Καλός πολίτης Ράφαελ! Κράτα το στόμα σου κλειστό και τα αυτιά σου ανοιχτά, οπλίσου με υπομονή και όλα θα κυλήσουν νερό!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Originally posted by Raphael View PostΠαίδες φεύγω, σας χαιρετώ, καλή συνέχεια και καλό gaming και μη τρωγόσαστε μεταξύ σας και φύγουν και άλλοι, είστε όλοι γαμάτοι.
Originally posted by ChrisTop View PostΚαλή θητεία ρε φίλε.Μπαίνει και ένας κολλητός μου τώρα την Τετάρτη ειδικές δυνάμεις στην Αυλώνα...
Comment
-
Thumbs up!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Η παλιά πόλη του Ναυπλίου είναι απίστευτη. Καθαρή, προσεγμένα μαγαζιά, πανέμορφα κτήρια, καλός κόσμος. Το στρατόπεδο είναι λατρεία. Το κτήριο του λόχου μου είναι πετρόκτιστο, οι τουαλέτες καινούργιες (αν και οι φαντάροι δεν τα πάνε καλά στη στόχευση) και τα λουτρά σχεδόν πάντα με ζεστό νερό. Το φαγητό συνήθως είναι νόστιμο, εκτός από λίγες εξαιρέσεις (όταν έχει λαχανόρυζο η τρύπα πίσω από το ΚΨΜ αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη).
Στο λόχο μου ήμασταν όλοι νησιώτες. Ρόδο, Χίο, Μυτιλήνη, Πάρο, Κω, Νάξο, Κάλυμνο και δε συμμαζεύεται. Επομένως όλοι βρισκόμασταν στο ίδιο μήκος κύματος και δεν είχα παράπονα από κανέναν (εκτός από ένα μαλάκα χιώτη).
Οι ανώτεροι είναι επίσης καλά παιδιά και αρκετά ελαστικά. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά ο λόχος μου ξεψάρωσε και χρονοτριβούσαμε απίστευτα σε αναφορές κ.τ.λ.
Μετά το σοκ των πρώτων ημερών, τη συνειδητοποίηση δηλαδή πως είμαι απλά ένας από τους πολλούς, και την επιβλητική σκηνή της πρώτης αναφοράς με το προβολέα του κτηρίου να φωτίζει τις μούρες μας και απέναντι η φιγούρα του λοχία στο πλατύσκαλο, εντάχθηκα ομαλότατα στο σύστημα του στρατοπέδου. Τη τελευταία μέρα πριν φύγω μάλιστα σκέφτηκα πως είμαι χαρούμενος εκεί, και πως θα μου λείψει αυτή η κατάσταση.
Τώρα είμαι αδειούχος από το στρατόπεδο, γυρνάω Τρίτη βράδυ και μαθαίνω τη μετάθεσή μου. Εύχομαι όλοι οι φαντάροι να έχουν την ίδια αντιμετώπιση που είχα και εγώ.
Comment
-
Μπράβο ρε Ράφαελ, οι περισσότεροι παίρνουν πολύ βαρύτερα τις πρώτες μέρες στο στρατό! Μακάρι να σου κάτσει και μετάθεση σε σχετικά βολικό μέρος και καλό υπόλοιπο! Το γάιδαρο τον έφαγες, η ουρά έμεινε!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment