιαστών / σεναριογράφων, ενώ έμπαιναν ανάκατες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπήρχε μια συγκεκριμένη συνοχή στο σχέδιο. Παραθέτω το κορυφαίο προσωπικό ΤΟΡ 3 που έχει θέσει τον πήχη στα ύψη. Οι παρακάτω ιστορίες είναι όλες ~100 σελίδων, δηλαδή έπιαναν όλες τις σελίδες του περιοδικού, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων και εξέλιξης της ιστορίας.
1) Διαπλεκόμενα συμφέροντα (τεύχος 20)
Ο τίτλος χαρακτηρίζει επακριβώς την ιστορία που επακολουθεί. Η αστυνομική διεύθυνση αλλάζει, πολλοί τραπεζικοί λογαριασμοί κάνουν φτερά, ο επιθεωρητής Ο Χάρα πάει στην φυλακή, η αστυνομία διασπάται στα δύο (αμερόληπτοι και διεφθαρμένοι) και ο Μίκυ αναλαμβάνοντας την υπόθεση μίας εταιρίας ηλεκτρονικών, χωρίς να ξέρει ποιον να εμπιστευτεί, καλείται να βγάλει μια άκρη όπου στη συνέχεια εμπλέκεται η ζωή του. Priceless απλά.
2) Ο νόμος του μαύρου χρυσού (τεύχος 16)
Όλα για το χρήμα. Εκτός της ώριμης ιστορίας, θα αρκεστώ στο να αναφέρω πως ήταν η πρώτη φορά που είδα σε ιστορία Disney κομμένο δάχτυλο, όπως και τον Μίκυ έτοιμο να συνθλιβεί σε μια πρέσα παλιοσιδερων.
3) Υποχθόνια απειλή (τεύχος 22)
Ο Μίκυ μετατρέπεται σε κακοποιό, ενώ το Μαύρο Φάντασμα επιστρέφει στις ρίζες του. Έναν σαδιστή δολοφόνο που προκειμένου να ξεφορτωθεί το θύμα του, θέλει πρώτα να το περάσει από βασανιστήρια. Respect.
Και τώρα ας το παίξω λίγο έξυπνος, χοχοχο.
Προσωπική Υπόθεση - ΚΟΜΙΞ 149Originally posted by Raphael View Post[...]ποτέ δεν θα ξεχάσω μία ιστορία που δημοσιεύτηκε στο Κόμιξ και αφορούσε μία σύντομη θητεία του Μαύρου Πιτ στην αστυνομία. Υπέροχο σχέδιο και σενάριο, σκοτεινό και βαθύ. Φάμπιο Τσελόνι νομίζω λέγεται ο σχεδιαστής αν και δεν μπορώ να θυμηθώ τον σεναριογράφο.[...]
Originally posted by Raphael View PostΣτο ίδιο μοτίβο κινείται και μία άλλη ιστορία με τον Πιτ όπου έχει να κάνει με το Ατμόπλοιο Γουίλλυ, και τελειώνει με τον Μίκυ και τον Πιτ να κάθονται δίπλα δίπλα.
Το ποτάμι του χρόνου - ΚΟΜΙΞ 185
Μουργόλυκοι εναντίον Θησαυροφυλακίου - ΚΟΜΙΞ 183Originally posted by ChrisTop View Post[...]την προσπάθεια των Μουργολύκων να διαρήξουν το Θησαυροφυλάκιο έχοντας τα σχέδια του κτιρίου (δεν θυμάμαι όνομα)[...]
Το όνειρο μιας ζωής - ΚΟΜΙΞ 196Originally posted by ChrisTop View Postκαι ενός άλλου επισοδείου που ο Ντόναλτ μπένει στα όνειρα του Σκρούτζ (μαζί με τους Μουργόλυκους) και τον βλέπουν στο Πίζεν Πλαφ, στην Σκωτεία... και στον Σαλούν της Ντάμας.
Ιδού. ΛιώστεOriginally posted by ChrisTop View PostPS: Άμα υπάρχει κανα link με ανεβασμένες τις ιστορίες Μπάρκς και Ρόσα στείλτε μου ένα PMάκι.
Leave a comment:
Leave a comment: