Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

<div class='quotetop'>(Alexandros &#064; May 6 2008, 03&#58;08 PM) [snapback]21287[/snapback]</div>
    Το ερώτημα φίλε Altair είναι, γιατί δεν μαμάς;
    [/b]
    τώρα φίλε Αλέξανδρε ανοίγεις ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ θέμα που απασχολεί πολλά εκατομμύρια αυτού του πλανήτη...και όχι μόνο B)
    άμα θες το συζητάμε μέσω πμ ή μσν ή σε άλλο θέμα πιο σχετικό.Λούφυ.άνοιξε ένα θέμα που να ταιριάζει στην κουβέντα μας.

<div class='quotetop'>(Burai_Fighter &#064; May 6 2008, 03&#58;15 PM) [snapback]21290[/snapback]</div>
    Αltair σε φαντάζομαι και έχω πεθάνει γιατί θυμήθηκα το παρακάτω
    Δείτε στο 2.30 περίπου και θα νιώσετε
    http://www.youtube.com/watch?v=brAfRLdb_40
    [/b]
    έλεος...
    Carpe diem

Comment

Για πλάκα το έβαλα έτσι? xD(γενικά όταν κάποιος λέει μου βγήκαν τα μάτια κτλ αυτή είναι η σκηνή που μ έρχεται στο μυαλό)
      Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες?

Μάλλον μόνο εγώ βρίσκω αστείο ακόμη το Καμπαμαρού.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Mαίρη Συνατσάκη του ΜAD

Α ρε και να με παίρνανε για παρουσιαστή στην εκπομπή για τα vgs..(show off mode&#33;)
        Έρωτας μεγάλος.....

Kαι κλασσική αξία,
        Χριστίνα Λαμπίρη&#33;
        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

<div class='quotetop'>(Burai_Fighter &#064; May 6 2008, 03&#58;31 PM) [snapback]21294[/snapback]</div>
          Για πλάκα το έβαλα έτσι? xD(γενικά όταν κάποιος λέει μου βγήκαν τα μάτια κτλ αυτή είναι η σκηνή που μ έρχεται στο μυαλό)
          Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες?

Μάλλον μόνο εγώ βρίσκω αστείο ακόμη το Καμπαμαρού.
          [/b]
          όχι ρε συ σιγά μην παρεξηγηθώ. ;)
          αλλά να σου πω και κάτι;όταν μιλάς δημοσίως πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς ότι και να σου πούνε οι άλλοι,πάντα βέβαια μέσα στα όρια του επιτρεπτού.για το βίντεο πήγαινε η απάντηση.το είχα ξεχάσει τελείως.τι καμμένο παιδικό.και το είχα δει το επεισόδιο. B)

<div class='quotetop'>(SchattenJager &#064; May 6 2008, 03&#58;47 PM) [snapback]21297[/snapback]</div>
          Mαίρη Συνατσάκη του ΜAD

Α ρε και να με παίρνανε για παρουσιαστή στην εκπομπή για τα vgs..(show off mode&#33;)
          Έρωτας μεγάλος.....

Kαι κλασσική αξία,
          Χριστίνα Λαμπίρη&#33;

[/b]
          α μπράβο.Χριστίνα Λαμπίρη.κούκλα.λέω κι εγώ ποια ξέχασα,ποια ξέχασα... ;)
          Carpe diem

Comment

Ρε σεις περα απο παρουσιαστριες, αυτη η θεογκομενα που χε εκπροσωπησει τη Κυπρο προπερυσι στη Eurovision με ενα κιτρινο φορεμα και ενα τραγουδι για αγγελους κλπ πως τη λεγανε?

Eιχε λιγα παχακια κατα πολλους αλλα εμενα μου αρεσε που ηταν ετσι juisy&#33;&#33;&#33;

Comment

Eyridiki?
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Eyridiki?
                [/b]
                Οχι οχι, μια ελληνοαμερικανα, που χε μπει για λιγο στο fame story.

Comment

την Αννέτ λες;που τα είχε αλλήθωρα;
                  καλή ήταν αλλά ΙΜΗΟ nothing special... ;)
                  Carpe diem

Comment

Α την Ανετ την ξερεις, και υστερα μας λες οτι δε θυμασαι το τραγουδι που στελνουμε φετος στη eurovision.
                    Do a barrel roll!

Comment

M&#39;αυτην ειχα παθει πλακα ενα καιρο. Εκλεινα τα Thrash και εβλεπα Ευα καθε μερα.

Διαφορα: Τουμπανιασμος vs Ομορφια...
                      https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

<div class='quotetop'>(Ramparter &#064; May 6 2008, 05&#58;12 PM) [snapback]21313[/snapback]</div>
                        Α την Ανετ την ξερεις, και υστερα μας λες οτι δε θυμασαι το τραγουδι που στελνουμε φετος στη eurovision.
                        [/b]
                        τις γκόμενες τις θυμάμαι.τα τραγούδια πάλι...με αφήνουν αδιάφορο.μόνο της Παπαπρήξου μου άρεσε το τραγούδι.αλήθεια εσύ γιατί κόλλησες τόσο πολύ με αυτό το θέμα;μήπως είσαι γιουροβυζιονικός;
                        Ε ΠΑΙΔΙΑ&#33;&#33;&#33;ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ;Ο ΡΑΜΠΙΔΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

<div class='quotetop'>(Missing Score &#064; May 6 2008, 05&#58;22 PM) [snapback]21316[/snapback]</div>
                        M&#39;αυτην ειχα παθει πλακα ενα καιρο. Εκλεινα τα Thrash και εβλεπα Ευα καθε μερα.

Διαφορα: Τουμπανιασμος vs Ομορφια...
                        [/b]
                        πως το λένε το μωρό;ΘΕΑ η κοπελιά. :blink:
                        σε συγχαίρω Missing Score αγόρι μου για την επιλογή σου.δε βλέπω μαντ οπότε πρώτη φορά το βλέπω το πλασματάκι. ;)
                        Carpe diem

Comment

Ευα Θεοτοκατου λεγετε. την εβλεπα κι εγω στο Mad τοτε κι οκ μου αρεσε, αλλα πλεον τη βλεπω σαν αλλη μια τυπικη ελληνιδα καστανιουλα και τπτ παραπανω. οχι πως ειναι κακο αυτο αλλα δεν εχει κατι special πχ σαν τη Μενεγακη με το ωραιο σωμα αλλα ουτε και τα χαρακτηριστικα να πεις ΟΥΑΟΥ.

οσο για την Αννετ Αρτανι αρκετα καλουλα με αξιολογα μπαλονακια επισης

Comment

ε ρε photoshop που έχει πέσει.εκτός κι αν έχει κάνει πλαστική γιατί παλιά ήταν τελείως αλλήθωρα.εδώ πραγματικά μ****ψε.η τελευταία φωτό είναι αίσχος.γιατί την έβαλες;

πάντως η Έυα Θεοτοκάτου είναι πραγματικά τέλεια,δεν ξέρω ίσως είναι η φωτό,αλλά μου κάνει ένα κλικ.είναι τελείως girl next door.
                            Carpe diem

Comment

η τελευταία φωτό είναι αίσχος.γιατί την έβαλες;
                              [/b]
                              γιατι φαινονται καλυτερα τα μπαλονακια που ειπα.

Comment

Μπραβο ρε φυγε, θυμηθηκες τη Λογοθετη ρε θεουλη...πω πω...

Ποια Λαμπιρη ρε? σιγα μην εισαι sexy και η Μπιλιω Τσουκαλα του NET.

Η Μενεγακη ειναι καλο κομματι αλλα εχει 2 προμπς. Το 1 ειναι οτι εχει κανει πολλες πλαστικες και το δευτερο οτι πλεον φαινονται τα χρονια της. Οταν μια γυναικα ειναι πολυ ομορφη, δυστυχως οσο μεγαλωνει τα χρονια της φαινονται... αναποφεκτα συγκρινεις το παλιο με το νεο θεαμα.

Η ψηφος μου στην Μελετη που την ειδα με μαγιω προσφατα κι εμεινα
                                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Working...
                                X