To kati dn erxetai aparaitita apo afto pou exeis fantastei ws idaniko protupo suntrofou.Mporei nanai alios kai omos na exei afto to kati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sexy celebrities
Collapse
X
-
πω πω σήμερα που πήγα βολτούλα με κάτι φιλαράκια από τα παλιά είδα 2 κοπελιές...Θεές.τέλειο σώμα και απίστευτες αναλογίες.όμως αυτά δεν ήταν τίποτα.με το που γύρισαν και τις είδα από μπροστά τις ερωτεύτηκα,πολύ ωραίο πρόσωπο και οι 2.καλά ειδικά η μία η μελαχρινή τι να λέμε τώρα.ήτανε...και άγιο κόλαζε.Carpe diem
Comment
-
σχετικά με "αυτό το κάτι", παραθέτω έναν διάλογο από την ταινία numb:
(Lynn Collins)
-what are you looking for in a relationship?
(Matthew Perry)
-well?well, just basically somebody who can stand to be with me.
You?
(Lynn Collins)
-well, I want to know that if my limbs fell off we?d still be together no matter what, and when he says my name it sounds different in his mouth, you know, like it?s safe there, or I put on perfume and he puts on cologne and we go out and we can smell each other, or they make you smile when you?re tired, that?s a big one, or you tell them something that you?re scared to tell them because you?re afraid it will make them stop loving you but when you tell them it makes them love you more, or you tell them that you love their shirt and then they end up wearing it everyday.
gently hold our heads,
gently hold our heads on high
Comment
-
Από την στιγμή που δεν έμεινε το θέμα στις τηλεπαρουσιάστριες (οπότε, ας αλλάξει και ο τίτλος του θέματος) τότε νομίζω ότι μπορώ να ποστάρω κι εγώ μια φωτογραφία.
Δεν έχει επεξεργαστεί, δεν έχει υποστεί καμία βελτίωση, την έχω φωτογραφίσει εγώ. Είναι απλώς ό,τι πιο όμορφο έχουν αντικρύσει τα μάτια μου, 28 χρόνια τώρα...
Και φυσικά, διαθέτει όλα αυτά τα κάτι που εγώ χρειάζομαι... Κι ας είναι τώρα, τόσο μακρυά...OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί
Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη
Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar
Comment
-
Η φωτογραφικη σου μηχανη ειναι πολυ χαλια...
[/b]
Πράγματι, αλλά και πάλι είναι αδύνατον να συλλάβει οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή τόση ομορφιά...
Ελα ρε σιγα εχω δει και καλυτερες, βεβαια εγω εχω και μια εφεση στα κοριτσοπουλα που ειναι με κοτσιδακια και ροζ φιογκακια και μικρα στητα βιζακια και γυρνανε απο το σχολειο, νταξει πανω απο 15 μη μας πανε και μεσα, αυτες οι πολυ φτιαγμενες με μακιγιαζ κλπ δε μου κανουν τοσο.
[/b]
Ρε βλαμένε, πρέπει να απαντάς οπωσδήποτε στο κάθε τι; Άντε, τράβα μέχρι το περίπτερο να αγοράσεις καραμελίτσες και να την στήσεις έξω από τα Δημοτικά και τα Νηπειαγωγεία και μην σχολιάζεις το οτιδήποτε, σε παρακαλώ...
EDIT: Greeklish to GreekOniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί
Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar
Comment
-
Ελα ρε σιγα εχω δει και καλυτερες, βεβαια εγω εχω και μια εφεση στα κοριτσοπουλα που ειναι με κοτσιδακια και ροζ φιογκακια και μικρα στητα βιζακια και γυρνανε απο το σχολειο, νταξει πανω απο 15 μη μας πανε και μεσα, αυτες οι πολυ φτιαγμενες με μακιγιαζ κλπ δε μου κανουν τοσο.
[/b]
Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα.
(Btw, ΦΥΓΕ πολύ γιαπωνέζικα γούστα έχεις)Now Playing:
Vampire: The Masquerade Bloodlines
Comment
-
:icon_twisted:(Btw, ΦΥΓΕ πολύ γιαπωνέζικα γούστα έχεις)
[/b]
ΚΑτι τα ανιμε κατι ο Βαζαιος-Γιαννουλης με τα 16χρονα στα τραγουδια τους επηρεαστηκα...
Οσο για τον Ονιμποτσο... μαλλον εσυ εισαι ο βλαμμενος γιατι αν εισουν εξυπνος θα την εριχνες τη γκομενα και δε θα τη φωτογραφηζες για να φτιαγνεσαι με τη φωτο της παλιοανωμαλαρα!
Comment
-
Φιρί φιρί το πας, να σου ρίξω κανέναν OniBo(u)tso...
Και για να τελειώνουμε, δεν με νοιάζει το είδος του χιούμορ που (νομίζεις ότι) κάνεις. Δεν γνωριζόμαστε τόσο καλά, ώστε να το ανέχομαι, ή να το καταλαβαίνω (άρα να είναι και πετυχημένο). Οπότε, γόνιμο θα ήταν να μάθεις, ότι ορισμένα θέματα, καλό θα είναι να ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΚΑΝ.
EDIT: Greeklish to GreekOniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί
Comment
-
μαλλον εσυ εισαι ο βλαμμενος γιατι αν εισουν εξυπνος θα την εριχνες τη γκομενα και δε θα τη φωτογραφηζες για να φτιαγνεσαι με τη φωτο της παλιοανωμαλαρα!
[/b]
Είπαμε χαβαλές, αλλά όχι και να του μιλάς έτσι του ανθρώπου.Now Playing:
Vampire: The Masquerade Bloodlines
Comment
-
Originally posted by αυτο το ποστ το αρχισε...
Re vlamene, prepei na apantas opwsdipote sto ka8e ti? Ante, trava mexri to periptero na agoraseis karamelitses k na tin stiseis e3w apo ta dimotika ta nipeiagwgeia k min sxoliazeis to otidipote, se parakalw...
Comment
Comment