Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Την Εταιρειών την πέρασα με 7,5, εύκολο σχετικά. ΤΕΙ Χαλκ υπόψην :Ρ
    [/b]

    Εγω με 8,5 χωρις να παρακολουθω
    πιστευω οτι ειναι η πιο ευκολη λογιστικη

    Comment


    • #77
      Tι λετε ρε παιδια, wtf .
      Εγω μαλλον θα το αφησω σαν τελευταιο μαθημα για πτυχιο μαζι με την Αναλυση και Αποτιμηση Επιχειρησεων.
      Κατι αλλα και καλα ζορικα που εχουμε οπως Risk Management, Χρηματοοικονομικα Παραγωγα κτλ, μου φαινονται χαλαρα μπροστα σε αυτα.

      Comment


      • #78
        Μέθοδοι Αποτίμησης Αξίας Επιχειρήσεων ήταν η περσινή μου εργασία
        Πάντως κι εμένα η Εταιρειών η πιο εύκολη μου φάνηκε μέχρι τώρα.
        Τόσες Λογσιτικές που έχω να μου πεις...

        Χρηματοοικονομική Ι / ΙΙ
        Κόστους Ι / ΙΙ
        Εταιρειών
        Ξενοδοχειακή / Τραπεζική / Ναυτιλιακή -1 απτις 3-
        Ελεγκτική
        Φορολογική Ι / ΙΙ
        Εμμέσων Φόρων - ΦΠΑ
        Μηχανογραφημενη Ι / ΙΙ
        Λογιστικές Εφαρμογές
        Ειδικών Φορολογικών Θεμάτων

        Ενώ είναι ενδιαφέρον δν μπορώ να πω, είναι δύσκολη η λογιστική ρε γμτ αν δν την καταλάβεις από την αρχή
        "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

        Comment


        • #79
          μπραβο σε οσους πετυχαν στις (μ)πανελληνιες! αντε και του χρονου!

          Comment


          • #80
            Ημουν (και πιθανως ειμαι) στο διλημα τοσο καιρο για το τι να σπουδασω. Ναι ωραια η Ιατρικη και ο House και βγαινω εξω και σπουδαζω, αλλα με τραβαει πολυ και η Βιολογια. Ενταξει δεν σας το κρυβω πως η Βιολογια ηταν φετος η αγαπη της ζωης μου. Ειδικα οταν στην Γενετικη Μηχανικη και στην τεχνολογια του ανασυνδιασμενου DNA ειχα πορωθει τοσο πολυ που εψαχνα να βρω εφαρμογες μονος μου.

            Βασικα σαν γιατρος δεν θελω να ανοιξω γιατριο, δεν με πολυνοιαζει να θεραπευω (μαλλον θα το βαριεμαι αυτο). Αν απλα επαιρνα γνωσεις και διδασκα θα ηταν πολυ καλα. Κι εννοω να διδασκω σε κανα πανεπιστημιο με κανονικο μισθο καθηγητη. Μα δεν πας γιατρος για τα λεφτα ή για να σωσεις ζωες; ΟΧΙ! Απλα για την θεωρια.

            Η Βιολογια απο την αλλη παλι εχει θεωρια, αλλα εχει και τα εργαστηρια και την ερευνα που με τρελαινουν σαν ιδεα. Με συναρπαζει το γεγονος να ασχοληθω με την βιολογια και αργοτερα με την μοριακη Βιολογια ή την Γενετικη.

            Και ειμαι στο διλλημα. Τι να κανω?! :blink:

            Μπορει καποιος να μου πει τι κανει ενας γιατρος και τι ενας βιολογος για να δω κι εγω τι πραγματικα θελω; Δεν ειναι πλεον θεμα που περναω (περναω και στα δυο-απλα ιατρικη εξω απο την Ελλαδα), αλλα θεμα του τι θα με γεμιζει. Αλλα μου λειπει η πληροφορηση. Ναι, το ΣΕΠ ειναι gtp και θα τ λεω μεχρι να γινει καλυτερο ή μεχρι να πεθανω ξανα και ξανα.

            Α btw επειδη θα σκασω. Διαβασα πως το φυσιολογικο pH του ανθρωπινου οργανισμου ειναι 7,4(Βιολογια γενικης παιδειας). Το θεωρουμε ελαφρως βασικο ή λογω της θερμοκρασιας 36-37 βαθμων κελσιου, αλλαζει η κλιμακα των 25 και απο 7 ως ουδετερο γινεται το 7,4 ως ουδετερο (λογω του Κw και την αξαρτηση του απο την θερμοκρασια);
            My blog:Doppel's Den

            Comment


            • #81
              Θα σου λεγα να μιλησεις με τον Schattenjager αν θες μια γνωμη ο οποιος εχει περασει και απο Βιολογια και απο Ιατρικη.
              Γενικοτερα το να ασχοληθεις με το ερευνητικο κομματι ειναι πολυ ενδιαφερον και αν θες να διδαξεις εχεις πολυ καιρο μπροστα σου για να αποφασισεις αν σε ενδιαφερει να κανεις και ενα διδακτορικο.

              Το θεμα ειναι τι "περιθωρια"?υπαρχουν στην Ελλαδα για κατι τετοιο και που θες εσυ να εστιασεις. Οσα ατομα ξερω που ασχολουνται σοβαρα με κατι παρεμφερες ειναι στο εξωτερικο, αλλα αυτο απαραιτητα δεν αποκλειει τις προοπτικες να κανεις κατι τετοιο και εδω.

              Μπορεις να μεινεις στην πιο "παραδοσιακη" πλευρα του χωρου, ενω μπορεις ακομα και να ψαχτεις σε νεοτερα εδαφη, βλεπε bioinformatics κτλ.

              Δεν ειμαι ειδικος, αλλα εφοσον δε θες να γινεις γιατρος, αλλα να ασχοηθεις με ερευνα, τοτε δε θα χασεις κατι αν μπεις σε βιολογικο, αφου θα το χρειαζεσαι σαν ενα εφαλτηριο για τη συνεχεια (βλεπε το Ph.D. που λεγαμε πριν).
              Δηλωσε ολες τις βιολογικες σχολες απ την καλυτερη ως την τελευταια και μετα πιστευω να εχεις αρκετο χρονο για να παρεις τις αποφασεις σου.

              Comment


              • #82
                Η Βιολογια απο την αλλη παλι εχει θεωρια, αλλα εχει και τα εργαστηρια και την ερευνα που με τρελαινουν σαν ιδεα. Με συναρπαζει το γεγονος να ασχοληθω με την βιολογια και αργοτερα με την μοριακη Βιολογια ή την Γενετικη. [/b]
                Ειδικά άμα θες να ασχοληθείς με τη γεννητική τότε πριν από τις απλές βιολογίες δήλωσε το τμήμα μοριακής βιολογίας και γεννετικής (υπάρχει μόνο μία τέτοια σχολή στην Ελλάδα και είναι στην Αλεξανδρούπολη) το οποίο εξειδικεύεται αμέσως στο αντικείμενο που θες χωρίς να ασχολείται με διάφορες μπούρδες που κάνουν στην απλή.


                Βασικα σαν γιατρος δεν θελω να ανοιξω γιατριο, δεν με πολυνοιαζει να θεραπευω (μαλλον θα το βαριεμαι αυτο). Αν απλα επαιρνα γνωσεις και διδασκα θα ηταν πολυ καλα. Κι εννοω να διδασκω σε κανα πανεπιστημιο με κανονικο μισθο καθηγητη. Μα δεν πας γιατρος για τα λεφτα ή για να σωσεις ζωες; ΟΧΙ! Απλα για την θεωρια.[/b]
                Δεν θα σου πω γίνε γιατρός ή βιολόγος αλλά θα σου πω κάτι άλλο το οποίο αν θες τη γνώμη μου είναι πιο σημαντικό. Όποια επιλογή κάνεις μην την κάνεις με το μυαλό του 18χρονου. Αυτό που σήμερα σου φαίνεται ότι σου αρέσει και είσαι έτοιμος να το επιλέξεις άσχετα από το αν δεν θα σου εξασφαλίσει τόσο μεγάλη άνεση όσο κάτι άλλο στο μέλλον, σε μερικά χρόνια μπορεί να το σκέφτεσαι και να λες "τι μαλακίες έκανα τότε". Και αυτό το μερικά χρόνια μην νομίζεις ότι είναι κάτι το μακρινό. Ήδη από όταν μπαίνεις στην σχολή αρχίζεις να βλέπεις κάποια πράγματα με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Μην υποτιμάς με τέτοιο απόλυτο τρόπο την "ασφάλεια" (καλά και όρος "ασφάλεια" είναι κάτι σχετικό βέβαια) που σου προσφέρει το να ανοίξεις ένα ιατρείο σε σύγκριση με το αν θα ασχοληθείς με την έρευνα. Σκέψου το πολύ καλά πριν πάρεις την όποια απόφαση. Αυτό στο λέω από προσωπική εμπειρία.

                Comment


                • #83
                  House και πίπες, το πολύ πολύ εδώ να σου έρθει κανάς ασφαλισμένος με αλλεργική, φλεγματώδη ρινίτιδα και να σε βρίσει σε σπαστά ελληνικά επειδή δεν του έγραψες τα φάρμακα που γούσταρε.
                  Από την άλλη, ως γιατρός, αν είσαι καλός, θα παίρνεις από τις φαρμακευτικές τρελές μίζ--ερευνητικά επιδόματα. Επίσης, με δικά τους έξοδα θα μπορείς να γυρνάς τον κόσμο σε ταξιδάκια αναψυχ--εκπαιδευτικά συνέδρια.

                  Προσωπικά θα σε συμβούλευα να δηλώσεις πρώτο πεδίο και να φροντίσεις να καλλιέργησεις τον άνθρωπο, αντί να προσπαθείς να τον θεραπεύσεις ή να αποκωδικοποιήσεις το DNA του. Ό,τι και να του κάνεις θα ψοφήσει, οπότε τουλάχιστον ας κάνει κάτι αξιόλογο με το χρόνο του.(ό,τι θες εκτός απο Θεολογία)

                  Comment


                  • #84
                    Doppelganger, τώρα είδα το θέμα..δυστυχώς τώρα είμαι πιεσμένος και δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά..
                    Αλλά επιφυλασσομαι για αύριο..ελπίζω να προλαβαίνω...

                    Κύριε subzero, προσοχή λίγο στο τι γράφουμε έτσι..
                    To να χαρακτηρίζεις επιστημονικούς κλαδους σαν την Ζωολογία, την Βοτανική,μπούρδες, γιατί σε αυτές μάλλον αναφέρεσαι είναι μέγιστη παρανόηση..
                    Και αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη, την έννοια και την μαγεία της Βιολογίας δεν μπορείς να την καταλάβεις, αν δεν έρθεις σε επαφή με τους θεμέλιους λίθους της, δηλαδή την Βοτανική και την Ζωολογία..
                    Καλό και το dna και όλα τα συναφή, αλλά η Βιολογία ΔΕΝ είναι μόνο αυτά...
                    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

                    Let's just all say the magic words and go back to reality.

                    THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

                    Comment


                    • #85
                      Κύριε subzero, προσοχή λίγο στο τι γράφουμε έτσι..
                      To να χαρακτηρίζεις επιστημονικούς κλαδους σαν την Ζωολογία, την Βοτανική,μπούρδες, γιατί σε αυτές μάλλον αναφέρεσαι είναι μέγιστη παρανόηση..
                      Και αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη, την έννοια και την μαγεία της Βιολογίας δεν μπορείς να την καταλάβεις, αν δεν έρθεις σε επαφή με τους θεμέλιους λίθους της, δηλαδή την Βοτανική και την Ζωολογία.. [/b]
                      Όντως στην ζωολογία και στην βοτανική αναφέρομαι. Για κάποιον που αναφέρει ξεκάθαρα ότι τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με το dna και την γεννετική το πιθανότερο είναι να τα θεωρεί μπούρδες και να μην θέλει να κάτσει να ασχοληθεί με αυτά. Το μπούρδες λοιπόν έχει καθαρά να κάνει με το τι έχει στόχο να κάνει ο καθένας όταν περνάει σε μία σχολή.


                      Καλό και το dna και όλα τα συναφή, αλλά η Βιολογία ΔΕΝ είναι μόνο αυτά...[/b]
                      Ο doppel ήταν ξεκάθαρος νομίζω ως προς το ποιο κομμάτι της βιολογίας τον ενδιαφέρει. Αν θέλει να ασχοληθεί με το dna γιατί να φάει στη μάπα βοτανική και ζωολογία και τελικά να έχει λιγότερες γνώσεις για το αντικείμενο που του αρέσει;

                      Πάντως το γεγονός ότι κατάλαβες αμέσως στο που αναφέρομαι μάλλον κάτι σημαίνει; Μήπως ακόμη και αυτοί του απλού βιολογικού δεν δείχνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα κομμάτια;

                      Comment


                      • #86
                        Πραγματικά δεν θέλω να ανοίξω νέα κόντρα, αλλά μιας και είσαι admin νομίζω μια λιγότερο επιθετική απάντηση, δεν θα έβλαπτε subzero, χωρίς εξυπνακίστικα υπονοούμενα για το τι προτιμούν οι φοιτητές του "απλού" (ασχολίαστο--προφανώς είσαι οπαδός της άκρας εξειδίκευσης..)Βιολογικού..

                        Το παλικάρι μίλησε για Βιολογία στο σύνολο της και μετά ανέφερε ειδικά για Βιοτεχνολογία..
                        έχεις κάνει σπουδές Βιολογίας?
                        Αν όχι, απορώ τότε με την σιγουριά με την οποία περιβάλεις την υπόθεση σου ότι οι γνώσεις Βοτανικής Ζωολογίας είναι άχρηστες...Αν θέλεις να γίνεις ένας |σαν επιστήμονας| που ασχολείσαι συνέχεια με την πρωτείνη σου χωρίς καν να ξέρεις σε ποιον οργανισμό παράγεται, το τι φυσιολογικά μονοπάτια ακολουθεί κτλ, συνέχιζε να θεωρείς την Βοτανική και την Ζωολογία άχρηστες και μπούρδες...
                        Αν όμως θέλεις να γίνεις επιστήμονας και όχι τεχνικός, τότε η ενασχόληση σου με την Βιολογία ως ενότητα, ως σύνολο είναι απαραίτητη..
                        Και αν δεν απατώμαι ακόμη και σε αυτά τα άκρως εξειδικεύμενα τμήματα, γίνονται μαθήματα Ζωολογίας και Βοτανικής...
                        Αν δεν ήταν η Βοτανική και η Ζωολογία να δρουν σαν πρωταρχικοί δότες ερεθισμάτων για τις μοριακές τεχνικές, η θαυμαστή εξέλιξη στο τομέα της Μοριακής δεν ήταν δυνατή..
                        Και για να απαντήσω στα υπονοούμενα σου, για εμάς τους απλούς φοιτητές Βιλογικού..
                        Στα έτη μου, η μεγαλύτερη πλειοψηφία των φοιτητών, ακόμα και αν διάλεγαν την ας πούμε μοριακή κατεύθυνση, αγαπούσαν την Ζωολογία και την Βοτανική, γιατί αυτές σε έφερναν σε επαφή με το καθαρό και ανόθευτο νόημα της Βιολογίας από την μία και από την άλλη σου έδιναν απίστευτες γνώσεις για την κατανόηση και την συσχέτιση των Μοριακών φαινομένων με τις Φυσιολογικές τους συσχετίσεις...
                        Δυστυχώς υπήρχαν πάντα ορισμένοι που απαξίωναν την Βιολογία και την Ζωολογία, γιατί συγνώμη αλλά δρούσαν με την λογική του "αποτυχημένου γιατρού" που δεν νοιάζεται για τα ζώα και τα φυτά, αλλά μόνο και μόνο για την Μοριακή πατέντα που θα του έδινε μια θέση σε μια εταιρία Βιοτεχνολογίας..
                        Για αυτό ξέρω και τις συνηθισμένες ενστάσεις για την χρησιμότητα των Βοτ/Ζωολογικών μαθημάτων..
                        Ειδικά στη Βιολογία η γνώση είναι αδιαίρετη, έτσι ώστε να βγουν από τις σχολές επιστήμονες και όχι τεχνικοί που γνωρίζουν μόνο το κάνει το μόριο που μελετούν, χωρίς συναίσθηση της δομής και της ενότητας που διέπει την ζωντανή ύλη...
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

                        Let's just all say the magic words and go back to reality.

                        THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

                        Comment


                        • #87
                          Ωραίο ποστ,κυρίως γιατί μου θυμίζει τι γίνεται και στην δική μου σχολή.
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                          Comment


                          • #88
                            Ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι σε θεματα παιδειας.
                            Δεν ξερω τι γινεται με τη βιολογια αλλα μπορω να μιλησω για το αντικειμενο μου το οποιο ειναι ακρως εξειδικευμενο.

                            Στην αρχη ασχοληθηκα με τις γενικοτερες αρχες του κλαδου (περι οικονομικων ο λογος) για να αποκτησω τα διαφορα θεμελια που ηταν απαραιτητα.
                            Αλλα ηταν χρησιμα, αλλα ηταν λιγοτερο χρησιμα και αλλα μου φανηκαν σχεδον αχρηστα, αλλα λιγη σημασια εχει αυτο.

                            Απ' ολα κατι εχεις να κρατησεις, ειτε επειδη διευρυνεις το γνωστικο σου πεδιο, ειτε επειδη ακομα και αν δε σου αρεσει κατι - τουλαχιστον ετσι εκτιμας περισσοτερο τα τοσα εξειδικευμενα πραγματα που ακολουθουν στην πορεια.

                            Προσωπικα τασσομαι υπερ της εξειδικευσης, αλλα αυτο δε σημαινει πως εχω λογο να κατακρινω τη γενικοτερη γνωση. Το καθε τι αποτελει επιλογη του καθενος, αλλα οταν καποιος ειναι μολις 18 χρονων ειναι δυσκολο να αποφασισει τι ειναι καλυτερο, οποτε καλυτερα να αρχισει απο κατι γενικο. Στην πορεια βρισκει απειρες ευκαιριες κανεις για περαιτερω εξειδικευση.

                            Comment


                            • #89
                              Πραγματικά δεν θέλω να ανοίξω νέα κόντρα, αλλά μιας και είσαι admin νομίζω μια λιγότερο επιθετική απάντηση, δεν θα έβλαπτε subzero, χωρίς εξυπνακίστικα υπονοούμενα για το τι προτιμούν οι φοιτητές του "απλού" (ασχολίαστο--προφανώς είσαι οπαδός της άκρας εξειδίκευσης..)Βιολογικού.. [/b]
                              Κόντρα; Δεν ξέρω τι σε εχει πιάσει και μέσα σε μία μέρα έχεις δημιουργήσει μέσα στο μυαλό σου 2 "κόντρες" από το πουθενά. Το ότι διαφωνούμε σε κάτι δεν σημαίνει ότι έχουμε κόντρα. Όσο για αυτά που αναφέρεις ως εξυπνακίστικα υπονοούμενα για το "απλό", συγγνώμη από εδώ και στο εξής θα το αναφέρο ως βιολογικό και το άλλο ως τμήμα μοριακής βιολογίας και γεννετικής.


                              έχεις κάνει σπουδές Βιολογίας?
                              Αν όχι, απορώ τότε με την σιγουριά με την οποία περιβάλεις την υπόθεση σου ότι οι γνώσεις Βοτανικής Ζωολογίας είναι άχρηστες[/b]
                              Δεν έχω σπουδάσει βιολογία, έχω μιλήσει όμως με άτομα που έχουν σπουδάσει και μπορώ να έχω μία άποψη επί του θέματος. Οι γνώσεις που αναφέρεις δεν είναι άχρηστες, κάποιες από αυτές (όσες τους χρειάζονται) τις έχουν μέσα από τα μαθήματα τους, απλά δεν χρειαζεται να πλατιάζουν.

                              Και αν δεν απατώμαι ακόμη και σε αυτά τα άκρως εξειδικεύμενα τμήματα, γίνονται μαθήματα Ζωολογίας και Βοτανικής...[/b]
                              Μέσα στα άλλα μαθήματα παίρνουν όσες γνώσεις χρειάζονται και υπάρχει και ένα μάθημα γενική βιολογίας στον κορμό και ένα ακόμα επιλογής.

                              Αν θέλεις να γίνεις ένας |σαν επιστήμονας| που ασχολείσαι συνέχεια με την πρωτείνη σου χωρίς καν να ξέρεις σε ποιον οργανισμό παράγεται, το τι φυσιολογικά μονοπάτια ακολουθεί κτλ, συνέχιζε να θεωρείς την Βοτανική και την Ζωολογία άχρηστες και μπούρδες...
                              Αν όμως θέλεις να γίνεις επιστήμονας και όχι τεχνικός, τότε η ενασχόληση σου με την Βιολογία ως ενότητα, ως σύνολο είναι απαραίτητη..
                              Και αν δεν απατώμαι ακόμη και σε αυτά τα άκρως εξειδικεύμενα τμήματα, γίνονται μαθήματα Ζωολογίας και Βοτανικής...[/b]
                              Γίνεσαι απόλυτος. Όσο σε πείραξε αυτό που είπα για μπούρδες (το οποίο έστω και στο δεύτερο ποστ ξεκαθάρισα τι εννοούσα) άλλο τόσο θα έπρεπε να σε πειράξει και αυτό που λες εσύ για τεχνίτες.

                              ΜΕ αυτή τη λογική οι μαθηματικοί και οι φυσικοί είναι επιστήμονες και εμείς οι μηχανικοί που βασιζόμαστε πάνω στα μαθηματικά και τη φυσική χωρίς να εμβαθύνουμε όμως τόσο όσο αυτοί, είμαστε απλοί τεχνίτες

                              Αν δεν ήταν η Βοτανική και η Ζωολογία να δρουν σαν πρωταρχικοί δότες ερεθισμάτων για τις μοριακές τεχνικές, η θαυμαστή εξέλιξη στο τομέα της Μοριακής δεν ήταν δυνατή..[/b]
                              Δεν διαφώνησα κάπιυ σε αυτό.

                              Και για να απαντήσω στα υπονοούμενα σου, για εμάς τους απλούς φοιτητές Βιλογικού..
                              Στα έτη μου, η μεγαλύτερη πλειοψηφία των φοιτητών, ακόμα και αν διάλεγαν την ας πούμε μοριακή κατεύθυνση, αγαπούσαν την Ζωολογία και την Βοτανική, γιατί αυτές σε έφερναν σε επαφή με το καθαρό και ανόθευτο νόημα της Βιολογίας από την μία και από την άλλη σου έδιναν απίστευτες γνώσεις για την κατανόηση και την συσχέτιση των Μοριακών φαινομένων με τις Φυσιολογικές τους συσχετίσεις...
                              Δυστυχώς υπήρχαν πάντα ορισμένοι που απαξίωναν την Βιολογία και την Ζωολογία, γιατί συγνώμη αλλά δρούσαν με την λογική του "αποτυχημένου γιατρού" που δεν νοιάζεται για τα ζώα και τα φυτά, αλλά μόνο και μόνο για την Μοριακή πατέντα που θα του έδινε μια θέση σε μια εταιρία Βιοτεχνολογίας..[/b]
                              Εγώ απλώς αναρωτήθηα πως ήξερες που ακριβώς αναφερόμουν και τι μπορεί αυτό να σημαίνει. Λες και έχω πρόβλημα εγώ με τους Βιολόγους γιατί θα μου φάνε τη δουλειά με τη βοτανική και τη ζωολογία...



                              Επειδή βλέπω να επιμένεις πολύ σε διαχωρισμό και επιστημόνων. Προφανως για να είναι ΑΕΙ μία σχολή, δεν θα είναι για πλάκα... Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βάζουμε μέτρα για το ποιος είναι πιο επιστήμονας.
                              Ειδικά όταν μιλάμε σε ένα τέτοιο τόπικ σε παιδιά που μόλις τελείωσαν τις πανελλήνιες καλό θα είναι να μην μιλάμε μόνο για επιστήμονες τεχνίτες κτλ αλλά και για τον αντίκτυπο όλων αυτών στην αγορά εργασίας. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να λένε εγώ θα γίνει επιστήμονας και δεν με νοιάζει το πως και που θα δουλέψω.
                              Και για να έρθω και λίγο προς τα λεγόμενα του somari, κλασσικό παράδειγμα η σεμφε στο πολυτεχνείο. Το παίζουν επιστήμονες και ιστορίες και στην τελική δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα.

                              Comment


                              • #90
                                ΜΕ αυτή τη λογική οι μαθηματικοί είναι επιστήμονες και oι φυσικοί και εμείς οι μηχανικοί που βασιζόμαστε πάνω στα μαθηματικά χωρίς να εμβαθύνουμε όμως τόσο όσο αυτοί, είμαστε απλοί τεχνίτες
                                [/b]
                                Fixed
                                "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

                                Comment

                                Working...
                                X