Skateboard maniaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Επιτέλους τα βρήκα, έστω τη διαφήμιση. So early 90s
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
Collapse
X
-
Skateboard maniaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Επιτέλους τα βρήκα, έστω τη διαφήμιση. So early 90s
-
Den ta agoraza o idios all to ksaderfaki mou eixe arketa, to mwro me to mpimpero to syxenomoun"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Άσχετο, αλλά η Καθημερινή της Κυριακής δίνει δώρο το CD της Λιλιπούπολης στις original εκτελέσεις των τραγουδιών υπό τη διεύθυνση του Μάνου Χατζιδάκι. Δε ξέρω αν είχε κανείς τη κασέτα πιτσιρικάς, αλλά προσωπικά θα το τιμήσω.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Originally posted by Somari View Postωωωωωωωωωω τελειο.
Για όσους δε γνωρίζουν, ειδικά τους νεότερους, η Λιλιπούπολη ήταν ένα παιδικό, ραδιοφωνικό, πρόγραμμα της δεκαετίας του 70. Ειδικά για την εποχή, παραήταν προοδευτικής διάθεσης ασκώντας, έμμεσα, κριτική ακόμα και σε κοινωνικοπολιτικά θέματα. Μάλιστα είχε προκαλέσει μέχρι και δυσαρέσκεια σε πολιτικούς χώρους (της δεξιάς βασικά) αναφορικά με ζητήματα που θιγόντουσαν στις ιστορίες τραγούδια της εκπομπής.
Όσοι δεν έχετε ακούσει ποτέ, πραγματικά αξίζει, μιλάμε για φοβερή και σπανιότατη δημιουργία.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Επίσης το Θέμα δίνει την τελευταία animated ταινία του Lucky Luke (Go West). Go for it!
Opoios to xasei exase...."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Πρώτο post στο forum και πρέπει να πώ πως βρήκα πολύ ωραία θέματα, όμως αυτό είχε το κατιτίς παραπάνω. Εδώ βρήκα όλα όσα έβλεπα πιτσιρικάς! Μπράβο παιδιά για το μάζεμα.
Έβλεπα λοιπόν πολύ Jumaru, Getter Robo (το οποίο έχει και μεταγενέστερα τα neo, shin και ενα άλλο με περίεργο όνομα. Το neo Getter Robo ήταν πολύ καλό, σας το προτείνω), Grentiazer και γενικά πολλά πολλά robotoφάση παιδικά.
Το θέμα είναι πως κάπου τότε ανακάλυψα το Dragonball... Αυτό ήταν... Σταμάτησε ο χρόνος και έπεσε στο δωμάτιο μια αποκαλυπτική φωτεινή ακτίνα από τον ουρανό, συνοδευόμενη από αρμονικές ψαλμωδίες αγγέλων... Έγραφα σε κασέτες τα επεισόδια και τα έβλεπα μέσα στη βδομάδα ξανά και ξανά περιμένοντας υπομονετικά και καρτερικά το Σαββατοκύριακο...
Η πλάκα ήταν όταν ο ΑΝΤ1 το έκοψε και έπαιρνα συνεχώς τηλέφωνο φορώντας την πιο αυστηρή φωνή που διέθετα και παρακινούσα τις τηλεφωνήτριες να μεταφέρουν το μήνυμα σε όποιον χρειάζεται, ώστε να συνεχιστεί η μετάδοση της εκπομπής... Είχα βάλει τον πατέρα μου, τη μάνα μου, τους θείους μου, τους φίλους μου να πάρουν, αλλά αποτέλεσμα δεν είδα. Ίσως έπρεπε να βάλω και τη γιαγιά μου! Ώσπου ένα βράδυ μετά από πολύ καιρό, κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων του ΑΜΑΝ η γνώριμη φωτεινή ακτίνα κατέκλυσε το δωμάτιο για δεύτερη φορά! Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκίναγε η μετάδοση των νέων επεισοδίων! Μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μου, κυριολεκτικά...
Comment
-
Πωπω πλάκα πλάκα,εμένα αυτό που μου λείπει,είναι τα σκηνικά τύπου:
Έχω μαζέψει το χαρτζιλίκι ενός μήνα,που βγαίνει να πάρω νέο παιχνίδι για το Ν64,και ψάχνω τα περιοδικά στις διαφημίσεις τους για μαγαζιά και προσφορές στα τριγύρω προάστια του σπιτιού μου,και Σάββατο πρωί όλος χαρά σηκώνομαι και τα παίρνω παραμάζωμα όλα με τη σειρά με το τρόλεϊ...Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Oταν είχα megadrive θυμαμαι, είχα βρει ενα παιχνίδι που μάλλον ήταν και το καλύτερο του mega drive τοτε το Jurasic Park Lost World, εκτος του οτι μου πειρε κανα μήνα και βάλε να μαζέψω τα λεφτά (17,000 δρχ ) έπαιρνα και τηλέφωνο κάθε μέρα σχεδόν και έλεγα...
- Γεια σας να σας κάνω μια ερώτηση?
-Ναι
-Το urasic Park Lost World για mega drive το χετε?
-Ναι...
-Πόσο εχει?
-17,000 δρχμ...
-Ευχαριστω.
και το κλεινα...
Μιλαμε είχα κάνει αυτο το διάλογο άπειρες φορες ωσπου οταν πηγα να το παρω (στο teleclub) εσυ εισαι που μας περνεις ολη τηνς ωρα?
πω ρε πουστη λεω με καταλαβαν...
Comment
-
@Vladimir
Ναι οι μαλακες και το χανε κοψει πανω στο Freezer saga στο μεσο της μαχης freezer-songoku, τελειως ακυρο.
Comment
Comment