Πφφφφφφφφ ερασιτέχνες!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sexy celebrities
Collapse
X
-
Πρέπει να ναι σίγουρα ένα από τα μικρά και ευλογημένα πλάσματα του Θεού...
H Εllen Page, η ηρωίδα του Juno που μόλις είδα...
[/b]
Το ξανάκανα quote για να την βλέπω εκ νέου και σε αυτήν την σελίδα..
@Somari..Συμφωνώ
@UEG...
Σε τέτοια θέματα ηθικής βάσης, όπως είπα, δεν θα τα χαρακτηρίσω/κρίνω εγώ, εκτός και αν είναι κάτι εξόφθαλμα βδελυρό και κατακριτέο, πχ μια υπόθεση παιδεραστίας..Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!
Comment
-
SchattenJager εισαι μεγαλη μορφη ρε παληκαρι.Ned Stark
A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
A man wields his sword in order to depart life with a smile.
In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
Ειναι ο Getta Robo.
Comment
-
Πω, έχω καιρό να παρακολουθήσω το θέμα, και τώρα τα διάβασα όλα μαζί. Ένα έχω να πω: πιστεύω όντως ότι τα target groups πρέπει να ισχύουν για τον απλούστατο λόγο ότι οι απαιτήσεις σε κάθε ηλικιακή ομάδα διαφέρουν. Φυσικά δεν εννοώ μόνο το sex εδώ, μαλιστά, βάλτε το τελευταίο άμα θέλετε. Όπως και να έχει, ενας άντρας 26 χρονών άλλα πράγματα ζητάει από ότι ένας έφηβος 17 χρονών.
Σχετικά με το γράμμα του νόμου, έχω την εντύπωση ότι για να μην είναι παιδεραστία, αν ο ένας σύντροφος είναι πάνω από 18, ο άλλος πρέπει να είναι πάνω από 16.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ ότι η ωριμότητα δεν κρίνεται μόνο από την ηλικία. Οι νόμοι βέβαια, ακόμα και οι άγραφοι, αφορούν κατά τη γνώμη μου τη σεξουαλική ωριμότητα. Όχι μόνο από φυσική και σωματική άποψη, αλλά και επειδή αλλιώς πάλι αντιμετωπίζει το sex ένας 26άρης και ένας 17άρης.
Αν τώρα κάποιος είναι 22+ μαντράχαλος και θέλει κοπελίτσες 14 ετών, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν όντως είναι τόσο ώριμες παρά το πρώιμο της ηλικίας τους, μπορείτε να λύσετε και το θέμα των Σκοπίων, και ούτε εγώ, ούτε το κράτος, ούτε οι νόμοι, ούτε "τα πεθερικά" θα είχαν πρόβλημα. Όταν όμως μπαίνει και το sex στη μέση, τότε ναι, ίσως κάποιος που είναι 22 να μην πρέπει να πάει με κάποια που είναι 15.
Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά και για τα δύο φύλα, απλά ξέρουμε ότι πάντα συμβαίνει να είναι οι "άντρες" μεγαλύτεροι. Μου έρχεται εμετός, να περνάνε όλοι οι κάγκουρες έξω από τα γυμνάσια με τα μηχανάκια, με κομμένη την εξάτμιση, και αφού τελικιάσουν την πρώτη, τα ανώριμα (φυσικό είναι) κοριτσάκια τρίβουν τις ρώγες τους.
Έχουν γίνει όλα σαλάτα γενικώς. Κι αν λέμε ότι τα θέλει ο κώλος τους*, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τους τα δίνουμε.
*Παραπέμπω κάπου στο παλιό forum του GamePro, όπου κάποιος κάποτε μας είχε διηγηθεί ότι μία ξαδέρφη του γυμνασιακής ηλικίας τον είχε αποστομώσει με τα εξής (αφού τον είδε να παίζει Playstation): "Ακόμα με αυτά ασχολείσαι, που είναι για παιδιά, άμα δεν καπνίζεις και δε φοράς σκουλαρίκι και δεν έχεις μηχανάκι πως περιμένεις να βρεις κοπέλα;"
Κάτι τέτοιο. Αντε τώρα βρες άκρη, και απόδειξέ μου που βρίσκεις την ωριμότητα σε αυτή την ηλικία, όταν πλέον το 97% των κοριτσιών σκέφτεται έτσι.
EDITS: Typos.
Comment
-
Αντε τώρα βρες άκρη, και απόδειξέ μου που βρίσκεις την ωριμότητα σε αυτή την ηλικία, όταν πλέον το 97% των κοριτσιών σκέφτεται έτσι.[/b]
Comment
-
EPIC!
Έρχεσαι στα λόγια μου... Δεν πάμε καλά γενικώς.
Comment
-
SEX AT ANY AGE IS NOT A CRIME!
Και βεβαια αν ειναι να πηπηχτει μια 15αρα καλυτερα με εναν 22αρι παρα με ενα 16 αρι που δε ξερει που του παν τα 4...
[/b]
απο τη στιγμη που υπαρχουν κ@βλες και το σωμα της αλλης δεν ειναι παιδικο (εννοω χωρις να εχει ακομα στηθος και γενικα) ναι ολα οκ.
[/b]
Βρε κι εγώ έτσι το βλέπω, και όλοι έτσι το βλέπουμε, αλλά όπως είπε ο Shadow, υπάρχουν κάποια όρια. Εγώ θα τα έβαζα και πιο πάνω... Μπες στη θέση ενός γονιού, και σκέψου, θα ήθελες να πηδιέται η κόρη σου από τα 15; Ξέρεις πως θα καταλήξει; Ωραία είναι εκείνη την ώρα, και ωραία θα ήταν να μην υπήρχαν γενικά περιορισμοί στη ζωή μας, αλλά το sex δεν είναι μόνο σωματική εμπειρία. Επιδρά πολύ και στον ψυχισμό του κάθε ανθρώπου, και φυσικά έχει διαφορετική επίδραση σε κάθε ηλικία.
Για να το πω απλά, άμα αρχίσουν να πηδιούνται σε πολύ μικρή ηλικία, μετά γίνονται πουτάνες.
Comment
-
Nαι σωστο αυτο που λες, ελα ομως που πλεον ετσι εχουν τα πραγματα και τα κοριτσακια ξεπαρθενιαζονται απο τα 15 (μην πω 13 και σοκαρω ορισμενους). δε γινεται να τα κρατησεις οταν μπαινουν στην εφηβεια και ξεκιναν να εχουν σεξουαλικες ορμες ή κ@βλες ή οπως θελετε πειτε το. βεβαια το θεμα του ψυχισμου εχει να κανει αμεσα με το θεμα, γι'αυτο πλεον και δεν εχουν υπομονη πιστευω να κρατησουν μια σχεση για αρκετο χρονικο διαστημα, και χωριζουν το περισσοτερο σε ενα μηνα, και γιαυτο ψωνιζονται και με τη παρτυ τους και παμε κατα διαολου...
Comment
-
Ακριβώς. Εγώ δε σοκάρομαι, ξέρω μία τον έπαιρνε από πίσω στα 14. Είναι πως θα μεγαλώσεις μία κοπέλα πιστεύω, δηλαδή αν οι γονείς της της έχουν μιλήσει και για τίποτα σοβαρό, και οι αξίες που τους έχουν δώσει, όλα αυτά παίζουν ρόλο...
Υ.Γ.: Ψωνίζονται επειδή πηδιούνται. MEGA LOL @ Reality.
Comment
-
Off-topic στο off-topic. Γιατί είμαστε από τις λίγες communities που μπορούν να το κάνουν.
Όπως λέει και ο λαός ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Και ως γνωστόν, ο λαός είναι σοφός. Πιστεύω ότι σας χρειάζονται μαθήματα σεξολογίας. Ευτυχώς που δεν είμαι σεξολόγος.
Πέρα από αυτά, είναι κοινό μυστικό ότι μια γυναίκα "ωριμάζει" πιο γρήγορα από τον άντρα. (παρεπιπτόντως, αυτό η άποψη είναι λανθασμένη απλά ένιωθα την ανάγκη να πω κάτι κλισέ)
Η μόνη αλήθεια είναι ότι κοινός στόχος όλων των ανθρώπων είναι να είναι ευτυχισμένοι. Εκτός ίσως απ΄τους μαζοχιστές, τους οποίους βέβαια η δυστυχία τους κάνει να ευτυχούν, οπότε μπορούμε με ασφάλεια να θεωρήσουμε ότι συνεπώς στόχος αυτών είναι να είναι ευτυχισμένοι, αφού στόχος τους είναι να είναι δυστυχισμένοι και αυτό τους κάνει ευτυχισμένους.
Από τα παραπάνω, συμπεραίνουμε ότι τη στιγμή που ένας άνθρωπος α της Χ ηλικίας έχει συνάψει σχέση με άνθρωπο β (είτε ίδιου είτε άλλου φύλου) Ψ ηλικίας (όπου Χ, Υ φυσικοί αριθμοί και Χ διάφορο του Ψ) και αφού όπως έχουμε δεχθεί αξιωματικά, ότι κοινός στόχος όλων των ανθρώπων είναι να είναι ευτυχισμένοι (επομένως κάθε ενέργειά τους αποσκοπεί στο να τους φέρει σε αυτή την κατάσταση και συνεπώς και η συγκεκριμένη -δηλαδή η σχέση τους- αποσκοπεί στο γεγονός αυτό) είναι αυτονόητο ότι αυτοί οι δύο τυχαίοι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι ή αλλιώς ικανοποιημένοι από την μεταξύ τους σχέση. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό ή κάτι που να αφήνει περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση σε αυτό , εφόσον ο α και ο β έχουν συνάψει την σχέση συνειδητά και δεν πρόκειται για σχέση την οποία ο ένας έχει εκβιάσει (π.χ. να έχει κρατήσει όμηρο τον άλλο υπό την απειλή όπλου και να τον βιάζει μία φορά μετά από κάθε γεύμα).
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Αυτά.
Comment
-
Off-topic στο off-topic. Γιατί είμαστε από τις λίγες communities που μπορούν να το κάνουν.
Όπως λέει και ο λαός ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Και ως γνωστόν, ο λαός είναι σοφός. Πιστεύω ότι σας χρειάζονται μαθήματα σεξολογίας. Ευτυχώς που δεν είμαι σεξολόγος.
Πέρα από αυτά, είναι κοινό μυστικό ότι μια γυναίκα "ωριμάζει" πιο γρήγορα από τον άντρα. (παρεπιπτόντως, αυτό η άποψη είναι λανθασμένη απλά ένιωθα την ανάγκη να πω κάτι κλισέ)
Η μόνη αλήθεια είναι ότι κοινός στόχος όλων των ανθρώπων είναι να είναι ευτυχισμένοι. Εκτός ίσως απ΄τους μαζοχιστές, τους οποίους βέβαια η δυστυχία τους κάνει να ευτυχούν, οπότε μπορούμε με ασφάλεια να θεωρήσουμε ότι συνεπώς στόχος αυτών είναι να είναι ευτυχισμένοι, αφού στόχος τους είναι να είναι δυστυχισμένοι και αυτό τους κάνει ευτυχισμένους.
Από τα παραπάνω, συμπεραίνουμε ότι τη στιγμή που ένας άνθρωπος α της Χ ηλικίας έχει συνάψει σχέση με άνθρωπο β (είτε ίδιου είτε άλλου φύλου) Ψ ηλικίας (όπου Χ, Υ φυσικοί αριθμοί και Χ διάφορο του Ψ) και αφού όπως έχουμε δεχθεί αξιωματικά, ότι κοινός στόχος όλων των ανθρώπων είναι να είναι ευτυχισμένοι (επομένως κάθε ενέργειά τους αποσκοπεί στο να τους φέρει σε αυτή την κατάσταση και συνεπώς και η συγκεκριμένη -δηλαδή η σχέση τους- αποσκοπεί στο γεγονός αυτό) είναι αυτονόητο ότι αυτοί οι δύο τυχαίοι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι ή αλλιώς ικανοποιημένοι από την μεταξύ τους σχέση. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό ή κάτι που να αφήνει περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση σε αυτό , εφόσον ο α και ο β έχουν συνάψει την σχέση συνειδητά και δεν πρόκειται για σχέση την οποία ο ένας έχει εκβιάσει (π.χ. να έχει κρατήσει όμηρο τον άλλο υπό την απειλή όπλου και να τον βιάζει μία φορά μετά από κάθε γεύμα).
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Αυτά.
[/b]
Δηλαδη οτι κανει καποιον ευτυχισμενο ειναι και καλο συμφωνα με τη θεωρια που δεν επιδεχεται αμφισβητηση??
Δηλαδη ενα 14χρονο κοριτσι ξερει τι θελει για να ειναι ευτυχισμενο και αυτο περιλαμβανει ενα 25αρη γκομενο, τσιγαρακι, καθε μερα fast food αντε και μετα κανα χασισακι ισα ισα.. Και δεν υπαρχει τπτ μεμπτο επειδη ολα αυτα κανουν το κοριτσακι ευτυχισμενο..? δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη..
Πιστευω οτι μια ανηλικη κοπελα δεν εχει το μυαλο και την εμπειρια να ξερει τι ειναι καλο για αυτην, το γεγονος οτι μπορει να ειναι ευτυχισμενη(για λιγο γιατι δε νομιζω να πανε για γαμο..) με καποιον αρκετα μεγαλυτερο δε σημαινει οτι ειναι και σωστο και οτι θα αποδειχθει καλο για αυτη στο τελος.. Ξερω και καποιες περιπτωσεις με τετοια περιστατικα που περιλαμβανουν και εγκυμοσυνη και ειναι πραγματικα τραγικα, αντε πες της μετα οτι ειναι ευτυχισμενη αυτη επειδη ο Χ και ο Υ αριθμος διαφερει και τετοια.
Comment
Comment