Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ιδιαίτερη αδυναμία είχα κι έχω στις Εύη Αδάμ και Ιωάννα Λίλη B)
    Επίσης δε θυμάμαι μια παρουσιάστρια παλιά στο πρωινό του Σταρ ρε γμτ. πως λεγόταν...

Υ.Γ. Μενεγάκη (milf indeed) και ωραία φωνούλα η Σκορδά...
    NDS themes

Comment

Απλα σας εχω...

Απλα θα μεινετε σουπερ μαλακες με το προσωπο που ειχαν αγαπησει πολλα παιδακια

απο μας οταν ειμασταν παιδακια...

Καρολινα απο disney club!!!

αντε για τους πιο ρομαντικους.

Comment

System of A down????

Φίλε Boy αναφέρεσαι στην Κατερίνα Λάσπα(νταρνταnation)ή στην παρουσιάστρια του Γεύση Ζωής η οποία ήταν προηγουμένως στο Ciao Ant1 και είναι και γυναίκα του Μixalis Rakintzis-RoboCop.Κι εγώ τότε είχα πάθει έρωτα...Έχω μπει σε search mode τώρα σε λίγο τα αποτελέσματα.
        To θυμήθηκα!!!Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Φίλε Boy αναφέρεσαι στην Κατερίνα Λάσπα(νταρνταnation)ή στην παρουσιάστρια του Γεύση Ζωής η οποία ήταν προηγουμένως στο Ciao Ant1 και είναι και γυναίκα του Μixalis Rakintzis-RoboCop.Κι εγώ τότε είχα πάθει έρωτα...Έχω μπει σε search mode τώρα σε λίγο τα αποτελέσματα.
          To θυμήθηκα!!!Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου
          [/b]
          Ναι ρε Burai σωστός, αυτή είναι...γυναικάρα ΙΜΗΟ....
          NDS themes

Comment

Δεν μπορώ να βρω φωτογραφίες...Πολύ όμορφη γυναίκα.Την έβλεπα-πότε ήταν 95-96??-και έλιωνα.:wub:
            Επίσης αρκετά μου αρέσει η Σισσυ Χρηστίδου(αν και νταρντάνεψε αρκετά)όπως και η Εύη Αδάμ που ανέφερε ο boy(γούστα γιατρών )
            Τώρα αν διερυνθεί η κατηγορία Βίνα Ασίκη δαγκωτό γιατί πρέπει!!! :wub:

ΦΥΓΕ μόνο για λόγους ηλικίας,τότε,σε συγχωρώ αν σου άρεσε η Καρολίνα από το Disney Club...Μου έσπαγε τότε τα νεύρα!!!
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Εγω την Καρολινα την συμπαθουσα απλως... δεν την ειχα ερωτευτει κιολας Παντως μου θυμησατε το Disney Club. Αυτα ηταν πρωινα....
              My blog:Doppel's Den

Comment

Τώρα αν διερυνθεί η κατηγορία Βίνα Ασίκη δαγκωτό γιατί πρέπει!!! wub.gif[/b]
                Ω ΝΑΙ, σωστόοοοοοοοοος Βurai ξανά
                επίσης από ταινίες του 80, Τέτη Σχοινάκη, η ηθοποιός που ήταν και γυναίκα του Τσάκωνα, πω ρε τι σώμα είχε...

Τέλος από σημερινές ξέχασα να αναφέρω τη πρώην γυναίκα του Σεφερλή (καλά ρε τι μανία είναι αυτή με τις πρώην :wacko: ) και φυσικά την Δήμητρα Ματσούκα...
                NDS themes

Comment

Λέω να κάνω ένα θέμα με τίτλο "αγαπημένες πορνοστάρ" <_<
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

κάντο,κάντο.θα είναι το καλύτερο θέμα
                    πέρα από την πλάκα τώρα,να πω κάτι άσχετο κι όμως τόσο σχετικό.σήμερα που πήγα μια βόλτα έξω στην Αθήνα για δουλειές του γραφείου μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω.φυσκούνια παντού.και όχι μόνο.ακόμα και κοπέλες που το χειμώνα δεν θα τις έλεγες κάτι το ιδιαίτερο, πλέον έχουν μεταμορφωθεί.
                    Carpe diem

Comment

Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ.Εποχή του ζευγαρώματος κτλ

Comment

Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ.Εποχή του ζευγαρώματος κτλ
                        [/b]
                        Oντως... ;)

Comment

Θα παρακαλέσω να μην το παρακάνουμε με τις εικόνες. Όσο το δυνατόν λίγες, διακριτικές και μικρές σε διαστάσεις.
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

μόλις γύρισα από άλλη μία εξωτερική δουλειά.πέτυχα στο μετρό 2 ηλιοκαμμένα μωρά μου τρύπησαν τους φακούς των γυαλιών οι οφθαλμοί μου.σόρρυ που ξεφεύγω αλλά θα τρελαθώ.δε μαμάω που δε μαμάω να μη μιλάω τουλάχιστον γι&#39;αυτά που βλέπω; ;) B)
                            Carpe diem

Comment

Το ερώτημα φίλε Altair είναι, γιατί δεν μαμάς;

Comment

2 ηλιοκαμμένα μωρά μου τρύπησαν τους φακούς των γυαλιών[/b]
                                Αltair σε φαντάζομαι και έχω πεθάνει γιατί θυμήθηκα το παρακάτω
                                Δείτε στο 2.30 περίπου και θα νιώσετε
                                http://www.youtube.com/watch?v=brAfRLdb_40

Comment

Working...
                                X