<div class='quotetop'>(Doppelganger @ Jun 25 2008, 01:06 PM) [snapback]29924[/snapback]</div>
Τι μου θύμισες...
7 χρόνια πριν, εξετάσεις Β΄ Λυκείου (που δίναμε τότε), 9 μαθήματα.
Μέσος όρος στα 8 μαθήματα: 19,4 / 20
Έκθεση:
1ος βαθμολογητής: 15
2ος βαθμολογητής: 11
αναβαθμολογητής: 10!!!
Τελικός βαθμός έκθεσης: 10,5 (μέτραγε τότε ο βαθμός του αναβαθμολογητή και ο ένας από τους δύο βαθμολογητές που είχε βαθμολογήσει πιο κοντά στο βαθμό του αναβαθμολογητή)
Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει ο μέσος όρος περίπου 1 μονάδα / 20.
Γ΄ Λυκείου είχα πάλι αναβαθμολόγηση στην Ιστορία αυτή τη φορά και πάλι ο αναβαθμολογητής μου έβαλε πιο κάτω και από τους δύο, τραβώντας πάλι κάτω το βαθμό.
Συμπέρασμα: Ίσως καλύτερα που δεν πήγες αναβαθμολόγηση, αν και τώρα είναι λίγο πιο ευνοϊκές οι συνθήκες.
εκθεση με 15,3 ενω περιμενα περισσοτερο (σημερα εμαθα πως ειχα 9 μορια διαφορα αναμεσα στους δυο διορθωτες lol)[/b]
7 χρόνια πριν, εξετάσεις Β΄ Λυκείου (που δίναμε τότε), 9 μαθήματα.
Μέσος όρος στα 8 μαθήματα: 19,4 / 20
Έκθεση:
1ος βαθμολογητής: 15
2ος βαθμολογητής: 11
αναβαθμολογητής: 10!!!
Τελικός βαθμός έκθεσης: 10,5 (μέτραγε τότε ο βαθμός του αναβαθμολογητή και ο ένας από τους δύο βαθμολογητές που είχε βαθμολογήσει πιο κοντά στο βαθμό του αναβαθμολογητή)
Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει ο μέσος όρος περίπου 1 μονάδα / 20.
Γ΄ Λυκείου είχα πάλι αναβαθμολόγηση στην Ιστορία αυτή τη φορά και πάλι ο αναβαθμολογητής μου έβαλε πιο κάτω και από τους δύο, τραβώντας πάλι κάτω το βαθμό.
Συμπέρασμα: Ίσως καλύτερα που δεν πήγες αναβαθμολόγηση, αν και τώρα είναι λίγο πιο ευνοϊκές οι συνθήκες.
Comment